Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mavimli azranın menüleri bunlar 3 günlükmü 5 günlük mü hiç bi fikrim yok.

eğer maydanoz lu smoti yoksa bende yaparım ablalarimm banada atın listeyi eşlik edeyim size
E-mail adresini veririrsen hemen gönderirim canım. İki gün maydonozlu smoothie var ama kefirle yapıldığı için çok maydonoz tadı ya da kokusu almıyorsun. Ben sana göndereyim. Sen bir göz at bakalım nasıl gelecek. Ona göre karar verirsin

oyyyy birde benim mutfak robotum var olur mu onla
Günaydın kızlaaaaar
Bana bakın bakayım yakışmış mıı?
cokkkkk yakışmış ciğerim ❤❤

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah yazdım sandım ama yazmamisim
Uyandigimdan beri annemin kiradaki evi için kosturuyorum Kiracı çıktı yeni kiracı da doğal olarak petek istiyor ( doğalgaz sobası vardı ) birde parke
Petekleri aksam artık öğreneceğim kaç para tutacak diye ama sabahtan beri parkeler için git gel yaptım yok ölçü al yok adamın tukkanina git hesap çıkart başka yerden de kiyasla falan derken ancak eve geldim hatta birazdan tekrar çıkacağım

Eşimin halasına ugrayacagim önemli bir iş için ordan da büyük kızı alıp hastaneye geçeceğim bakalım ne çıkacak sonuçları ufakliga da tahlil yaptirayım da onunda yagina tuzunà baksınlar

Günaydın kızlaaaaar

Pek güzel olmuş ♡♡♡♡

Bir catalla kalabilince sorun olmuyor önemli olan devaminin gelmemesi. Etiketlemeye dikkat ederim sagol canım

Eşim rahatsiz oldugu iicn 3 gündür pek dikkat edemiyorum. Dun gece hastanedeydik

Termal tatil bugün oglen son buldu canim. Pro üyeliğin hayırlı olsun. Nasıl oldu bu ......çok isstiyordun iyi olmuş ya...
Kazen yarışmanın başında söz vermişti görüntüleme sayısı 200 k olursa sürprizim olacak diye, 200 k olmadı ama çok oldu ve mesaj sayısıda şimdiye kadar ki yarışmaların içinde en yüksek sayıya ulaştı kazen de sözünde durdu yarışmaya katılan herkese hediye etti teşekkürler canım
Cok yakismis cnm hayirli olsun
Sağol bebişim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Kaptanın hastaneden bildiriyor
Kızlar kanlarını verdi ama ufakliktan idrar da istedi doktor ve hiç şaşırmadım tabi cisim yok demesine
Ya bir daha kan alsınlar ben bu idrar tahlilini sevmiyorum diye söylenip duruyor ama mecbur bekleyeceğiz
1 şişe su içti yarım saat oldu hala tık yok
İnşallah bir An önce gelir de veririz eve dönüp yayılmaktadır istiyorum

Bu arada şansıma Ex Patron maaşı yaptirmamis bu saatten sonra yatirirmi bilmem ama ümitler yarına kaldı mecbur

Banada gonderdi simdi acip bakcam incelicem bende yaparim belki sizle benide bekleyin
Asibecim grup halinde yapalım çok zevkli olacak. Birazdan alinacaklar listesini hazırlayacağım. Buradan paylaşirim.
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım azrae azranın detoksunu birlikte yapsak banuşta istiyomuş zaten.
Bonuscum canimizi disimize takıp başaralim şu işi...istekli oluşunuz beni çok sevindiriyor.
Evet hepberaber yapalım bana da biri listeyi gönderebilir mi?
Mavisim hiç korkma fazlaliklardan azim varsa gerisi kolay.
Malesef ben sürekli artıyorum. Çok can sıkıcı. Kontrol tartım da korkunç bir rakam gördüm. Bugün regl oldum gerçi ama gene de canım çok sıkıldı. Ben de deneyeceğim şu listeyi.
Regl dönemini atlattıktan sonra başlaman daha mantıklı geliyor bana. Dosyayı incelediysen regl dönemi şişlikler olduğumuzdan fazla kilolu gösteriyor bizi...
eğer maydanoz lu smoti yoksa bende yaparım ablalarimm banada atın listeyi eşlik edeyim size
Burnunu sıkacan cup cup içecen...değmez mi canım...ne iğrenç ilaçlar içtik....maydanozdan daha mı tatlıydilar....bırak şu huyunu artık...en kötü ihtimal kusar çikarirsin...sonra tekrar dene mide alışacak...
Günaydın kızlaaaaar
Hayırlı olsun...yakışmaz mı...
Bir catalla kalabilince sorun olmuyor önemli olan devaminin gelmemesi. Etiketlemeye dikkat ederim sagol canım

Eşim rahatsiz oldugu iicn 3 gündür pek dikkat edemiyorum. Dun gece hastanedeydik
Geçmiş olsun. Bir çatal dahi olsa uzak durmak en güzeli...istediğin kiloya indikten sonra o bir catallara izin vermelisin. Bu kilolarla bence hiç yaklaşılmamalı...

Ablaaaa abla ben dün bakmaya fırsat bulamadım ama bikaçgün içinde senin smoothie blenderdn alcam inşallah,tekrar marka modeli yazar mısın sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…