Oyyy o kotu olmus tatil iyi hos guzel de hemen kilo aliniyor yaa ben de temmuz gibi tatil+memleket ziyareti olacak o zmana kadar kilo verip gelene kadar almaktan korkuyorumSlm dun 9 saat yoldan sonra kayseriye dondum sukur,yasasin memleketimm
Gecen hafta 84,5
Bugun 85,5
Haliyle acik bufe aldirmis biraz
oynakbasi34
Bonus Mart çocuğu olmakta sıkıntı yok yok canım. Muhtemelen Haziran veya temmuzdaki aşkın mahsulüsün. Kar kış kiyamet soğukları kastederek yazmıştım aslında o mesajı aklıma hiç kediler gelmemişti....Hilal e teessüf et bacım ...valla kötü bir niyetim yoktu...( Şaşkinim ama muzip bir imoci)Mart çocuğu olarak teessüflerimi bildiririm :)
Eki Görüntüle 2252415
Termal kaplicadayim canım.Bol bol yuzdum haşatim şu an...öldürseler elimi kaldıracak halim yok..Hanimlaaarr nasil geciyor gunn kacamak yapmiyoruz dimi bugun haftasonu diye???sporlar yapiliyor mu bu hafta birinci olalim herkes cok calissinnn
Azracim inşallah bu hafta atağa geçeriz...Hafta sonu diye biraz sessiz kalmış burası galiba. Kesin herkes kendini dışarı attı ve yürüyor ya da koşuyor
Umarım herkes için minimum kaçamaklı ve bol eksili bir hafta sonu olur
Ben de fark ettim canım... Hafta sonu genelde sessizlik hakim...Aynen kimseninin sesi cikmiyorburda sagank yagis biz eve tikilip kaldik
Asibecim o güzel kahvaltıdan sonra bakalım akşam bize ne sunacaksin...( Üsmen Ağa imocisi)
O zaman 3.5 tan hesapliyorum onu
Twisterida 2xdk olarak kaydediyorum o zaman defterime
Bu arada "tesbih çeken dilber ay imocisi" ne bayildim
Acıya ben de bayılıyorum ama turşu riskli....hiç de bilem kiskanmiyorum seni...hem bir kerem deli Mart derken soğukları kastederek yazdım...valla 3 gün üst üste gitmek gerekiyor ve çocukla çok zor yahuuu
ay abla valla acı istiyorum acılı olsun da varsın ne olursa olsun ben bu turşu yüzünden safra kesemi kaybettim o sıralarda böyle ful turşu ile beslendim.
kahvaltı konusuna gelince de ben uzun süredir kahvaltı yapamiyodum yumurtayı kızıma yedirir ken bile tiksiniyorum artık peynir zeytini de içim almadı bir türlü ama söz yarın güzel normal kahvaltı yapacağım
ay sus susss her Mart gelince illallah ediyorum kedilerden eşim onlardan akıl alacakmış eşlerini nası ikna ettiklerine dair malum bizde kantaron yokkk
annaaammm borusu sen boşver ablamıkiskanniyorr
Odemdir onlar...kendini mantiya verme gelir gelmez....Slm dun 9 saat yoldan sonra kayseriye dondum sukur,yasasin memleketimm
Gecen hafta 84,5
Bugun 85,5
Haliyle acik bufe aldirmis biraz
oynakbasi34
Bonus Mart çocuğu olmakta sıkıntı yok yok canım. Muhtemelen Haziran veya temmuzdaki aşkın mahsulüsün. Kar kış kiyamet soğukları kastederek yazmıştım aslında o mesajı aklıma hiç kediler gelmemişti....Hilal e teessüf et bacım ...valla kötü bir niyetim yoktu...( Şaşkinim ama muzip bir imoci)
Termal kaplicadayim canım.Bol bol yuzdum haşatim şu an...öldürseler elimi kaldıracak halim yok..
Azracim inşallah bu hafta atağa geçeriz...
Ben de fark ettim canım... Hafta sonu genelde sessizlik hakim...
Asibecim o güzel kahvaltıdan sonra bakalım akşam bize ne sunacaksin...( Üsmen Ağa imocisi)
Acıya ben de bayılıyorum ama turşu riskli....hiç de bilem kiskanmiyorum seni...hem bir kerem deli Mart derken soğukları kastederek yazdım...
Odemdir onlar...kendini mantiya verme gelir gelmez....
Tmm...Bonus Mart çocuğu olmakta sıkıntı yok yok canım. Muhtemelen Haziran veya temmuzdaki aşkın mahsulüsün. Kar kış kiyamet soğukları kastederek yazmıştım aslında o mesajı aklıma hiç kediler gelmemişti....Hilal e teessüf et bacım ...valla kötü bir niyetim yoktu...( Şaşkinim ama muzip bir imoci)
Termal kaplicadayim canım.Bol bol yuzdum haşatim şu an...öldürseler elimi kaldıracak halim yok..
Azracim inşallah bu hafta atağa geçeriz...
Ben de fark ettim canım... Hafta sonu genelde sessizlik hakim...
Acıya ben de bayılıyorum ama turşu riskli....hiç de bilem kiskanmiyorum seni...hem bir kerem deli Mart derken soğukları kastederek yazdım...
Odemdir onlar...kendini mantiya verme gelir gelmez....
Paçalı içlik don haoyttttt benim içim fesatmisvalla ablacığım jartiyer yerine paçalı içlik don giydim fena soğuktu ve yine seçimler vardı bir gün sora gidip oy kullandimm
Ayy cnm ne cok dua aliyorsun o cocuga 3 saat bakmakla. Kadin nasil rahatlamistir Allah bilirSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavusturana
Öğlen kızı kursa goturmeden hanımın unuttuğu ödevi aklına gelince onla uğraştık sabah sabah
Hesapta özel ders alıyorlar ama hiç çaba yokÖğretmenle görüştük kesinlikle bol bol tekrar yapmaları lazım dedi
Tabi kurs bitene kadar orda bekledim çok ters bir yerde diyedönüşü de eve giristim biraz
Arkadaslardan biri işe baslayacakmış kızı nasıl yapacağım diye düşünüyordu bende nasılsa benim kizla aynı anda çıkıyor diye ( etüde kalmıyor oda ) aman ben alır 3 saat bende kalır her gün dedimZaten benim kıza mutlaka birşeyler hazırlamış oluyorum kızların karnını doyurup derslerini de yaptırım dedim Çok sevindi tabi en azından içim rahat olur işten çıkana kadar dedi gerçi banane varmış aynı apartmanda ama kadın da memlekete gideceksin
Olmuş çok ta güzel olmuş canım afiyet şifa olsunBugünkü mamalarim
Sabah 8.30 Bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bol tere, kuru kayısı
11.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir kase şehriyeli domates çorbası
19.00 Bir servis kaşığı tavuk sote, patlıcan musakka, bir servis kaşığı bulgur pilavı, salata, iki tatlı kaşığı fırında sütlaç, bir minik beze kadar susamlı ekmek
Bugünkü menümLilimam senin şerefine yenildi. Normal bir yemek ye ablacim demiştin ...normal oldu mu bilmiyorum....
Spor bir saat havuzda aralıklı yüzmeBonus
Gözün aydın...sağ salim Allah kavuştursun canım. Çok sevindim. Yaza kadar bu sevinç idare eder seni...İyi akşamlar kızlar,geçmiş yapamadım birazdan yaparım şimdilik etiketlere bakıyorum, bugün yine yemeğe davetliydik ,yeni geldik desem yeriyarına da kardeşim gelecek inşallah
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90 210oynakbasi34 75 50 90112,5 Lilimam 240 240 240 240240 240 240 @blondeaddict 72 102 105 106Bulamiyorum 180 90 125@sefanur54 150 150 75 150 75 @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41187,5 149 59,5Elhan 325 300 647@mavimli 300 300 75@Zarpy 150 120 300 150umutluanne83 150 130 115zukkum 300
...
Bonus ................510 puan
oynakbasi34 ........327 puan
Lilimam ............1680 puan
@blondeaddict ........ 385 puan
Bulamiyorum ................395 puan
sefanur54 .............600 puan
@Ucukkacikk ............
Birbardakcay ..........581 puan
Elhan ......1332 puan
@mavimli ......................675 puan
@Zarpy ..........................720 puan
umutluanne83 ............395 puan
zukkum .......................300 puan
HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ
@Lilimam25
HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ
Elhan
HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ
@Zarpy
Amiiin canım ablammm çok teşekkür ederimGözün aydın...sağ salim Allah kavuştursun canım. Çok sevindim. Yaza kadar bu sevinç idare eder seni...
Paçalı içlik don hadogum kontrol için birebir.... güzel seçim...
Ayy cnm ne cok dua aliyorsun o cocuga 3 saat bakmakla. Kadin nasil rahatlamistir Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?