Esimde 25 tl harcamis ama evede bir kac sey vardi alinacak hadi inlar 50 tl olsa 200 gitmis. Reyhan almis 5 tlye ufacik bir demet oha dedim (afedersiniz) almasaydin keske. O da ne bileyim listende var diye aldim dedi. Bende ben sana ben cikayim pazara demistim dedim. Oyle iste. Bu arada 1 saat oldu kizlar hala uyumadi. Zeynep geldi simdi cis yapacakmis disini fircalamayi unutmus uyku tulumu giydirecekmisim vs vs vs hala pazarliklari yerlestirmedim mutfagin ortasinda duruyorMaşallah bir eksikse daha ne canım...acil değil zaten mısır püskülü onu alana kadar kiraz sapı kullan..rahatlatıcı çay bölümünde geçiyor zaten...bugün ben de kefir mayaliyorum. 12 saate olur inşallah. Olmadı laktozsuz süt kullanırım. Malzemenin çoğu evde olmasına rağmen bayağı tuzlu bir alışveriş oldu....sende durum nasıl...150 TL harcamisim ...ananas sordum adam 15 demesin mi oha dedim içimden tabi....bu ne abi ya....ejder inciri mi mübarek...aldiklarimiz bir haftadan fazla gider zannedersem...
Bu gecenin hürmetine bonusun cüzdanını bereketlendir Yarabbi.... Gönlümüz de nasibini alsın muradına ersin inşallah...amin amin....Elhan meryem abla cüzdanımın yanından bildiriyorum 30 tele kağıt 7 tele bozuk para var.
Eki Görüntüle 2253592
Senin hesap aklımı karıştırdı canım ya.... Kabak kereviz kapya biber lahana mantar ıspanak , domates dediğin gibi beş liraya reyhan ve diğer yeşillikler nasıl 25 TL olur acaba 0(sıfır) eksik mi yazılmış ...ki ben çoğunu yarım kilo aldım...Esimde 25 tl harcamis ama evede bir kac sey vardi alinacak hadi inlar 50 tl olsa 200 gitmis. Reyhan almis 5 tlye ufacik bir demet oha dedim (afedersiniz) almasaydin keske. O da ne bileyim listende var diye aldim dedi. Bende ben sana ben cikayim pazara demistim dedim. Oyle iste. Bu arada 1 saat oldu kizlar hala uyumadi. Zeynep geldi simdi cis yapacakmis disini fircalamayi unutmus uyku tulumu giydirecekmisim vs vs vs hala pazarliklari yerlestirmedim mutfagin ortasinda duruyor
Başladığım bir el işini bitirememe gibi bir durumum var... korkuyorum o yüzden ...prenses ilkokula başlayınca giyebilir ancak...bunu göze alabilir misin tatlım....canın sağ olsun deyim de adet yerini bulsun ...Benim kızıma ör torunun sayılır
Evet cnm 250 yazacakken 25 yazmisim yanlislikla ben 1 kg aldirdim cogunlukla eve de yemek yaparim diye evet suyu hazirlamak aklima geldi yarina hazir olsun diyeSenin hesap aklımı karıştırdı canım ya.... Kabak kereviz kapya biber lahana mantar ıspanak , domates dediğin gibi beş liraya reyhan ve diğer yeşillikler nasıl 25 TL olur acaba 0(sıfır) eksik mi yazılmış ...ki ben çoğunu yarım kilo aldım...
Neyse alınmış ya...işin çok daha...detoks suyunu hemen hazırla...yarına hazır olsun unutma...cam surahiye yaptım ağzını strecle kapattım... Yarıni bir atlatalim ...birlikte olunca daha heyecanlı oluyor...Banudan ses çıkmadı ...napti ki acaba...
Afiyet olsun cuma bol eksilere donussunler insallahAaaa ben bugun menu paylasmadimmm
Elhan topa tutar valla beni. Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim
Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz
Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)
Ara; yarim ithal muz
Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt
Ara; sade kahve
Ben sabah ayaklarimin uzerine basamiyordum bacaklarim feci agriyor ve tartida 97.0 ciktim. Sismisim yine ama neden anlamadim hava kapali ondan mi bilmem. Neyse detoxla gider insallah.Günaydın kızlar61.5 la güne başladım. Sanırım dedi bı tek yol arkadaşım Asibecim'leyiz. Şu ana kadar başka kimse yok. Bulamiyorum canım tartilmayi unutma . Başarılı bir hafta diliyorum.
Tarifi hazırladım eve gidince yazicam canım...özellikle bel ve basendeki yağları yok ediyor..
bir harf için seni mi kırcam pürpürüm olsun adıBizdede pürpürüm derlerayy her sekilde yerim haşır haşır mmmmm canim cekti yaz gelse bahcede bol bol olur yeriz
Bel ve basen yağlarını eritmek istiyorsanız bu liste size göre
Diyetisyen listesinden bire bir alınmıştır.sonundaoldu canımın isteği üzerine ve bütün kızlar siz de inceleyin çok sağlıklı bir menü listesi.
Sabah
1 Haşlama yumurta,
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek(tam buğday da olabilir)
Bol yeşillik
Dört saat açlıktan sonra
Öğle
8-10 kaşık sebze veya bakliyat yemeği
1 kase yoğurt veya çorba
Ara öğün
1 porsiyon meyve(yeşil elma, kivi, ananas, portakal)
Akşam
Yoğurt kürü
Tarif şu şekilde: 1 kase semiz otu, 1 kase yoğurt , 1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Hepsi karıştırılıp hazırlanacak.
20.30 sonrası sabah kahvaltısına kadar hiçbir şey yenilmeyecek.
Eşi veya başka bir erkek için bu diyet düşünülüyorsa yumurta sayısı artırılabilir. Yeşil mercimek de üç dört kaşık eklenebilir.
Beş gün yapıyoruz....
Nöörüyonuz
ya hiç deme bu ne pahalılık anlamadım. dün pırasa aldım. adam 14 lir dedi. neyyyy dedim. abla bakmadın mı fiyata dedi. yok be ne bakıcam pırasa altı üstü dedim.Esimde 25 tl harcamis ama evede bir kac sey vardi alinacak hadi inlar 50 tl olsa 200 gitmis. Reyhan almis 5 tlye ufacik bir demet oha dedim (afedersiniz) almasaydin keske. O da ne bileyim listende var diye aldim dedi. Bende ben sana ben cikayim pazara demistim dedim. Oyle iste. Bu arada 1 saat oldu kizlar hala uyumadi. Zeynep geldi simdi cis yapacakmis disini fircalamayi unutmus uyku tulumu giydirecekmisim vs vs vs hala pazarliklari yerlestirmedim mutfagin ortasinda duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?