Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Baktım n'olacak.....dışarı çık orada görüşelim ....
Merale söyleyelim de o üzerine alsın bari... O kadar söz boşa gitmesin
🙈🙈🙈 ayyy abla sen ciddiye aldın sanırım
Yaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum ;)

Tabiii yaaa bende o sebepten yiyorum,günahımız az gibi bide nimete nankörlük yapamam :deli: bak zukkum bukadar günaha dikkat ediyosun seni cennette göremezsem ozaman sorarım :KK70:

Yaaa Allah ayağına dolandırdı sen lilinin tatlısıyla uğraş :KK70:

:KK60::KK200:
kız. meral çay kaşığı gibi karıştırdın ortalığı 😂😂😂 yanlışlıkla Meryem ablama yürüdüm 😢😢
ben pcoluyum canım bu sene iyice sapıttı döngüm. ağrım oluyor bekliyorum yok malesef
Ben de hasimatoyum ama uzun zamandir hic sasmamisti ilaclarimi da aksatmıyorum hayirlisi bakalim
bende (HARRANLIYIM ) diyesim geldi 😂😂😂 neden bu saçma espriyi yaptım bilmiyorum kusura bakmayın kızlar ☺
ajoocum bende de var o illet adetin ilk 3 günü öldürüyor beni çaycim hasimatoyu ilk defa duydum ben kötü biri rahatsızlık değil inşallah
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
arada bankada oluyor öyle canım özellikle adet zamanlarımda çok hassas oluyorum ondan sanırım bende Meryem abla gibi okudum olarak işaretliyorum çoğu zamanın

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki 😁
Neyse kapattim ben bu mevzuyu Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef 🙄
Bonus Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak 😍😍

ayyyyy bende de var o korku biliyomusuun 😕😕 daha adetim 10 gün var ama korkuyorum

Haklisin, normalde 3 haftadir diger topigimde duzenli paylasiyodum ama eşim hastalaninca eve bile vakit ayiramadim 5 gundur bugun evde yemek yaptim ev islerimi halledebildim :)
Ocağiniz tutmeye başlamış ne güzel canım... Allah huzurunuzu daim etsin.... inşallah önümüzdeki günler sağlıkla geçer...eski düzenine dönersin...

Carsamba menusu Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Sabah 10.30
3 yumurta 2 dilim peynirle tavada(kizimla ortak yedik)
1 ince hindi dilim salam
1 dilim ekmek

12.00
Kiraz sapli cay

15.30
1 kase tarhana

19.30
1 kepce tarhana
Mantar tavuk sote 6 7 kasik
3 kasik makarna
3 kadik yogurt

22.00
Yesilcay

Ocağiniz tutmeye başlamış ne güzel canım... Allah huzurunuzu daim etsin.... inşallah önümüzdeki günler sağlıkla geçer...eski düzenine dönersin...
İnşallah duzensizlik en nefret ettigim sey. Resmen bende hasta gibiyim surekli basim agriyor oram buram agriyor

ben öncelikle günümden bahsedeyim sizlere.

sabah içimden bir ses kalk hiloş şu dolabında sana olmayanları bir dene dedi bende denedimm anooooo resmen etekli pantolonum oldu yalaaa 😂😂😂 nasıl mutluyum dans ediyorum anlatamam bir iki kalem etek denedim fermuarlar kapandı tabi o devasa kim kardasyan popom çıktı artık onu öyle kabul ettim 50 kiloda olsam ben popoluyum arkadaş neyse millet para veriyor benim ki orijinal en azından.

öğlenden sonra anneme geçtim robota bağlamış gibi 1 ile 5 arası durmadan temizlik ütü ile geçti mutfaktan bir girdim etsin ceviz kırarken buldum kendimi iftarımızı yaptık döndüm evime şimdi çok yorulmuşum ama olsun canım annem yorulmasın daha iyilesmedi

menüye gelince

1 dolu kepçe çorba
1 dolu kepçe fasulye taze kurutulmuş fasulye bizim oralarda enfes olur
5 6 serçe parmağım kadar sarma
1 yk pilav
salata

şu yok henüz şimdi içmeye başlayacağım
1 1.5 olur diye düşünüyorum

Gozun aydin,annen gelince insallh daha iyi hissedersin kendini cnm.kac gun gecikti reglin? Yani hep zamanindami olurdun? Eczaneden test alip yapsan,belki bu kadar dusunmezsin.hayirlisi olsun hakkinda
sagol canim insallah daha iyi hissedecegim.ilk hamileligimde doktor hamilesin dedigi halde evde test yaptim kac kere cift cizgiyi goremedim o yuzden pek guvenemiyorum testlere ama bi kac gun daha bekleyip yapacağım el mahkum :)
Yok abla hic aramiyorum acligi ama ister istemez bi halsizlik oluyor Rabbim kabul etsin.acik bufeyi bu hafta insallh telafi edeyimde insallh,sut musli bile yetiyo valla😉😘
sut musli ile oruc tutuyorsan helal oksun valla ben dayanamazdim heralde 🙄 Allah kabul etsin canim
Bugün yarın pedini hazırla eli kulagindadir. Hamile olsan bu kadar hassas olmazdin canım...:halay:Annen gelince daha iyi hissedeceksin o da diyet yapıyor senin gibi...bak şimdi geldi aklıma...okulda cevap verememistim gidince yazarım diyorum sonra unutuyorum...ama ben 50 yaşımdayim normal di mi :KK57: Annen hangi şehirden geliyor? Aldı beni bir merak....
ay insallah dedigin gibidir abla.ankaradan geliyor.
Gözün aydin simdiden. O hamilelik korkusu beni benden aliyor zaten dusunmek istemiyorum :/
sagol canim dusunup stres yapiyoruz o bile geciktiriyordur aslinda
🙈🙈🙈 ayyy abla sen ciddiye aldın sanırım

kız. meral çay kaşığı gibi karıştırdın ortalığı 😂😂😂 yanlışlıkla Meryem ablama yürüdüm 😢😢

bende (HARRANLIYIM ) diyesim geldi 😂😂😂 neden bu saçma espriyi yaptım bilmiyorum kusura bakmayın kızlar ☺
ajoocum bende de var o illet adetin ilk 3 günü öldürüyor beni çaycim hasimatoyu ilk defa duydum ben kötü biri rahatsızlık değil inşallah

arada bankada oluyor öyle canım özellikle adet zamanlarımda çok hassas oluyorum ondan sanırım bende Meryem abla gibi okudum olarak işaretliyorum çoğu zamanın

ayyyyy bende de var o korku biliyomusuun 😕😕 daha adetim 10 gün var ama korkuyorum
sen erken baslamissin korkmaya 😁
Benim bugun 4. Gun bugun ciddi ciddi acaba demeye basladim 🤪🤪
Bu arada hasimato tiroit hormonlarinin bozuk olmasi o da butun bunyeyi etkiliyor malesef

sabah içimden bir ses kalk hiloş şu dolabında sana olmayanları bir dene dedi bende denedimm anooooo resmen etekli pantolonum oldu yalaaa 😂😂😂 nasıl mutluyum dans ediyorum anlatamam bir iki kalem etek denedim fermuarlar kapandı tabi o devasa kim kardasyan popom çıktı artık onu öyle kabul ettim 50 kiloda olsam ben popoluyum arkadaş neyse millet para veriyor benim ki orijinal en azından.

öğlenden sonra anneme geçtim robota bağlamış gibi 1 ile 5 arası durmadan temizlik ütü ile geçti mutfaktan bir girdim etsin ceviz kırarken buldum kendimi iftarımızı yaptık döndüm evime şimdi çok yorulmuşum ama olsun canım annem yorulmasın daha iyilesmedi
Masallh canim,cok hosuna gidiyor demi insanin olmayan kiyafetlerinin tekrar olmasi😉devamida gelir insallh.annen adina sana bide ben tesekkur edeyim.ellerine saglik.senin neslinde senin gibi dusunceli olsun insallh cnm

Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Yapılacak birkaç isim var. Yarın da nobet gunum erken uyursam gün boyu fazla yorulmuyorum. Benden sonra gelecek arkadaşlara opucuklerimi bırakıyorum. Çıkarken menü bildirimi yapmadan ayrılmayın. Işıkları en son çıkan söndürsün. Allah'a emanetsiniz. :KK68::ruh:

Ne mutlu sana canim insanin emeklerinin karsiligini almasi cok guzel.onu ben de yapmak dolabımin altina 75 kilonun altina inince giyebileceklerimi ayirdim daha denemeyi birak yanina yaklasamiyorum😁

Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Yapılacak birkaç isim var. Yarın da nobet gunum erken uyursam gün boyu fazla yorulmuyorum. Benden sonra gelecek arkadaşlara opucuklerimi bırakıyorum. Çıkarken menü bildirimi yapmadan ayrılmayın. Işıkları en son çıkan söndürsün. Allah'a emanetsiniz. :KK68::ruh:
Iyi geceler abla yarin icin kolay gelsin sana

Back