- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- 398
Benimde twisterim var onada puan verirseniz onuda yaparim arada. Bir de ben simdi soyle bir video yaptim kollarla basliyor bacaklarla bitiyor yumruklu tekmeli isler tae bo diye geciyor bunu hangi gruba alcaz bonuscumoynakbasi34 ve bütün hatunlar sefanın twisterı var ama twister puanımız yok bunu neye göre hesaplayayım?
Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?
Durmadan yapılıyporsa bence kardiyo.
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90 210oynakbasi34 75 50 90112,5 Lilimam 240 240 240 240240 240 240 blondeaddict 72 102 105 106Bulamiyorum 180 90 125@sefanur54 150 150 75 150 75 @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41187,5 149 59,5Elhan 325 300 647@mavimli 300 300 75@Zarpy 150 120 300 150umutluanne83 150 130 115zukkum 300
...
Bonus ................510 puan
oynakbasi34 ........327 puan
Lilimam ............1680 puan
blondeaddict ........ 385 puan
Bulamiyorum ................395 puan
@sefanur54 .............600 puan
@Ucukkacikk ............
Birbardakcay ..........581 puan
Elhan ......1332 puan
@mavimli ......................675 puan
@Zarpy ..........................720 puan
umutluanne83 ............395 puan
zukkum .......................300 puan
HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ
@Lilimam25
HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ
Elhan
HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ
@Zarpy
Yaş vs tüm bahanelerimi bıraktım bunu görünce
oynakbasi34 ve bütün hatunlar sefanın twisterı var ama twister puanımız yok bunu neye göre hesaplayayım?
Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90 210oynakbasi34 75 50 90112,5 Lilimam 240 240 240 240240 240 240 blondeaddict 72 102 105 106Bulamiyorum 180 90 125@sefanur54 150 150 75 150 75 @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41187,5 149 59,5Elhan 325 300 647@mavimli 300 300 75@Zarpy 150 120 300 150umutluanne83 150 130 115zukkum 300
...
@Ucukkacikk ............
Elhan ......1332 puan
HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ
@Lilimam25
HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ
Elhan
HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ
@Zarpy
Benimde twisterim var onada puan verirseniz onuda yaparim arada. Bir de ben simdi soyle bir video yaptim kollarla basliyor bacaklarla bitiyor yumruklu tekmeli isler tae bo diye geciyor bunu hangi gruba alcaz bonuscum
Bu arada amcamin mayosu yakiyor
Elinesaglik cnm sporcuguzelleri kutlarim
kızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli
Ben birtek videoda soguma hareketlerinden once bir hareket vardi yandan tekme atiyorlardi onu cok yapamadim ilk setten sonra biraktim dizlerimi yukari cektim onun yerine. Esime diyorum nasil yaptim. Basarili diyor. Bende diyorum kadinlarin tekmeleri baslarina kadar cikiyor benimki ya bel hizasinda ya da bel hizasinin biraz altinda ama gun gelecek bende o kadinlar gibi kafama kadar tekme atacamCanım onu dakika hesabı yapılabilir bencedakika başına 1 yada 2 puan hani terletiyormu bilmem ama beli çok güzel çalıştırıyor
Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡
O videoyu bir kere bende kızlarla yapmaya kalktık anam 15 dakika yaptık ancak sonra yerlere yattık yorgunluktan
Keşke hep yapabilsekçok faydalı
Metabolizma çalışır ne güzel ama işte bol su iç ki ödem yapmasın malum turşu
Bir ara bir değerlerine baktır istersen ♡
Canım onu dakika hesabı yapılabilir bencedakika başına 1 yada 2 puan hani terletiyormu bilmem ama beli çok güzel çalıştırıyor
Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡
O videoyu bir kere bende kızlarla yapmaya kalktık anam 15 dakika yaptık ancak sonra yerlere yattık yorgunluktan
Keşke hep yapabilsekçok faydalı
Metabolizma çalışır ne güzel ama işte bol su iç ki ödem yapmasın malum turşu
Bir ara bir değerlerine baktır istersen ♡
Ben birtek videoda soguma hareketlerinden once bir hareket vardi yandan tekme atiyorlardi onu cok yapamadim ilk setten sonra biraktim dizlerimi yukari cektim onun yerine. Esime diyorum nasil yaptim. Basarili diyor. Bende diyorum kadinlarin tekmeleri baslarina kadar cikiyor benimki ya bel hizasinda ya da bel hizasinin biraz altinda ama gun gelecek bende o kadinlar gibi kafama kadar tekme atacam
Peki bu hangi gruba giriyor kac puanla hesaplicaz bi diyiverin gari
valla ödem yapıyor mu bilmiyorum ama banu bizim burada hastane isii resmenn olum oluyor yaa
Kahvalti içler acısı ...yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli birtane de benim için listene ekle Hilalcim...yine de fena sayılmaz...lavaş incedir en azından....selam kızlar
sabah 10.00
1 çiğ köfte lavasina tost yaptım
1 havuç1 tutam roka
öğlen 15.00
1 kepçe balık.çorbası
tavuk ızgara
salata
2 dil ekmek
ayran
akşam yok ( öğlen çok kaçırdım gibi geldi yemedim )
şu 1.5 lt
ve bugün beş yılı devirmiş bulunmaktayız kızlar evlilik yıl dönümümüzdü bugün inşallah bir ömürü birlikte tamamlamayi nasip eder mevlam
Menü bildirimi yapmadigin nasıl da belli oluyor...evet tatlım içinden gelirse etiketleyebilirsin.( Sinsi gülücük imocisi)ablacım mesajı duzenleyemedim seni mi etiketlemem gerekiyor menulerdeElhan
Takil kafana göre ...banuşun dediği gibi de olur. 2× dakikaoynakbasi34 ve bütün hatunlar sefanın twisterı var ama twister puanımız yok bunu neye göre hesaplayayım?
Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?
Ellerine sağlık bonuscuk... Ne güzel hazırlamışsin....Lili yarismalari çok sever....bayilmistir cadı sonuca....ben de onu geçmezsem( tesbih çeken dilber ay imocisi)
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
...
@Ucukkacikk ............
Elhan ......1332 puan
HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ
@Lilimam25
HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ
Elhan
HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ
@Zarpy
Sebebi var tabi ki....boğazının pisliğinden neden olacak....o acı biber turşuları nasıl iştah açar biliyor musun? Bı de ödem yapar ki sorma....onun yerine tazelerini al pazarda minik poşetlerde satılıyor...bol bol ye....kızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli
zukkum canım Rabbim huzurlu , sağlıklı , aşk dolu nice yıllar geçirmenizi nasip etsin. Evlilik yıldönümünuzu tebrik ederim.
Edit: O kadar ayların içinde deli Mart'ta evlenmeyi seçmek de araştırma konusu.
Aynen kimseninin sesi cikmiyorburda sagank yagis biz eve tikilip kaldikHafta sonu diye biraz sessiz kalmış burası galiba. Kesin herkes kendini dışarı attı ve yürüyor ya da koşuyor
Umarım herkes için minimum kaçamaklı ve bol eksili bir hafta sonu olur
O zaman 3.5 tan hesapliyorum onuBence baya baya kardio buzumbayla aynı puan olabilir inanılmaz terletiyor
Kız sanki burası farksız mi ozeller ateş pahasi 2 haftadır bende devlete almak istiyorum ama bana yakın olan yerler hep dolu diğerleri de çok ters gitmek ölüm
Bakalim bulabilirsem bende bu hafta yaptiririm
Twisterida 2xdk olarak kaydediyorum o zaman defterimeKahvalti içler acısı ...yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli birtane de benim için listene ekle Hilalcim...yine de fena sayılmaz...lavaş incedir en azından....
Menü bildirimi yapmadigin nasıl da belli oluyor...evet tatlım içinden gelirse etiketleyebilirsin.( Sinsi gülücük imocisi)
Takil kafana göre ...banuşun dediği gibi de olur. 2× dakika
Ellerine sağlık bonuscuk... Ne güzel hazırlamışsin....Lili yarismalari çok sever....bayilmistir cadı sonuca....ben de onu geçmezsem( tesbih çeken dilber ay imocisi)
Sebebi var tabi ki....boğazının pisliğinden neden olacak....o acı biber turşuları nasıl iştah açar biliyor musun? Bı de ödem yapar ki sorma....onun yerine tazelerini al pazarda minik poşetlerde satılıyor...bol bol ye....
valla 3 gün üst üste gitmek gerekiyor ve çocukla çok zor yahuuuBence baya baya kardio buzumbayla aynı puan olabilir inanılmaz terletiyor
Kız sanki burası farksız mi ozeller ateş pahasi 2 haftadır bende devlete almak istiyorum ama bana yakın olan yerler hep dolu diğerleri de çok ters gitmek ölüm
Bakalim bulabilirsem bende bu hafta yaptiririm
ay abla valla acı istiyorum acılı olsun da varsın ne olursa olsun ben bu turşu yüzünden safra kesemi kaybettim o sıralarda böyle ful turşu ile beslendim.Kahvalti içler acısı ...yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli birtane de benim için listene ekle Hilalcim...yine de fena sayılmaz...lavaş incedir en azından....
Menü bildirimi yapmadigin nasıl da belli oluyor...evet tatlım içinden gelirse etiketleyebilirsin.( Sinsi gülücük imocisi)
Takil kafana göre ...banuşun dediği gibi de olur. 2× dakika
Sebebi var tabi ki....boğazının pisliğinden neden olacak....o acı biber turşuları nasıl iştah açar biliyor musun? Bı de ödem yapar ki sorma....onun yerine tazelerini al pazarda minik poşetlerde satılıyor...bol bol ye....
zukkum canım Rabbim huzurlu , sağlıklı , aşk dolu nice yıllar geçirmenizi nasip etsin. Evlilik yıldönümünuzu tebrik ederim.
Edit: O kadar ayların içinde deli Mart'ta evlenmeyi seçmek de araştırma konusu.
Mart çocuğu olarak teessüflerimi bildiririm :)
Eki Görüntüle 2252415
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?