Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet bende az evvel eve girdim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben Nevra 46 yaşındayım henüz tanışmadı isek
Dışarıda çok soğuk bir hava var dondum resmen ama kafamı yüzümü kapatıp 1 saat yürüdüm tempolu 150 puan Bonus

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. tesekkür ederim , evet menü bildirimi konusunda hassasiyet gösteriyorum çünkü daha önceki yılllarda da yarışmalarda iken bunun faydasını çok gördüm ipin ucu kaçıyor yoksa birde yorum vs oluyor o da faydalı oluyor
Umarım hedeflere tıkır tıkır ulaşırız ben taktım kafaya valla bu yaz 65 olmasa da 70 lerin başını göreyim yaw

Çok geçmiş olsun

Kaptanım ben 23 nisana kadar izine ayrılma istiyorum biraz koruma yapalım zaten sınavları misafir spor ders programlarım da var az rahatlyıp taze bi kanla geleyim inş

Nasıl istersen canım ama bak sakin burdan ve diyetten kopmak yok

****8. TAKIM 615. ETAP****

mavimli ( 75.5 / 76.5 / + 1 / - 1.32 %)
ebideryal ( 64 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. Hakkı )
Bonus ( 105.1 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 64.4 / / / % )
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % )
Zarpy ( 80 / 79.4 / 0.6 / 0.37 % ) bildirim yapmadığı için ortalaması 2ye bölündü
HasibeG ( 95.9 / 96.7 / - 0.8 / -0.83 % )
Birbardakcay ( 80.5 / 79.5 / 1 / 1.23 %) Yeni üye, başlangıç Tarihi 8 Mart 2019, başlangıç kilosu 84 kg, hedef 70 kg
Sefanur54 ( 95.8 / 94.8 / 1 / 1.04 % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 15 Mart 2019, Baslangic kilosu 98 kg, hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması; %

Günaydın. Bu topige de yazmaya basladigima gore burda da bildirim yapayim. Listeye 3 hafta sonra inşallah :)

Gecen hafta 99.4
Bu hafta 98.1
aijoo tarti bildirimi ve menü bildirimini dikkatli yaparsan kesinlikle yol alırsın canım. Yorumlar beslenmede çok etkili oluyor. Ne yiyip yemedigini senin görmen her şeyden önemli...hadi bakalım Allah yolunu açık etsin.
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil....ama şişko değil ha... kendini savunma bak...bu haldeysek bu kendimizin suçu....bedenimize iyi bakmak zorundayız....aynanin karşısına geç kendine bir güzel kız....bütün kaçamaklara tövbe et.... motivasyon böyle kazanılır canım....sizi bırakıp gitmek aklımın ucundan geçmiyor küsseniz de ben küsmem öyle de bir mikropluğum var... Elinizden geleni yap....menü bildirimi yapmayınca herhalde düzenli beslenmedi diye düşünüyorum.. Önümüzdeki haftaya bugünden asılalim....kendimizi şımartalim nasıl mı...kilo vererek tabi ki ....dertsiz bir hayat yok...onun bitmesini beklerseniz şişko şişko gezersiniz.
Sen komik eğlenceli bir hatunsun bence... üslubundan anlaşılıyor...hiç destek alayım falan diye düşünme... Duygusal açlık yaşıyorsun.... Şu gerçekle de yüzleş....Bonus bacima da söyledim.... sıkıntısız bir hayat bekleme...bir düzen kur kendine onu uygula... Eşin çocuğun elbette önceliklerin arasında olmalı....ama sen birinci sıradasın....çünkü bu şekilde hastasın kiloluluk bence ciddi bir rahatsızlık... Gördüğün eksiler eski neşeni verecek....onun için uğraşırken vicdanın rahatlayacak bu da bütün mutluluk hormonlarını salgılatacak... Takımı bırakmam söz konusu değil tabi ki...gözüm arkada kalır...çok seviyorum sizleri...evladım gibisiniz....
Canım kızım.... maşallah sana...Hevesin daim olsun...
Asibecim regl dönemi iki üç kilo fazla çıkması normal...sen dikkat ettiğin için bir kiloya yakın artidasin. Hiç moralini bozma...birkaç güne balon gibi patlayacak...regl dönemi çok spora yüklenme fırsat buldukça duş al canım...
Menü bildirimi gerçekten çok önemli bugün ondan dellendim zaten....
Yürüyüşler 2.5 ile çarpılıyor 60×2.5 hesapla... Twist bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım. Ağzına bir karanfil at.... antiseptik hem de ağrı kesici ...
Çözüm bu işte canım...." Kafaya takmak" .....takılan şeyde başarı olur. 65 i görürsün sen...menü yorumlarında herkes birlikte hareket etse keşke...az oluyor bence...

+90 topiginde de paylasiyorum menulerimi. Kacamak yapsamda yaziyorum. Zaten diyetisyene başlıcam inşallah bu sefer yapicam :)

****8. TAKIM 615. ETAP****

mavimli ( 75.5 / 76.5 / + 1 / - 1.32 %)
ebideryal ( 64 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. Hakkı )
Bonus ( 105.1 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 64.4 / 65.2 / - 0.8 / - 1.24 % )
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % )
Zarpy ( 80 / 79.4 / 0.6 / 0.37 % ) bildirim yapmadığı için ortalaması 2ye bölündü
HasibeG ( 95.9 / 96.7 / - 0.8 / -0.83 % )
Birbardakcay ( 80.5 / 79.5 / 1 / 1.23 %) Yeni üye, başlangıç Tarihi 8 Mart 2019, başlangıç kilosu 84 kg, hedef 70 kg
Sefanur54 ( 95.8 / 94.8 / 1 / 1.04 % ) Yeni Üye, Başlangıç Tarihi 15 Mart 2019, Baslangic kilosu 98 kg, hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması; %

Duzeltme diyetisyene başladım yazacaktim :)

Canım yazdığın her mesajin sonunda ŞİKAYET ET butonu var ya onunda yanında 3 nokta yan yana var ona tıkladığımda mesajında düzeltme yapabiliyorsun gerçi çoğunlukla ufak hataları çözmeyi öğrendik sıkıntı yok

Telefonumda sorun oldugu icin javayı kapatiyorum o sebeple duzeltme, resim ekleme, emoji ekleme yapamiyorum malesef :)

Selam, günün menüsünü veriyim

Sabah 10.30 11 arasi
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 domates
1 kepek ekmegi
Roka maydanoz

Oglen 14.30
1 kase yogurtlu corba
1 kase yesil mercimek
Kepek ekmegi

17.00 civari
Kepek ekmegi arasi 2 kabak dilimi
3 dilim domates
2 dilim peynir
Yesilcay

Aksam henuz yemedim
1 kepce mercimek
Yogurtlu karnabahar olacak. Kalori hesaplama yapiyorum baska birsey yemicem

22.30 gece ogunum var
Baharatli yogurt acikirsam yicem

Yoğurtlu çorbanda tahıl var mı? Ya da şehriye veya pirinç ... Afiyet olsun...

İyi akşamlar bugün yediklerim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 9: 2 yumurtalı menemen , 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30 civarı : 2 kibrit kutusu peynir, 2 etimek ( yemeğim yoktu da ) maydonoz salatalık
Ara 16.30 : 1 kefir
Akşam 19: Etsiz taze fasulye , 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt, yeşil salata
1 saat filan sonra 1 meyve yerim
Yeşil çay 1 kupa içtim
Sporumu yazıp etiketlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…