Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu sabah eşim kahvaltıya götürdü ama orda da dikkat ettim2 dilim domates yarım salatalık 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin bir parça peynir yedim saat 6 da da yani 1 saat öncede 1 adet güveçte pattesli tavuklu mantar yedim ve yeme faslını kapattım bugün için sabah kahveye arkadaşlar gelicek şimdide onlar için kek yapıcam ve yatmadan da sporumu yapmayı düşünüyorum ni aksilik olmazsa ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Slm dun 9 saat yoldan sonra kayseriye dondum sukur,yasasin memleketimm
Gecen hafta 84,5
Bugun 85,5
Haliyle acik bufe aldirmis biraz
oynakbasi34
Oyyy o kotu olmus tatil iyi hos guzel de hemen kilo aliniyor yaa ben de temmuz gibi tatil+memleket ziyareti olacak o zmana kadar kilo verip gelene kadar almaktan korkuyorum

evet yemek faslı bitmiştir

sabah
1 dil ekmek arası 5 adet turşu

öğlen 13.30
1 kepçe çorba
1 tabak fasulye kavurması salata

akşam 19.00
salata 1 kaşe yoğurt
4 kaşık fasulye kavurması

şu 1.5 lt
taaaammmmm 1saat 10 dakika ful tempolu yürüdüm ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus oynakbasi34

Mart çocuğu olarak teessüflerimi bildiririm :)

Eki Görüntüle 2252415
Bonus Mart çocuğu olmakta sıkıntı yok yok canım. Muhtemelen Haziran veya temmuzdaki aşkın mahsulüsün. Kar kış kiyamet soğukları kastederek yazmıştım aslında o mesajı aklıma hiç kediler gelmemişti....Hilal e teessüf et bacım ...valla kötü bir niyetim yoktu...( Şaşkinim ama muzip bir imoci)
Hanimlaaarr nasil geciyor gunn kacamak yapmiyoruz dimi bugun haftasonu diye???sporlar yapiliyor mu bu hafta birinci olalim herkes cok calissinnn
Termal kaplicadayim canım.Bol bol yuzdum haşatim şu an...öldürseler elimi kaldıracak halim yok..
Hafta sonu diye biraz sessiz kalmış burası galiba. Kesin herkes kendini dışarı attı ve yürüyor ya da koşuyor
Umarım herkes için minimum kaçamaklı ve bol eksili bir hafta sonu olur
Azracim inşallah bu hafta atağa geçeriz...
Aynen kimseninin sesi cikmiyorburda sagank yagis biz eve tikilip kaldik
Ben de fark ettim canım... Hafta sonu genelde sessizlik hakim...

O zaman 3.5 tan hesapliyorum onu

Twisterida 2xdk olarak kaydediyorum o zaman defterime

Bu arada "tesbih çeken dilber ay imocisi" ne bayildim
Asibecim o güzel kahvaltıdan sonra bakalım akşam bize ne sunacaksin...( Üsmen Ağa imocisi)
Acıya ben de bayılıyorum ama turşu riskli....hiç de bilem kiskanmiyorum seni...hem bir kerem deli Mart derken soğukları kastederek yazdım...
Slm dun 9 saat yoldan sonra kayseriye dondum sukur,yasasin memleketimm
Gecen hafta 84,5
Bugun 85,5
Haliyle acik bufe aldirmis biraz
oynakbasi34
Odemdir onlar...kendini mantiya verme gelir gelmez....

oyttttt benim içim fesatmis valla ablacığım jartiyer yerine paçalı içlik don giydim fena soğuktu ve yine seçimler vardı bir gün sora gidip oy kullandimm

Tmm...
İyi mantici ya cikti adimiz valla

Bugunun menusu

12.00
1 kase tavuk corbasi
1 findik
1 ceviz

13.30
1 bardak yarim yagli süt
1 findik

15.15
Sade kahve
3 cilek
1 findik

16.30
1 kasr sogan corbasi
1 tabak kabak yemegi
1 bardak ayran

Spor
15dk zumba
15dk cardio
90 squat
300 ip atlama
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus

oyttttt benim içim fesatmis valla ablacığım jartiyer yerine paçalı içlik don giydim fena soğuktu ve yine seçimler vardı bir gün sora gidip oy kullandimm
Paçalı içlik don ha dogum kontrol için birebir.... güzel seçim...

Bugünkü mamalarim
Sabah 8.30 Bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bol tere, kuru kayısı
11.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir kase şehriyeli domates çorbası
19.00 Bir servis kaşığı tavuk sote, patlıcan musakka, bir servis kaşığı bulgur pilavı, salata, iki tatlı kaşığı fırında sütlaç, bir minik beze kadar susamlı ekmek
Bugünkü menüm Lilimam senin şerefine yenildi. Normal bir yemek ye ablacim demiştin ...normal oldu mu bilmiyorum....
Spor bir saat havuzda aralıklı yüzme Bonus

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavusturana
Öğlen kızı kursa goturmeden hanımın unuttuğu ödevi aklına gelince onla uğraştık sabah sabah
Hesapta özel ders alıyorlar ama hiç çaba yok Öğretmenle görüştük kesinlikle bol bol tekrar yapmaları lazım dedi
Tabi kurs bitene kadar orda bekledim çok ters bir yerde diye dönüşü de eve giristim biraz

Arkadaslardan biri işe baslayacakmış kızı nasıl yapacağım diye düşünüyordu bende nasılsa benim kizla aynı anda çıkıyor diye ( etüde kalmıyor oda ) aman ben alır 3 saat bende kalır her gün dedim Zaten benim kıza mutlaka birşeyler hazırlamış oluyorum kızların karnını doyurup derslerini de yaptırım dedim Çok sevindi tabi en azından içim rahat olur işten çıkana kadar dedi gerçi banane varmış aynı apartmanda ama kadın da memlekete gideceksin

Bu arada yarın sabah benim büyük kızla eşim oy kullanacaklar erkenden sonra da kvyide alıp bizim bahçeye gidelim dedik biraz temiz hava alalım dedi eşim

Tabi o taraflar daha soğuk olur ama kalın giyinir biraz kafa dağıtırız ♡

Menumu yazayim. Aksam biraz geçe kaldi anca pisti. ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

07.15 5 yk musli sut ve 10 cig badem
10.30 filtre kahve
13.00 pirasa ve yogurt
16.00 7 cilek ve sut
19.30 2 baget izgara, 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, izgarada cerry domates ve arpacik sogan da yaptim (izgara dedigim dokum tava)
20.45 sade turk kahvesi

Ayy cnm ne cok dua aliyorsun o cocuga 3 saat bakmakla. Kadin nasil rahatlamistir Allah bilir

Olmuş çok ta güzel olmuş canım afiyet şifa olsun

İyi akşamlar kızlar,geçmiş yapamadım birazdan yaparım şimdilik etiketlere bakıyorum, bugün yine yemeğe davetliydik ,yeni geldik desem yeri yarına da kardeşim gelecek inşallah
Gözün aydın...sağ salim Allah kavuştursun canım. Çok sevindim. Yaza kadar bu sevinç idare eder seni...

Gözün aydın...sağ salim Allah kavuştursun canım. Çok sevindim. Yaza kadar bu sevinç idare eder seni...
Amiiin canım ablammm çok teşekkür ederim seçim tatilini fırsat bilip oy kullanıp gelecekler,arkadaşlarıyla birlikte geliyor o yüzden sadece bir gün görüşcez ama olsun buna şükür Bitlis'te öğretmen olan erkek kardeşim

Ayy cnm ne cok dua aliyorsun o cocuga 3 saat bakmakla. Kadin nasil rahatlamistir Allah bilir

Sorma hemde nasıl rahatladı kızı da zaten beni de çok sever eminim Annesi akşam evde söylediğinde havalara ucmustur ♡ benim ufaklikla da cok yakinlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…