sağol canım sen nasılsın pro oldun kiiiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asibecim grup halinde yapalım çok zevkli olacak. Birazdan alinacaklar listesini hazırlayacağım. Buradan paylaşirim.
Bonuscum canimizi disimize takıp başaralim şu işi...istekli oluşunuz beni çok sevindiriyor.
Mavisim hiç korkma fazlaliklardan azim varsa gerisi kolay.
Regl dönemini atlattıktan sonra başlaman daha mantıklı geliyor bana. Dosyayı incelediysen regl dönemi şişlikler olduğumuzdan fazla kilolu gösteriyor bizi...
Burnunu sıkacan cup cup içecen...değmez mi canım...ne iğrenç ilaçlar içtik....maydanozdan daha mı tatlıydilar....bırak şu huyunu artık...en kötü ihtimal kusar çikarirsin...sonra tekrar dene mide alışacak...
Hayırlı olsun...yakışmaz mı...
Geçmiş olsun. Bir çatal dahi olsa uzak durmak en güzeli...istediğin kiloya indikten sonra o bir catallara izin vermelisin. Bu kilolarla bence hiç yaklaşılmamalı...
geçmiş olsun cnm kalbini ferah tut her şey olacağına varır dağıt kafanı boşver.Hayırlı geceler.
Kendimi iyi hissetmiyorum biraz hastayım biraz kafam dolu gelemedim gelemiyorum.
Haber vermek istedim.
Gell gel, bana seen lazımsınnnHayırlı geceler.
Kendimi iyi hissetmiyorum biraz hastayım biraz kafam dolu gelemedim gelemiyorum.
Haber vermek istedim.
Asibecim ben de yarın alışverişe çıkacağım dersim yok. Dosyayı baştanbaşa okudum listeyi hazırladım.tmm cnm ne gün başlıcaz o zaman ona göre karar verelim eğer çarşamba derseniz yarın bütün sınırları zorlayıp bebelerle pazara çıkcam.
I see dead people![]()
bir tarifte fırınlanmış çeyrek armut vardı onu normal koysak ne olurki çeyrek armut için koca fırın mı çalıştıralımAsibecim ben de yarın alışverişe çıkacağım dersim yok. Dosyayı baştanbaşa okudum listeyi hazırladım.
Eki Görüntüle 2253226
tmm cnm ne gün başlıcaz o zaman ona göre karar verelim eğer çarşamba derseniz yarın bütün sınırları zorlayıp bebelerle pazara çıkcam.
I see dead people![]()
pro pro takılıyoruz işte ne yapalım.Eee nassın prodaşım
kızlar görmemişliğimi bi süre daha uzatabilrim
![]()
Haşlama da oluyormuş bir cezvede iki dakika haşlarız... Onu ben de düşündüm...bir tarifte fırınlanmış çeyrek armut vardı onu normal koysak ne olurki çeyrek armut için koca fırın mı çalıştıralım![]()
Ablaaaaaa sol taraftaki tiklerin beni benden aldı sende yok yokmuş maşallahAsibecim ben de yarın alışverişe çıkacağım dersim yok. Dosyayı baştanbaşa okudum listeyi hazırladım.
Eki Görüntüle 2253226
iyiymiş o zamanHaşlama da oluyormuş bir cezvede iki dakika haşlarız... Onu ben de düşündüm...
oPROyorum napayım canımpro pro takılıyoruz işte ne yapalım.sen nassın
![]()
Diyet boyunca duyduğumu aldım....chia tohumunu yazmayı unutmuşum bak o da var...hatırlarsan bı de bamya tohumu ve ısırgan tohumu almıştık...Ablaaaaaa sol taraftaki tiklerin beni benden aldı sende yok yokmuş maşallah![]()
Aynı şehri kazansa ne olur abla yarın bir evlenir tayinciyle hooppp Türkiye bin öbür ucuna senede bir kardan buzdan işten gidebilirsen git annene yoksa yok![]()
Sussss biliyorumHanimlar bugun pek aktif olamadim kusira bakmayinLilimam hayiri olsun kirmizi cok yakismis
![]()
zukkum gecmis olsun.
Gelmisken menumu de paylasayim
11.30
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Bol maydanoz
15.00
1 bardak kefir
1 avuc leblebi
18.30
1 kase mercimek corbasi
4 kasik etli nohut
4 kasik bulgur pilavi
Spor yok
Su az
oynakbasi34
Elhan
Bonus
Hizimi alamayip tum grubu etiketleyecegjm![]()
Oldum canım şansımı seveyimsağol canım sen nasılsın pro oldun kiiiz