- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hilalcim menunun tahlilini oturup bir yapmanı rica ediyorum. Şunu sevmiyorum bunu yiyemem gibi söylemler yetersiz bir menuyle bizi karşı karşıya bırakıyor. Kahvaltin yine olmamış...öğle yemeği fena sayılmaz , akşam da neyli olursa olsun sonuçta paketli bir besin demeye dilim varmıyor yoğurt tamam ...onun yanında bir sebze yemeği veya protein olsaydı ne güzel olurdu. Kendini guncellemelisin. Bir gün önceden yarın için plan yapman lazım...Kaç aydır söylüyorum...bu arada ne zaman oruca başlıyorsun o hurmalı günlerini özler oldum...
Banuşum şimdi Yalovadayim...eve gidince azranin dosyasını mail adresine gönderirim.Beraber yapalım canım...
Hilalcim menunun tahlilini oturup bir yapmanı rica ediyorum. Şunu sevmiyorum bunu yiyemem gibi söylemler yetersiz bir menuyle bizi karşı karşıya bırakıyor. Kahvaltin yine olmamış...öğle yemeği fena sayılmaz , akşam da neyli olursa olsun sonuçta paketli bir besin demeye dilim varmıyor yoğurt tamam ...onun yanında bir sebze yemeği veya protein olsaydı ne güzel olurdu. Kendini guncellemelisin. Bir gün önceden yarın için plan yapman lazım...Kaç aydır söylüyorum...bu arada ne zaman oruca başlıyorsun o hurmalı günlerini özler oldum...
Banuşum şimdi Yalovadayim...eve gidince azranin dosyasını mail adresine gönderirim.Beraber yapalım canım...
Banada gonderdi simdi acip bakcam incelicem bende yaparim belki sizle benide bekleyinTamamdır canım bende zaten yarın alışverişi yapacağım acelesi yok
nasıl kullaniyosun canım nasıl temin ediyorsunEvet canim istah kesiyor ama surekli tuketmiyorum ben bagirsaklar tembellesmesin diye sadece problem yasasigimda tuketiyorum.
Aktarlarda satiliyor yesil cay gibi1 bardak kaynamis suya 8-9 adet atiyorsun 5-10 demelenince cikariyorsun yapraklari ben sicak tuketmeyi sevmiyorum yesil cayi da oyle soguyunca icine limon sıkıp iciyorum.oglen icersem aksam 8 gibi işlemini tamamliyorabla yumurtayı harbiden midem almıyor yani sabah eşim yerken bile ölüyorum o derece
orucu yarın düşünüyorum inşallah akşam zaten hepten boş mide ile olmasın diye yedim yoğurt ve onu cumaya kadar oruç tutmayı düşünüyorum cuma akşamı kinamiz var inşallah 79.9 olmasa bile 80.9 görmek istiyorum.
kahvaltıda aslında sadece protein yoktu onun dışında diğer günlere göre daha iyiydi sanki çünkü rahat 2 hafta ben kahvaltı yapamadım
nasıl kullaniyosun canım nasıl temin ediyorsun
anladım canım sagolasinAktarlarda satiliyor yesil cay gibi1 bardak kaynamis suya 8-9 adet atiyorsun 5-10 demelenince cikariyorsun yapraklari ben sicak tuketmeyi sevmiyorum yesil cayi da oyle soguyunca icine limon sıkıp iciyorum.oglen icersem aksam 8 gibi işlemini tamamliyor
Ben de mi yapsam kiBanada gonderdi simdi acip bakcam incelicem bende yaparim belki sizle benide bekleyin
Ben de mi yapsam ki
Listeyi ben de alabilir miyim mümkünse?Gunaydin kizlar
Meryem hanim erkenci 6.30da uyanmis esim yedirmis yaturmis ama uyumamis bende cigliklariyla saat 7de uyandim digerleri uyuyor hala.
Karnim acikti diye erkenden tartildim saat9u bekleyemicem simdi kalkip bi musli hazirlicam kendime
Kontrol tartimi yazayim
Cuma: 96.7
Bugun: 96.2
Fark: -0.5
oynakbasi34 Elhan
Ben detox sonrasi korunamazsa diye dusundum ama sonrasinda uygulanmasi icin 2 tane liste verilmis 4-5 gun uygulayabilirsiniz yaziyordu. 5 gun detox 5 gun liste 1 5 gun liste 2 yapilsa 15 gunde verilen kilolar saglamlasir diye dusunuyorum. Yarin pazarimiz var oradan sebze meyve alisverisi yapmayi (ya da esime yaptirmayi) dusunuyorum. Sonra baslarim insallah.
Evet hepberaber yapalım bana da biri listeyi gönderebilir mi?
Liste henüz yokta ben azranın mesajlarına bakıyodum az çok malzemeleri anliyim diye.Evet hepberaber yapalım bana da biri listeyi gönderebilir mi?
Vee ben de Almanyada bulabilirim inşallah içerikleri.Liste henüz yokta ben azranın mesajlarına bakıyodum az çok malzemeleri anliyim diye.
Masraflı olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?