- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdede pürpürüm derlercanımmm..
evet bizde pirpirim deriz ve çok severim merakla bekliyorum tarifini cnm
Aminn cnm.agzina saglikhayırlı kandiller..
Rabbim dert verip derman aratmasın inş. kalplerimize huzur, merhamet, iyi niyet, bedenlerimize sağlık şifa, hanemize bereket, hasta kullarına bol bol şifa, maddi zorluktakilere maddiyat, bebek bekleyenlere evlat, yanımızdaki evlatlarımıza uzun ömür versin inş. günahlarımızı affetsin yolundan şaşırtmasın inş..
Çıkmış canım....birazdan çok kolay bir tarif vereceğim...bende isterim ablam semizotu çıktımı ya ben göremiyorum
Yarın başlıyoruz canim...Bu arada 40 dakika kadar yürüdümçok şükür
Yarın başlıyoruz dimi kızlar ♡♡♡♡♡♡
Heyecan yaptım valla![]()
Sen işi çözmüşsün harikasın canım. Bu tip spora interval diyorlar. Hizli- yavaş45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.aralardada kostum.bi spor hocasindan duymustum
3 dk yuru
1 dk kos
Nabizi ayni seviyede tutunca vucut daha fazla kalori harcayip yag yakiyormus.
Bonus
Zaten çoğunlukla duymazlar telefonu...Pazara gitmaden once carsiya gitcek para cekmeye carsida aktar var oradan al dicem malzemeleri. Digerlerinide pazardan ve marketten alir. Benimkinin en sevdigi seydir alisverise cikinca aranmak![]()
Bizim evde de kuru pisti bugün...pilavını yarın yapacağım ama...son kez bir tencere yemeği de yemiş bulunuyorumnasılsıniz hanımlar
sabah eşime ve kızıma biber patates kizarttim oruçluyken nasıl da güzel kokuyorsonra eşim 2 gün evvel kuru fasulye pilav istiyorum demişti onlarında yaptım şimdi yatağıma çekildim yorgun düştüm gripten
yatıp uyurum belki iftara kadar
Canın mı çekti....avuç mu yalatirlardi ne....hasta olmayasın barı....senin yerine yerim ben...Bizdede pürpürüm derlerayy her sekilde yerim haşır haşır
mmmmm canim cekti yaz gelse bahcede bol bol olur yeriz
![]()
Bu arada 40 dakika kadar yürüdümçok şükür
Yarın başlıyoruz dimi kızlar ♡♡♡♡♡♡
Heyecan yaptım valla![]()
Zaten çoğunlukla duymazlar telefonu...işlerine öyle gelir...benim stoğum hazır canım sen ne alemdesin?
Maşallah bir eksikse daha ne canım...acil değil zaten mısır püskülü onu alana kadar kiraz sapı kullan..rahatlatıcı çay bölümünde geçiyor zaten...bugün ben de kefir mayaliyorum. 12 saate olur inşallah. Olmadı laktozsuz süt kullanırım. Malzemenin çoğu evde olmasına rağmen bayağı tuzlu bir alışveriş oldu....sende durum nasıl...150 TL harcamisim ...ananas sordum adam 15 demesin mi oha dedim içimden tabi....bu ne abi ya....ejder inciri mi mübarek...aldiklarimiz bir haftadan fazla gider zannedersem...Evet yrn basliyoruz
6bucukta isten geldi hemen carsiya cikti 8de geldi masallah 3 ayri liste yapmissin anca geldim dedi. Senin icin kosturdum kiymetini bil diyor
Bir tek misir puskulu bulamamis aktarda yokmus. Onun haricinde her sey tamam. Birazdan kefir de mayalicam.
Bizim evde de kuru pisti bugün...pilavını yarın yapacağım ama...son kez bir tencere yemeği de yemiş bulunuyorumLilimam huuuu muhtarcim yemek yedim didim duymuyor bak....
la bı git yediysen yedin bana ne diyorsun di mi
ama bir sor...neden yedim....senin proluk gibi az bı sundureyim dedim
![]()
Malum kuru fasulye gazlı bir besin normaldir kaçırmanayyy abla bende çok kaçırdım bugün
![]()
Malum kuru fasulye gazlı bir besin normaldir kaçırmancanım "tencere yemeği" demek istedim aslında...bir tencere yemeği deyince miktar çok gibi geldi sana di mi...imla noktalama hatasını edebiyatçı yaparsa diğerleri de böyle gülmekten altına kaçirabiliyor
Afiyet olsun canım benim. Allah kabul etsin orucunu.
Ooooo Hilal hanımlar iki hurmayla iktifa etmişler...rüya mı görüyorumiftar
1.5 kepçe kuru fasulye
3 yok pirinç pilavı
salata yoğurt
1 adet kandil simiti
2 hurma
2 lt su
Valla torun olsa da bir şeyler örsek ama nörek işte.. klavye canavarı gibi hissediyorum kendimi bazen...Nöörüyonuz![]()
Benim kızıma ör torunun sayılırValla torun olsa da bir şeyler örsek ama nörek işte.. klavye canavarı gibi hissediyorum kendimi bazen...
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.aralardada kostum.bi spor hocasindan duymustum
3 dk yuru
1 dk kos
Nabizi ayni seviyede tutunca vucut daha fazla kalori harcayip yag yakiyormus.
Bonus