Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi bakalim gazamiz mubarek olsun

Evet cnm yaa artik her sey cok pahali

hele heleeeeee bana bak hanimmmm yediğin o tatlıları be çabuk unuttun ben en azından yazıyorum ellerimi gere gere sen kaçak kaçak ye hemde yememiş gibi yap

napacan kuzu sevaptır dedim yedim bitane valla allah sormaz mı verdiğim nimetlerden neden yemiyorsunuz diye kandil ginu günaha mi gireydim h aaa

Günaydın kızlar 61.5 la güne başladım. Sanırım dedi bı tek yol arkadaşım Asibecim'leyiz. Şu ana kadar başka kimse yok. Bulamiyorum canım tartilmayi unutma . Başarılı bir hafta diliyorum.
Bu hafta sizi bi izleyelim bakalim abla...sonuclara gore belki bizde geceriz harekete

daha öncede demiştim liliye içanadolulara ayrı bir yakınlığım var. reelde arkadaşlarım hep içanadolulu
kırıkkale eskişehir ve nevşehirli en yakın arkadaşlarım.
sanalda da yozgatlıyı bulmuştum şimdi de kayserili eklendi

Sagol cnm.evet ic anadolu butun sehirlerin orf adet ve konusma siveleri cok benzer sen nerdensin bakalim

Yaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum
Tabiii yaaa bende o sebepten yiyorum,günahımız az gibi bide nimete nankörlük yapamam bak zukkum bukadar günaha dikkat ediyosun seni cennette göremezsem ozaman sorarım
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ayyyy abla ben seni lili sandım yaaaa lütfen üstüne alınma simit kör etti gözümü
Yaaa Allah ayağına dolandırdı sen lilinin tatlısıyla uğraş

Hadi bakalim gazamiz mubarek olsun

Evet cnm yaa artik her sey cok pahali
Banus da mı katıldı aaa çok güzel...
Neler olmiy ki... Neler söylendi hakkında bir bilsen.....
Hiç karışık değil istersen gün gün atarım sana... alışveriş yap o da kolay.. Blender siparişi verdin mi...
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla üç tane yazı seçeneği var küçük,büyük,çok büyük. Ben büyük olanı seçtim boyutu böyle oldu
İyi olmuş canım. Çok rahat okuyorum....
Bebeğim sen de katilsana bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…