ayyy abla sen ciddiye aldın sanırımBaktım n'olacak.....dışarı çık orada görüşelim ....
Merale söyleyelim de o üzerine alsın bari... O kadar söz boşa gitmesin
kız. meral çay kaşığı gibi karıştırdın ortalığı yanlışlıkla Meryem ablama yürüdümYaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum
Tabiii yaaa bende o sebepten yiyorum,günahımız az gibi bide nimete nankörlük yapamam bak zukkum bukadar günaha dikkat ediyosun seni cennette göremezsem ozaman sorarım
Yaaa Allah ayağına dolandırdı sen lilinin tatlısıyla uğraş
ben pcoluyum canım bu sene iyice sapıttı döngüm. ağrım oluyor bekliyorum yok malesef
bende (HARRANLIYIM ) diyesim geldi neden bu saçma espriyi yaptım bilmiyorum kusura bakmayın kızlar ☺Ben de hasimatoyum ama uzun zamandir hic sasmamisti ilaclarimi da aksatmıyorum hayirlisi bakalim
ajoocum bende de var o illet adetin ilk 3 günü öldürüyor beni çaycim hasimatoyu ilk defa duydum ben kötü biri rahatsızlık değil inşallah
arada bankada oluyor öyle canım özellikle adet zamanlarımda çok hassas oluyorum ondan sanırım bende Meryem abla gibi okudum olarak işaretliyorum çoğu zamanınOkudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
Elhan Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
Neyse kapattim ben bu mevzuyu Elhan abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef
Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak
ayyyyy bende de var o korku biliyomusuun daha adetim 10 gün var ama korkuyorum