Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Liliş canım senin de hayırlı olsun tatlına baktım
Meryem aşkolsun cola mı içtin kardeşim nasıl yaptın bari meyve suyu içeydin gıda alırdın en azından kaptanım patates hemde iki tane mi şimdi Biz size ceza mı ve rcek mişiz
Teşekkürler ablacım 💕

Merhaba Azra... hoşgeldin aramıza, profilinde boyunun 1.78 olduğunu görüyorum maşallah manken gibisindir :KK66: ama o boy için 65 biraz az değil mi? 70 senin için alt sınır bence yani 73 falan da sende şahane durur :KK66:
Merhaba canım. Hoş buldum. Diyetisyenle çalıştığım dönem benim için alt sınırı 60 kg olarak belirlemişti. Kemik yapım da biraz ince olduğu için 65 az :KK66:

Merhaba canım. Hoş buldum. Diyetisyenle çalıştığım dönem benim için alt sınırı 60 kg olarak belirlemişti. Kemik yapım da biraz ince olduğu için 65 az :KK66:
Ben 1.68 boyundayım benim için bile 60 çol zayıf denebiliyor sen benden 10 cm uzunsun yani bilemedim bence 60 ta hasta gibi durabilirsin o_O

Günaydın bu Arada herkese 💐💐
Bugün çok heyecanlıyım tartı günü yaklaşıyor ondan herhalde :dua:
Bulamiyorum Bulamiyorum motivasyon içinde olmana sevindim zaten dün dünde kaldı bugün yeni bir gün yola devam 👍👏
Ay inşallah güzel sonuçlar alırız
Insallah cnm

Kemik yapın inceyse 60dır doğru. Benim kemik yapım kalın mesela ne kadar zayıflasam (aslında kilo da alsam) görüntüm çok değişmiyor. Ben senden 5 cm kısayım ah ah keşke 65olsam bu arada 🙄

Kemik yapın inceyse 60dır doğru. Benim kemik yapım kalın mesela ne kadar zayıflasam (aslında kilo da alsam) görüntüm çok değişmiyor. Ben senden 5 cm kısayım ah ah keşke 65olsam bu arada 🙄
Bir taraftan avantajlı bir durum biraz da. Sen kaç kilosun? Uzun süredir mi diyettesin?

Cok guzel spor ve zumba videolari indirdim. Kizlar yatsada yapsam heveslendim izlerken
Zumba videosu ne indirdin?gecen ben de indirdim bi hevesle actim begenmedim izlemeden indirmistim simdi de aradim aradim guzel birsey bulamadim

Ben menümü paylaşayım
Sabah 8.20 civarı 2 peynir salatalık maydonoz çay 1 dilim ekmek
Öğlen 12: 2 yumurtalı menemen , 1 dilim ekmek
Ara 15 : 1 bardak kefir
Az evvel: 1 kase tarhana çorba, Bol yeşil salata,
2 kupa yeşil çay içtim
Belki yersem 1 meyve yerim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ay meraktan çatlamak üzereyim Pazartesi’den beri tartıya çıkmadım ve bu hafta aylar sonra ilk defa spor yapmaya başladım diyeti de hiç bozmadım
Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız beraberce 😘🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Etiketlere toplu bakıcam inş gelemedim.

Bu hafta 2 sefer hacamat oldum misafirlik temizlik darladı beni şişirdi beni kiloda veremedim dün spora gidemedim.

Cezalarım var haftasonu kaza yapacağım hepsini. Yarın yine misafirlikteyim anama gidicem kalabalık konu komşu çağırdı gelemezsem bilin deyi yazıyorum.

:KK200:

Back