Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. meryem abla cüzdanımın yanından bildiriyorum 30 tele kağıt 7 tele bozuk para var.

3a00c67569988e1a3b84017c23acbac8.jpg

Maşallah bir eksikse daha ne canım...acil değil zaten mısır püskülü onu alana kadar kiraz sapı kullan..rahatlatıcı çay bölümünde geçiyor zaten...bugün ben de kefir mayaliyorum. 12 saate olur inşallah. Olmadı laktozsuz süt kullanırım. Malzemenin çoğu evde olmasına rağmen bayağı tuzlu bir alışveriş oldu....sende durum nasıl...150 TL harcamisim ...ananas sordum adam 15 demesin mi oha dedim içimden tabi....bu ne abi ya....ejder inciri mi mübarek...aldiklarimiz bir haftadan fazla gider zannedersem...
Esimde 25 tl harcamis ama evede bir kac sey vardi alinacak hadi inlar 50 tl olsa 200 gitmis. Reyhan almis 5 tlye ufacik bir demet oha dedim (afedersiniz) almasaydin keske. O da ne bileyim listende var diye aldim dedi. Bende ben sana ben cikayim pazara demistim dedim. Oyle iste. Bu arada 1 saat oldu kizlar hala uyumadi. Zeynep geldi simdi cis yapacakmis disini fircalamayi unutmus uyku tulumu giydirecekmisim vs vs vs hala pazarliklari yerlestirmedim mutfagin ortasinda duruyor

Miraç geceniz mübarek olsun ❤
Grip sersemletti biraz gelemedim.
Geldim ama hatırlamıyomuyum onuda hatırlamıyorum.

Bu sabah +800 düm. Günümü yine iyi geçiremedim bi öğün yiyesim yok bi öğün doymuyorum.
Kendim için çok uğraşamadığım zaman kötüde oluyorum.

Esimde 25 tl harcamis ama evede bir kac sey vardi alinacak hadi inlar 50 tl olsa 200 gitmis. Reyhan almis 5 tlye ufacik bir demet oha dedim (afedersiniz) almasaydin keske. O da ne bileyim listende var diye aldim dedi. Bende ben sana ben cikayim pazara demistim dedim. Oyle iste. Bu arada 1 saat oldu kizlar hala uyumadi. Zeynep geldi simdi cis yapacakmis disini fircalamayi unutmus uyku tulumu giydirecekmisim vs vs vs hala pazarliklari yerlestirmedim mutfagin ortasinda duruyor
Senin hesap aklımı karıştırdı canım ya.... Kabak kereviz kapya biber lahana mantar ıspanak , domates dediğin gibi beş liraya reyhan ve diğer yeşillikler nasıl 25 TL olur acaba 0(sıfır) eksik mi yazılmış ...ki ben çoğunu yarım kilo aldım...
Neyse alınmış ya...işin çok daha...detoks suyunu hemen hazırla...yarına hazır olsun unutma...cam surahiye yaptım ağzını strecle kapattım... Yarıni bir atlatalim ...birlikte olunca daha heyecanlı oluyor...Banudan ses çıkmadı ...napti ki acaba...

Benim kızıma ör torunun sayılır:KK53:
Başladığım bir el işini bitirememe gibi bir durumum var... korkuyorum o yüzden ...prenses ilkokula başlayınca giyebilir ancak...bunu göze alabilir misin tatlım....canın sağ olsun deyim de adet yerini bulsun ...:KK69::KK69::KK69:

Senin hesap aklımı karıştırdı canım ya.... Kabak kereviz kapya biber lahana mantar ıspanak , domates dediğin gibi beş liraya reyhan ve diğer yeşillikler nasıl 25 TL olur acaba 0(sıfır) eksik mi yazılmış ...ki ben çoğunu yarım kilo aldım...
Neyse alınmış ya...işin çok daha...detoks suyunu hemen hazırla...yarına hazır olsun unutma...cam surahiye yaptım ağzını strecle kapattım... Yarıni bir atlatalim ...birlikte olunca daha heyecanlı oluyor...Banudan ses çıkmadı ...napti ki acaba...
Evet cnm 250 yazacakken 25 yazmisim yanlislikla ben 1 kg aldirdim cogunlukla eve de yemek yaparim diye evet suyu hazirlamak aklima geldi yarina hazir olsun diye

Selamlar ancak girebildim, yogun tempolu bir gündü.

Sabah 10 civari
Sekersiz cay 2 fincan
2 dilim kadar peynirle 3 yumurta (esimle yedik)
1 dilim pide(pastane pidesi degil ramazan pidesi gibi bisey)
Domates
2 ince hindi salam

Ogle yemeği disardaydim yiyemedim

İkindi gibi
5 hazir köfte (yagsiz tavada isittim)
Roka domates
2 dilim ekmek cavdar

19.30 kv de
2 tabak mercimek
2 dilim ekmek
1 tane lokma
Bol salata
(Kuru+pilav vardı kendimi basarili hissediyorum:)

21.00
3 kasik irmik helvasi.

Regl donemimde kendimi tatli konusunda asla frenleyemiyorum. Zamanla olcak inaniyorum. Kotu bir menu oldu ama yine de paylasmak istedim. Henuz reglde olmadim sikintisi cok fazla. Agrilarim başladı.

Tam okuyamadim ama kiraz sapı cayina basliyosunuz galiba, benimde listemde var bimden aldim inşallah faydasi olur :)

Iyi geceler hanimlar 2 gundur pek aktif olamiyorum esim evde olunca firsat olmuyor pek.beraber detoks yapiyormussunuz ilerde ben de denerim belki.benim de annem geliyor pazar gunu 1 ay bende 😍😍 o da diyette evde diyet arkadasi olunca daha azimli olurum insallah bu aralar umutsuzum hala da adet olmadim 🙄🙄 sonum hayir olsun.gelmisken menumu de paylasip kacayim

11.30
Lorlu 2 yumurtali omlet

15.00
Sade kahve
1 hurma
Yarim avuc leblebi

18.00
1 kase mercimek corbasi
2 kasik patates yemegi

21.00
Yarim elma

Spor yok
Su az 🤦‍♀️

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Aaaa ben bugun menu paylasmadimmm
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. topa tutar valla beni. Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim

Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz

Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)

Ara; yarim ithal muz

Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt

Ara; sade kahve

Son düzenleme:
Aaaa ben bugun menu paylasmadimmm
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. topa tutar valla beni. Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim

Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz

Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)

Ara; yarim ithal muz

Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt

Ara; sade kahve
Afiyet olsun cuma bol eksilere donussunler insallah 😊

Gunaydin kizlarrr :KK68:

Günaydın kızlar :KK36:61.5 la güne başladım. Sanırım dedi bı tek yol arkadaşım Asibecim'leyiz. Şu ana kadar başka kimse yok. Bulamiyorum Bulamiyorum canım tartilmayi unutma . Başarılı bir hafta diliyorum.
Ben sabah ayaklarimin uzerine basamiyordum bacaklarim feci agriyor ve tartida 97.0 ciktim. Sismisim yine ama neden anlamadim hava kapali ondan mi bilmem. Neyse detoxla gider insallah. oynakbasi34 oynakbasi34 de yapacakti galiba detoxu oyle hatirliyorum. Simdi kahvaltimi hazirlicam 9da yapcam.
Bunlarda suyum ve 10 kabak cekirdigim :KK48:
Screenshot_2019-04-03-08-27-49.png Screenshot_2019-04-03-08-27-30.png

Sabah karisimi su an hupletiliyor :KK66:
Screenshot_2019-04-03-08-56-43.png

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cnm senin makine hutmayi parcaladi mi ben cok ugrastim onu parcalatmak icin yinede bir parca kaldi. Acaba hurma cok parcalanmiyor mu yoksa benim makine sinbo oldugu icin mi :KK48: vestelin performansi nasil? azrae azrae cnm sende boyle bir sorun oldu mu senin makinenin markasi ne?

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Uyandigimdan beri ancak yazabildim ;) Malum dün Annemler döndü Almanyadan tabi bende eve geç döndüm sonrada gece gece nerden aklıma takildiysa buzdolabını temizliyeyim de öyle alışverişleri yerlestireyim dedim ;) 12de ancak isim bitti direk yattım ;)

Bugün bende smoothie detoksuna başlıyorum ama hurmayi unutmuşum :( neyse bir kerelik hurması olsun çıktığımda alırım nasılsa ;)
Bakalım nasıl bir tat nasıl bir doku olacak ♡

Tarifi hazırladım eve gidince yazicam canım...özellikle bel ve basendeki yağları yok ediyor..

bel mi dedin sen tam benlikmiş o zaman. simitlerim hep var. ne kadar zayıflarsam zayıflayım var. belki işe yarar cnm bu detoks.
Bizdede pürpürüm derler😊ayy her sekilde yerim haşır haşır😀mmmmm canim cekti yaz gelse bahcede bol bol olur yeriz😜
bir harf için seni mi kırcam pürpürüm olsun adı :KK70: sen nereliydin gı
Bel ve basen yağlarını eritmek istiyorsanız bu liste size göre :KK25:
Diyetisyen listesinden bire bir alınmıştır. sonundaoldu sonundaoldu canımın isteği üzerine ve bütün kızlar siz de inceleyin çok sağlıklı bir menü listesi.
Sabah
1 Haşlama yumurta,
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek(tam buğday da olabilir)
Bol yeşillik
Dört saat açlıktan sonra

Öğle
8-10 kaşık sebze veya bakliyat yemeği
1 kase yoğurt veya çorba

Ara öğün
1 porsiyon meyve(yeşil elma, kivi, ananas, portakal)

Akşam
Yoğurt kürü
Tarif şu şekilde: 1 kase semiz otu, 1 kase yoğurt , 1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Hepsi karıştırılıp hazırlanacak.
20.30 sonrası sabah kahvaltısına kadar hiçbir şey yenilmeyecek.
Eşi veya başka bir erkek için bu diyet düşünülüyorsa yumurta sayısı artırılabilir. Yeşil mercimek de üç dört kaşık eklenebilir.
Beş gün yapıyoruz....

kız bu kür değil bildiğin güzel bir diyet listesi. bayıldım. ellerin dert görmesin ablacım. bugün pirpirim bakayım ben. yarın uyglarım inş. ama tohum karıştırmam :KK70: o kadar karışırsa yiyemem :KK70:

seni seviyoruz napalım :KK70:

ya hiç deme bu ne pahalılık anlamadım. dün pırasa aldım. adam 14 lir dedi. neyyyy dedim. abla bakmadın mı fiyata dedi. yok be ne bakıcam pırasa altı üstü dedim.
hadi domates yemeyelim biber yemeyelim pırasada mı yemeyelim mevsiminde dedim. çemkirdim ama aldım :KK70:
valla herşey çok pahalı. Rabbim bolluk bereket versin tabi önce sağlık..

Back