Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteyen de alır diye buradan sordum bebişim reklam diye düşünüleceğini düşünmüyorumÖzelden göndereyim..
Asibecim grup halinde yapalım çok zevkli olacak. Birazdan alinacaklar listesini hazırlayacağım. Buradan paylaşirim.
Bonuscum canimizi disimize takıp başaralim şu işi...istekli oluşunuz beni çok sevindiriyor.
Mavisim hiç korkma fazlaliklardan azim varsa gerisi kolay.
Regl dönemini atlattıktan sonra başlaman daha mantıklı geliyor bana. Dosyayı incelediysen regl dönemi şişlikler olduğumuzdan fazla kilolu gösteriyor bizi...
Burnunu sıkacan cup cup içecen...değmez mi canım...ne iğrenç ilaçlar içtik....maydanozdan daha mı tatlıydilar....bırak şu huyunu artık...en kötü ihtimal kusar çikarirsin...sonra tekrar dene mide alışacak...
Hayırlı olsun...yakışmaz mı...
Geçmiş olsun. Bir çatal dahi olsa uzak durmak en güzeli...istediğin kiloya indikten sonra o bir catallara izin vermelisin. Bu kilolarla bence hiç yaklaşılmamalı...
Canım konferansa mail adresini yaz tekrar atayım sana...veya mail kutunda gereksizlerin içine bak....hiçbirini yapamazsan ben gün gün listenin fotoğrafini atarım sana... Geçmiş olsun bu arada...ben de burnumu çekip duruyorum. Havalar soğuk gidiyor dikkat et...allahimmmm fena grip oldum beenncumartesi günü çok fenaydı hava usuttum malesefff.
oruçluyum da eşim sağolsun yemek yapıyor soğan kokusuna uyandınbu detoksu ben göremiyorum yaa size zahmet atsanız bana
allahimmmm fena grip oldum beenncumartesi günü çok fenaydı hava usuttum malesefff.
oruçluyum da eşim sağolsun yemek yapıyor soğan kokusuna uyandınbu detoksu ben göremiyorum yaa size zahmet atsanız bana
Canım konferansa mail adresini yaz tekrar atayım sana...veya mail kutunda gereksizlerin içine bak....hiçbirini yapamazsan ben gün gün listenin fotoğrafini atarım sana... Geçmiş olsun bu arada...ben de burnumu çekip duruyorum. Havalar soğuk gidiyor dikkat et...
Ben de emin değilim durduk yere ban yemeyelim. Kimbilir uyeligimizi bile iptal edebilirler.İsteyen de alır diye buradan sordum bebişim reklam diye düşünüleceğini düşünmüyorum![]()
Canım ben ve diğer arkadaşlar doktorsuz kilo verebildik. Sen de bizimle dene olmazsa düşün derim.Arkadaşlar psikodiyet uygulyan oldu mu hiç ben burda bir hastanede psikodiyet olduğunu duydum gidip gitmenekte kararsızım aylık 150 TL dediler
Tamamdır öyle yapacağım hem iyileşmiş de olurum inşallah.Asibecim grup halinde yapalım çok zevkli olacak. Birazdan alinacaklar listesini hazırlayacağım. Buradan paylaşirim.
Bonuscum canimizi disimize takıp başaralim şu işi...istekli oluşunuz beni çok sevindiriyor.
Mavisim hiç korkma fazlaliklardan azim varsa gerisi kolay.
Regl dönemini atlattıktan sonra başlaman daha mantıklı geliyor bana. Dosyayı incelediysen regl dönemi şişlikler olduğumuzdan fazla kilolu gösteriyor bizi...
Burnunu sıkacan cup cup içecen...değmez mi canım...ne iğrenç ilaçlar içtik....maydanozdan daha mı tatlıydilar....bırak şu huyunu artık...en kötü ihtimal kusar çikarirsin...sonra tekrar dene mide alışacak...
Hayırlı olsun...yakışmaz mı...
Geçmiş olsun. Bir çatal dahi olsa uzak durmak en güzeli...istediğin kiloya indikten sonra o bir catallara izin vermelisin. Bu kilolarla bence hiç yaklaşılmamalı...
Bir mesajda kırk tane renk olmuş ama bi tanesi bağlantı olduğu için bi tanesi etiket bi tanesi de kahretsin pro olduğum için
Ama hiç sonradan görme gibi değilim demi neden çünkü biz kaç kuşak saraylıyız alışkınızPronu yesinler![]()
Bencede,diyetisyende sana aynen bogazini tut diycekCanım ben ve diğer arkadaşlar doktorsuz kilo verebildik. Sen de bizimle dene olmazsa düşün derim.