Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamamdır canım bende zaten yarın alışverişi yapacağım acelesi yok

Tamamdır canım bende zaten yarın alışverişi yapacağım acelesi yok
Banada gonderdi simdi acip bakcam incelicem bende yaparim belki sizle benide bekleyin

abla yumurtayı harbiden midem almıyor yani sabah eşim yerken bile ölüyorum o derece
orucu yarın düşünüyorum inşallah akşam zaten hepten boş mide ile olmasın diye yedim yoğurt ve onu cumaya kadar oruç tutmayı düşünüyorum cuma akşamı kinamiz var inşallah 79.9 olmasa bile 80.9 görmek istiyorum.

kahvaltıda aslında sadece protein yoktu onun dışında diğer günlere göre daha iyiydi sanki çünkü rahat 2 hafta ben kahvaltı yapamadım

Evet canim istah kesiyor ama surekli tuketmiyorum ben bagirsaklar tembellesmesin diye sadece problem yasasigimda tuketiyorum.
nasıl kullaniyosun canım nasıl temin ediyorsun

Aktarlarda satiliyor yesil cay gibi1 bardak kaynamis suya 8-9 adet atiyorsun 5-10 demelenince cikariyorsun yapraklari ben sicak tuketmeyi sevmiyorum yesil cayi da oyle soguyunca icine limon sıkıp iciyorum.oglen icersem aksam 8 gibi işlemini tamamliyor

anladım canım sagolasin

Gunaydin kizlar

Meryem hanim erkenci 6.30da uyanmis esim yedirmis yaturmis ama uyumamis bende cigliklariyla saat 7de uyandim digerleri uyuyor hala.

Karnim acikti diye erkenden tartildim saat9u bekleyemicem simdi kalkip bi musli hazirlicam kendime
Kontrol tartimi yazayim

Cuma: 96.7
Bugun: 96.2
Fark: -0.5
oynakbasi34 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Ben de mi yapsam ki

Ben detox sonrasi korunamazsa diye dusundum ama sonrasinda uygulanmasi icin 2 tane liste verilmis 4-5 gun uygulayabilirsiniz yaziyordu. 5 gun detox 5 gun liste 1 5 gun liste 2 yapilsa 15 gunde verilen kilolar saglamlasir diye dusunuyorum. Yarin pazarimiz var oradan sebze meyve alisverisi yapmayi (ya da esime yaptirmayi ) dusunuyorum. Sonra baslarim insallah.

Son düzenleme:
Listeyi ben de alabilir miyim mümkünse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…