Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba abla. Hoş buldum. Ne güzel kilo vermişsin öyle. Umarım herkes senin gibi hedefine ulaşır. Sanırım kilo korumak için burada kalmak önemli. İnsanın motivasyonunu hep zirvede tutuyor.
Bahar detoksunu gün gün menülerimle paylaşırım. Eğer yapmak isteyen olursa bütün detaylarıyla dosyayı da gönderebilirim.
Dosya halinde PC de varsa çok isterim. Saklarim en azından...Dosya boyutu fazla değilse meryemozcan@hotmail.com
adresine rica edebilir miyim? Çok teşekkür ederim.Umarim bütün arkadaşlarım istediği kiloya ulaşır...keşke onlar da benim kadar çok isteseler
Ay çok pardon ya bilmiyordum. Smoothie içeriklerini direkt dosyadan kopyalayıp attığım için değiştirmemiştim. Dur deneyeyim bakalım değiştirebiliyor muyum
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyormuş...dediğin doğru...ama Azra bunu dosyadan ekldigi için bir sıkıntı olmaz inşallah...o kadar şeyi tekrar yazmak zaman alır...@azrae.!.:
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyormuş...dediğin doğru...ama Azra bunu dosyadan ekldigi için bir sıkıntı olmaz inşallah...o kadar şeyi tekrar yazmak zaman alır...@azrae.!.:
azrae
hergün böyle dosya paylaşcaksan ve büyük harfse bencede sıkıntı olmaz canım normal konuşmalarda yasak sanırım, yani sen yine hergün direkt at küçültmekle uğraşma
azrae
hergün böyle dosya paylaşcaksan ve büyük harfse bencede sıkıntı olmaz canım normal konuşmalarda yasak sanırım, yani sen yine hergün direkt at küçültmekle uğraşma
Dosya halinde PC de varsa çok isterim. Saklarim en azından...Dosya boyutu fazla değilse meryemozcan@hotmail.com
adresine rica edebilir miyim? Çok teşekkür ederim.Umarim bütün arkadaşlarım istediği kiloya ulaşır...keşke onlar da benim kadar çok isteseler
Zarpy
diloşum şerbetli tatlılar kategorisinde bildirim gelmiştir sana...bak o bölümde Lilicimin tatlısı var ankette ...ona bir oy kullanmani rica edecektim senden...gelmişken yakalayim dedim seni...
Zeynep hanim anca uyudu simdi spor yapcam insallah.
Bugunku menumude vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.
Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin
Ogle: taze fasulye ve yogurt
Ara: sade nescafe
Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma
Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)
Baya bir zumba videosu izledim en son jessica diye bir kadininkini begendim onun videolarini indirdim sevdigim sarkilarda var pes pese yaparim dedim. Mesela bunlardan biri soyle
Tabiki de vardir degil mi kaptanim oynakbasi34
. Kendini tanit cnm arkadaslara. Buranin kirallari kati gunluk menulere Elhan
bakiyor ve eli agirdir aman dikkat Bonus
spor tablosunu yapiyor ama bu hafta biraz yogun. 2 cuma bildiriminden sonra kaptanimiz sendeki azmi girurse listeye dahil oluyorsun.
Sefacim sağdan sola mi bakalım....soldan sağa bakmak zorunda mıyım.... burdan ayrılmak yok tamam mı? Dün ve bugün menü bildirimi yapmadın....yaptıysan hatırlat canım...
Ben menümü paylaşayım
Sabah 8.20 civarı 2 peynir salatalık maydonoz çay 1 dilim ekmek
Öğlen 12: 2 yumurtalı menemen , 1 dilim ekmek
Ara 15 : 1 bardak kefir
Az evvel: 1 kase tarhana çorba, Bol yeşil salata,
2 kupa yeşil çay içtim
Belki yersem 1 meyve yerim Elhan
Ay meraktan çatlamak üzereyim Pazartesi’den beri tartıya çıkmadım ve bu hafta aylar sonra ilk defa spor yapmaya başladım diyeti de hiç bozmadım
Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız beraberce