Bonus sana spor yazmadım kaç gündür çünkü çok hastayım yerimden kıpırdamadan yatıyorum.
Yok ya ben 73 kilo basbayağı şişmanım katılmıyorum.Geçende bir doktor kişinin ideal kilosu boyunun son 2 sayısıdır demişti mesela benim boyum 163 ona göre ideal kilom 63ama 70 e de razıyım
Keşke.Dosya halinde PC de varsa çok isterim. Saklarim en azından...Dosya boyutu fazla değilse meryemozcan@hotmail.com
adresine rica edebilir miyim? Çok teşekkür ederim.Umarim bütün arkadaşlarım istediği kiloya ulaşır...keşke onlar da benim kadar çok isteseler
Kemik yapısıyla da alakalı olabilir beni eskiden tanıyanlar 70 çok iyi senin için diyolar ama hedefim 65Yok ya ben 73 kilo basbayağı şişmanım katılmıyorum.
65 olsun tabi. Bakma sen milette. Kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan odur doğrusu.Kemik yapısıyla da alakalı olabilir beni eskiden tanıyanlar 70 çok iyi senin için diyolar ama hedefim 65
Kendimi 55 kiloyken daha iyi hissediyorum da65 olsun tabi. Bakma sen milette. Kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan odur doğrusu.
Gelecek elbet. 55 iyiymişKendimi 55 kiloyken daha iyi hissediyorum da89 u görsem devamı gelicek
Zarpy diloşum şerbetli tatlılar kategorisinde bildirim gelmiştir sana...bak o bölümde Lilicimin tatlısı var ankette ...ona bir oy kullanmani rica edecektim senden...gelmişken yakalayim dedim seni...
Gecmis olsun Allah korktugunuza ugratmasin guzel haberler alin insallahSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn
Dünden beri yine bana geliyorlar
Büyük kızım malum iki gün önce tekrar kan vermişti kendini halsizlik hissediyor diye hatta baştan soylendim kızım şu Vereme fazla takıldın diyesonuçta çıkmadı ve koruma ilacı kullanıyor 10 gündür
Öğlen sağlık ocağı doktoruna sonucu gösterdi ( önceden 2 değer yüksekti şimdi 4 değer) Doktora göre önemli değil çünkü sınırın az üzerinde ( Tabi durumu bilmiyor tam ayrıntılı ) benimkiler tutturdu Verem Merkezindeki doktora da göstereceğim diye
Mecbur atladık arabaya gittik ve doktor Son kan tahliline göre daha yüksek olduğu için pazartesi tekrar baktir ama olur da o arada halsizlik yada mide bulantısı hissederken acile git hemen demiş ( ben o An giremedim içeri kardeşi de yanımda diye )
Dünden beri yine kafam bir milyonbir türlü aklımdan çıkmıyor ve akşam ders çalışacağım diye odasına kapanış kız 15 dakika sonra baktığımda yatıyordu ( 21.00de ki normalde asla 12den önce uyumazdi )
Rabbim artık bu günün hürmetine yuregimizi ferahlatsin. ...Aminnnnn
Pazartesi gününe randevu aldık hatta ufakliga da aldım ( onunda 1 haftadır ayakları çoraplarını çıkarmadigi halde buz gibi, hep üşüyorum diyor ve halsizlik hissediyorbaştan okula gitmemek için yada ilgi çekmek için diye düşündüm ama ne olur ne olmaz onada bir kan tahlili yaptirayim
Senin bu 3. Cuma bildirimin mi ? Ne ara geldin ne ara 3 hafta olduBaşlangıç kilom 98
Geçen hafta 95.8
Bu sabah 94.8
-1 kilo
3. Bildirimim listeye girmeyi hakettim mi
Bu hfta için hedefim 94 tü ucundan da olsa gördüm
Günaydın ablaGünaydın ❤
Hayırlı cumalar
Geçen hafta degil önceki hafta ilk bildirimi mi yaptım 96.2 olarak geçen hafta 2. Bildirimi yaptım 95.8 bugünküde 3. Bildirim cnm geçen hafta kim dedi tam hatırlamıyorum ama hafty 3. Bildirimin listeye girersin diyeSenin bu 3. Cuma bildirimin mi ? Ne ara geldin ne ara 3 hafta oldu
Benden 1 hafta sonra geldi canim ben gecen hafta listeye girecektim ama kilo vermeyince giremedim bu hafta beraber katiliyoruz listeyeSenin bu 3. Cuma bildirimin mi ? Ne ara geldin ne ara 3 hafta oldu
Zaman çok cabuk geçmiş yada ben tatlılarda takılmaktan anlayanadımGeçen hafta degil önceki hafta ilk bildirimi mi yaptım 96.2 olarak geçen hafta 2. Bildirimi yaptım 95.8 bugünküde 3. Bildirim cnm geçen hafta kim dedi tam hatırlamıyorum ama hafty 3. Bildirimin listeye girersin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?