Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:duduk::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Ben de yazayim menumu de bugun korkuyorum oklavalar ustume gelecek 😲😲🙄

10.30
2 mercimek krebi arasi peynir maydanoz

15.00
4 kabak mucver
3 kasik yogurt

16.00🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
1 kutu meyve suyu
3 çizi
2 kare cikolata
3 cilek

18.00
1 kase mercimek corbasi

Spor yok🤦‍♀️🤦‍♀️
Su az 🤦‍♀️🤦‍♀️

Lutfen ustume teker teker 😂😂gelin zaten pismanim

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Yetmedi bı de totoşa gelsin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Sen misin o 16.00 da cozutan .Ne güzel bir menü aslında o cisslari yemeseydin ...kim baştan çıkardı seni....sen yemezdin bunları inanmak zor...bu hafta boyunca asla kaçamak yok tamam mı çaycim

Slm kizlar bugun gelemedim
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik topladim meryem uyaninca oy vermeye gittik cikinca hava guzeldi biraz parka gittik kizlari oynattik sonra dondurmacimiza gittik kendi uretimleri buraya geldigimizden beri hep ordan aliriz dondurmayi paketli dondurmalardan hoslanmiyoruz. En azindan yedim bende 1 top kadar vardir. Eve gel yemek yap cocuk bak derken anca geldim iste.

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oklavayi eline almis menulere bakalim o zaman sonra kendiminkini vereyim

Merhaba. Haftasonu kursa gittigim icin yogun geciyor dün ugrayamadim.
Gunun menusu
Sabah 11 civari
2 haslama yumurta
Dereotu
Domates
4 zeytin
2 dilim peynir
Sekersiz cay

Oglen 14 15 gibi
Mercimek corbasi
Patates kofte sulu yemek, patates 2 catal kofte 4 tane
Bulgur pilavi 1 buyuk yemek kasigi 4 yk kadar herhalde
Ayran
1 catal trilice

Aksam 19.00
Karni yarik
Kabak yogurtlamasi
1 bardak erik hosafi

Oncelikle cnm menulerinde Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. etiketle ki gizunden kacmasin. Gelelim menune patatese ven yemek icerisinde az oldugu surece karsi degilim ama o 1 catal trileceyi yedinde ne oldu tadi damaginda kaldi hicbirsey anlamadin yemeyeydin daha iyiydi (dondurma yiyen ben soyluyorum bunlari :KK48:)

Slmlar
Sabah sahanda yumurta,peynir,zeytin,5-6 yaprak marul.1 dlm k ekmegi
Oglen
Cay,5-6 cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt corbasi,salata
Spor yok evde degildim

Yaninda badem ceviz findik kuru kayisi hurma vs vs birseyler tasi cnm o krakerin sana hicbir faydasi yok karninida doyurmaz. Kendine guzel ufacik bir kap al cantana ara ogun koymalik :KK66:

Menü
Bugün geç uyandığım için iki ana iki ara öğün şeklinde beslendim
Sabah 11:30
Muzlu smoothi ( 1 donmuş muz, 2 yk yulaf ezmesi, 2 hurma, 200 ml laktozsuz süt, biraz tarçın)
Ara 14:30
10 tane kabak çekirdeği ve ayran
Ara 16:30
1 hurma ve 5 badem
Akşam 19:30
Fırında kabak ve mantar + 100 gr tavuk göğüsü
Spor yapamadım bugün bu dersler yüzünden 😊

Guzel menu cnm. Eger dosyani banada gonderirsen bende yapmayi dusunebilirim

bende yazayım menumu

sabah bol yesillilli
kahvaltılık li 2 dilim ekmek li kahvaltı yaptım

öğlen
1 kepçe çorba
1.tabak bezelye

ara 3 kare bitter

ara 1 kaşe yoğurt
5 tane kinoali çörek otlu altın başak

şu 1lt
sayilirsa spora ev işleri yaptım daha ütü var ve ben çöm yoruldum 🙈🙈🙈

Aksam yemedin mi yoksa altinbasagi aksam niyetine mi yedin. Kahvaltilik'in icerigi nedir? Bal kaymak recel marmelat cikolata tereyag vs vs bunlar da kahvaltilik :KK48:

Bugünkü menüm
Sabah
Kase yoğurt içine fındık ceviz

Ara Öğün
Türk Kahvesi

Akşam
Izgara Köfte
Salata

1.5 lt su ve spor yok Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus
Guzel cnm afiyet olsun. Sabah gec mi yedin sabahla aksam arasi kac saat. Erken yediysen acikirsin diye dusundumde

Bugunku menum:

Sabah; domatesli 2 yumurta, 7zeytin, 5 ceviz, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 2 yk lor, cay

Ogle; 1 top dondurma

Aksam; firinda brokoli, karnibahar ve arpacik sogan, yogurt, tarhana corbasi

Ara; kayisili form cayi

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Screenshot_2019-03-31-21-14-35.png Screenshot_2019-03-31-21-13-53.png

Bugun spor yapamadim kizlari yatircam simdi sonra birseyler yapmayi planliyorum yapinca yazarim insallah

:duduk::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: Yetmedi bı de totoşa gelsin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Sen misin o 16.00 da cozutan .Ne güzel bir menü aslında o cisslari yemeseydin ...kim baştan çıkardı seni....sen yemezdin bunları inanmak zor...bu hafta boyunca asla kaçamak yok tamam mı çaycim
Esim bastan cikardi :KK30:😂😂
Soz bu hafta agzima lokma ciss yok zaten cok pismanim.ya adet de olmadim 2 gun gecti bi istah varki sormayin bi olup kurtulsaydım Bulamiyorum Bulamiyorum sen regl oldun mu canim

Esim bastan cikardi :KK30:😂😂
Soz bu hafta agzima lokma ciss yok zaten cok pismanim.ya adet de olmadim 2 gun gecti bi istah varki sormayin bi olup kurtulsaydım Bulamiyorum Bulamiyorum sen regl oldun mu canim
Oldum cnm cok sukur 22sinde olmam gerekirken 27sinde oldum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Küçük kuzuyla biraz ilgilendim sonra da eşimle oturup biraz hesap kitap yaptık malum yarın maaş günü :D
Ufaklık duşunu aldı onun saçlarını kurutmaya uğraşderken ancak yazabildim ;) bir yandan da gözüm oy sayımında :D

Azracim tebrik ederim canım seni. Heyecanla seni bekliyorum. Beş gün tamamlandı mı? Geçen ay smoothie merakı sarmıştı beni de....sendeki detoks etkisi beni heyecanlandırdı. Alışveriş listemi oluşturup bismillah diyeceğim ben de. Çok sağ ol dosyayı gönderdin elimde sağlam bir rehber var. Artık kilo alırım korkusu yaşamıyorum şu an termal oteldeyim kilo alayım ki verme zevkini yaşayayim di mi....Hafta içi bahar detiksundayim tatlım...
Banu niyetlenirsen desteklerim canım... mutfak robotuyla bile yapabilirsin smoothieyi....

O zaman birlikte yapalım mı Meryemcigim ♡♡♡♡ bende yarın inşallah alışverişe çıkacağım sen bana da atarsan listeyi ona göre birde smoothie alışveriş listesi ayrı yaparım ;) hem kabizlik da gider valla yine deli ediyor bu ara beni :(

Slmlar
Sabah sahanda yumurta,peynir,zeytin,5-6 yaprak marul.1 dlm k ekmegi
Oglen
Cay,5-6 cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt corbasi,salata
Spor yok evde degildim

Abartılı birşey yok bence ;) o cubuk krAker'de de 4 - 5 taneleri kalabiliyorsan ne mutlu sana ;) ben ağzıma surersem duramam :( o yüzden eve sokmamak benim hayrına :D

bende yazayım menumu

sabah bol yesillilli

öğlen
1 kepçe çorba
1.tabak bezelye

ara 3 kare bitter

ara 1 kaşe yoğurt

şu 1lt

Bence gayet güzel bir menü ♡ Tebrikler canım ;)

Ben de yazayim menumu de bugun korkuyorum oklavalar ustume gelecek 😲😲🙄

10.30
2 mercimek krebi arasi peynir maydanoz

15.00
4 kabak mucver
3 kasik yogurt

16.00🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
1 kutu meyve suyu
3 çizi
2 kare cikolata
3 cilek

18.00
1 kase mercimek corbasi

Spor yok🤦‍♀️🤦‍♀️
Su az 🤦‍♀️🤦‍♀️

Lutfen ustume teker teker 😂😂gelin zaten pismanim

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Meryem Ablanın da dediği gibi 16.00dan sonra sana birsey olmuş ki elebaşı da belli olmuş :( ahhh şu kocalar insanı dinden imandan çıkarıyorlar :( hayır hem zayiflamamiz hoslarina gider hemde kaçamak riski oluşturacak şeyler eve sokar birde fazladan isterler ;)

Neyse sen telafi edersin nasılsa ;)

Bugünkü menüm
Sabah
Kase yoğurt içine fındık ceviz

Ara Öğün
Türk Kahvesi

Akşam
Izgara Köfte
Salata

1.5 lt su ve spor yok Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus

Harikasın canım her zamanki gibi ♡♡♡♡♡ Tebrikler canım

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Küçük kuzuyla biraz ilgilendim sonra da eşimle oturup biraz hesap kitap yaptık malum yarın maaş günü :KK70:
Ufaklık duşunu aldı onun saçlarını kurutmaya uğraşderken ancak yazabildim :KK66: bir yandan da gözüm oy sayımında :KK70:

O zaman birlikte yapalım mı Meryemcigim ♡♡♡♡ bende yarın inşallah alışverişe çıkacağım sen bana da atarsan listeyi ona göre birde smoothie alışveriş listesi ayrı yaparım :KK66: hem kabizlik da gider valla yine deli ediyor bu ara beni :KK43:

Abartılı birşey yok bence :KK66: o cubuk krAker'de de 4 - 5 taneleri kalabiliyorsan ne mutlu sana :KK66: ben ağzıma surersem duramam :KK43: o yüzden eve sokmamak benim hayrına :KK70:

Bence gayet güzel bir menü ♡ Tebrikler canım :KK66:

Meryem Ablanın da dediği gibi 16.00dan sonra sana birsey olmuş ki elebaşı da belli olmuş :KK43: ahhh şu kocalar insanı dinden imandan çıkarıyorlar :KK43: hayır hem zayiflamamiz hoslarina gider hemde kaçamak riski oluşturacak şeyler eve sokar birde fazladan isterler :KK66:

Neyse sen telafi edersin nasılsa :KK66:

Insallah canim 4 gunde telafi ederim insallah

Küçük kuzuyla biraz ilgilendim sonra da eşimle oturup biraz hesap kitap yaptık malum yarın maaş günü :KK70:
Ufaklık duşunu aldı onun saçlarını kurutmaya uğraşderken ancak yazabildim :KK66: bir yandan da gözüm oy sayımında :KK70:

O zaman birlikte yapalım mı Meryemcigim ♡♡♡♡ bende yarın inşallah alışverişe çıkacağım sen bana da atarsan listeyi ona göre birde smoothie alışveriş listesi ayrı yaparım :KK66: hem kabizlik da gider valla yine deli ediyor bu ara beni :KK43:

Abartılı birşey yok bence :KK66: o cubuk krAker'de de 4 - 5 taneleri kalabiliyorsan ne mutlu sana :KK66: ben ağzıma surersem duramam :KK43: o yüzden eve sokmamak benim hayrına :KK70:

Meryem Ablanın da dediği gibi 16.00dan sonra sana birsey olmuş ki elebaşı da belli olmuş :KK43: ahhh şu kocalar insanı dinden imandan çıkarıyorlar :KK43: hayır hem zayiflamamiz hoslarina gider hemde kaçamak riski oluşturacak şeyler eve sokar birde fazladan isterler :KK66:

Kabizlik icin aclik otu cayini tavsiye ederim cok faydasini gördüm

Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik topladim meryem uyaninca oy vermeye gittik cikinca hava guzeldi biraz parka gittik kizlari oynattik sonra dondurmacimiza gittik kendi uretimleri buraya geldigimizden beri hep ordan aliriz dondurmayi paketli dondurmalardan hoslanmiyoruz. En azindan yedim bende 1 top kadar vardir. Eve gel yemek yap cocuk bak derken anca geldim iste.

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oklavayi eline almis menulere bakalim o zaman sonra kendiminkini vereyim

Oncelikle cnm menulerinde Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. etiketle ki gizunden kacmasin. Gelelim menune patatese ven yemek icerisinde az oldugu surece karsi degilim ama o 1 catal trileceyi yedinde ne oldu tadi damaginda kaldi hicbirsey anlamadin yemeyeydin daha iyiydi (dondurma yiyen ben soyluyorum bunlari :KK48:)

Yaninda badem ceviz findik kuru kayisi hurma vs vs birseyler tasi cnm o krakerin sana hicbir faydasi yok karninida doyurmaz. Kendine guzel ufacik bir kap al cantana ara ogun koymalik :KK66:

Aksam yemedin mi yoksa altinbasagi aksam niyetine mi yedin. Kahvaltilik'in icerigi nedir? Bal kaymak recel marmelat cikolata tereyag vs vs bunlar da kahvaltilik :KK48:

Guzel cnm afiyet olsun. Sabah gec mi yedin sabahla aksam arasi kac saat. Erken yediysen acikirsin diye dusundumde

Evet canım geç yiyorum,sabah yazdığıma bakma resmen öğle vaktinde yiyorum ilk yediklerimi:) iki öğün bende daha iyi yürüyor çünkü yedikçe acıkan yemedikçe yemeyen biriyim:)

💋o kesin senin harikalığındır canım benim

yok canım o saydıklarını çok uzun zamandır yemedim almadım da zeytin peynir çeşitleri çeri domates havuç salata roka benimkiler genelde

Sana derken ben olmam insallah o hamile 😲🤦‍♀️🤦‍♀️
Kac gun gecikti senin bir tahlil yaptir istersen

Kizlara kurabiye yaptim aksam miss gibi koktu. Simdi kahve yapip yaninda 4-5tane yemek vardi. Eski hasibe olsa yerdi ama artik saglikli besleniyoruz eski aliskanliklarimizi birakiyoruz. En Büyük KK

bende yazayım menumu

sabah bol yesillilli

öğlen
1 kepçe çorba
1.tabak bezelye

ara 3 kare bitter

ara 1 kaşe yoğurt

şu 1lt
Hilalcim menunun tahlilini oturup bir yapmanı rica ediyorum. Şunu sevmiyorum bunu yiyemem gibi söylemler yetersiz bir menuyle bizi karşı karşıya bırakıyor. Kahvaltin yine olmamış...öğle yemeği fena sayılmaz , akşam da neyli olursa olsun sonuçta paketli bir besin demeye dilim varmıyor yoğurt tamam ...onun yanında bir sebze yemeği veya protein olsaydı ne güzel olurdu. Kendini guncellemelisin. Bir gün önceden yarın için plan yapman lazım...Kaç aydır söylüyorum...bu arada ne zaman oruca başlıyorsun o hurmalı günlerini özler oldum...

Banuşum şimdi Yalovadayim...eve gidince azranin dosyasını mail adresine gönderirim.Beraber yapalım canım...

Kac gun gecikti senin bir tahlil yaptir istersen

Kizlara kurabiye yaptim aksam miss gibi koktu. Simdi kahve yapip yaninda 4-5tane yemek vardi. Eski hasibe olsa yerdi ama artik saglikli besleniyoruz eski aliskanliklarimizi birakiyoruz. En Büyük KK
Daha 2 gun gecikti.suan bekliyorum göğüslerim sisti ve cok aciyor onlara guveniyorum regl olcam diye 😂

Back