- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim zumbam canımZumba videosu ne indirdin?gecen ben de indirdim bi hevesle actim begenmedim izlemeden indirmistim simdi de aradim aradim guzel birsey bulamadim
Cok guzel demis valla 68 iyidirGeçende bir doktor kişinin ideal kilosu boyunun son 2 sayısıdır demişti mesela benim boyum 163 ona göre ideal kilom 63ama 70 e de razıyım
Sen değilsin demi?
Azracim hoş geldin. Şu an takımın en yaşlısı ve en çılgın ablasıyla tanışmak üzeresin.İyi günler
Tanıştığımı çok mutlu oldum hepinizle
Ben de kısacası kendimi tanıtayım. İsmim Azra. 22 yaşındayım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve Londra’da yaşıyorum.
Sürekli kilo alıp veren biriyim. İstediğim kilolara inip koruma döneminde sınıfta kalıyorum. Çok fazla kilolu biri değilim ama takıntı haline dönüştürdüm bunu biraz da maalesef.
En son geçen yıl diyetisyen eşliğinde 8 kg verdim ama sonra tatil falan derken yarısından fazlasını geri aldım.
Bu sefer yazın da yaklaşmasıyla daha da motive oldum.
Şimdi ilk hafta bir diyetisyenden aldığım bahar detoksu listesiyle başlayacağım bu hafta. Haftaya da eski listelerime göre besleneceğim.
Totoşun çok büyük değilse sıkışırız tatlım. Buyur gel bı bakalım...hoş geldin nasılsın? Tanışmanın tam vaktiHasibe banada yer var mıdır burada :)
Bonus bitanecik bile menü vermedin. Senin için bol enerji toplamam lazım....Etiketlere toplu bakıcam inş gelemedim.
Bu hafta 2 sefer hacamat oldum misafirlik temizlik darladı beni şişirdi beni kiloda veremedim dün spora gidemedim.
Cezalarım var haftasonu kaza yapacağım hepsini. Yarın yine misafirlikteyim anama gidicem kalabalık konu komşu çağırdı gelemezsem bilin deyi yazıyorum.
![]()
Sefacim sağdan sola mi bakalım....soldan sağa bakmak zorunda mıyım....
kendisimiymiş ablaSefacim sağdan sola mi bakalım....soldan sağa bakmak zorunda mıyım....burdan ayrılmak yok tamam mı? Dün ve bugün menü bildirimi yapmadın....yaptıysan hatırlat canım...
Benim cnmSen değilsin demi?
Soldan saga malesefSefacim sağdan sola mi bakalım....soldan sağa bakmak zorunda mıyım....burdan ayrılmak yok tamam mı? Dün ve bugün menü bildirimi yapmadın....yaptıysan hatırlat canım...
Canım eltisinin fotoğrafı değildir herhaldekendisimiymiş abla![]()
Azracim hoş geldin. Şu an takımın en yaşlısı ve en çılgın ablasıyla tanışmak üzeresin.49'lu yaşlara veda etmeye günleri kalan bir hatunum. İki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum. 26 yıllık edebiyat öğretmeniyim hala çalışıyorum. Geçen ay 60.2 ile mezun oldum. Toplamda 20 kilo verdim. Gördüğün gibi mezun olsan da kopamiyorsun arkadaşlarından. Umarım istediğin inceliğe ulaşırsın. Şimdiki kilonu bilmiyorum gözden kaçırmış olabilirim. Günlük menü bildirimlerini akşam yedikten sonra saat saat yazıp beni etiketlemeyi unutma.Bahar detoksunu çok merak ettim. Bizimle de paylaşır mısın? Yeniliklere bayılırım. Hadi kolay gelsin.
Totoşun çok büyük değilse sıkışırız tatlım. Buyur gel bı bakalım...hoş geldin nasılsın? Tanışmanın tam vakti
Bonus bitanecik bile menü vermedin. Senin için bol enerji toplamam lazım....ugrastirma beni gelirken şu yağlı oklavani da getir.
Büyük harfle yazmak yasak canım, konudan konuya değişiyor mu bilmiyorumİyi akşamlar kızlar
Bugün detoksun ilk gününü bitirdim. Smoothie ağırlıklı bir gündü. Ama diğer günler de katı yiyecekler de var.
Sabah 8:30
SABAH SMOOTHİE’Sİ
(3 TANE KURU HURMA + 1 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN+ 200 ML LAKTOZSUZ SÜT + 200 ML SU + 1 TATLI KAŞIĞI CHİA TOHUMU + 1 ÇAY KAŞIĞI KETEN TOHUMU+1 TATLI KAŞIĞI YULAF KEPEĞİ)
Ara 11:00
10 yaprak marul ve 2 kivi
Öğle 13:00
ÖĞLEN SMOOTHİE’Sİ
(1 YEŞİL ELMA + 200 ML SU
+ 200 ML LAKTOZSUZ SÜT + 1 TATLI KAŞIĞI TOZ TARÇIN + 1 TATLI KAŞIĞI CHİA)
ARA 16:00
7 zeytin, 2 ceviz, 5-6 dilim salatalık
AKŞAM 19:00
AKŞAM SMOOTHİE’Sİ
200 GRAM ISPANAK+ 2 DAL KEREVİZ SAPI + 1 AVUÇ MAYDANOZ + 2 YAPRAK TAZE NANE + 1 TATLI KAŞIĞI CHIA TOHUMU + 200 ML KEFİR + 1 TATLI KAŞIĞI LİMON SUYU+ 1 KÜÇÜK DİLİM TAZE ZENCEFİL
Spor: sabah 30 dk yürüyüş, akşam 1 saat tempolu yürüyüş
Detoksa ek olarak günde 3 fincan çay içiyorum
Elhan
Harika bir gün geçirmişsin. Yarını bekliyorum bakalım nasıl devam edecek.....İyi akşamlar kızlar
Bugün detoksun ilk gününü bitirdim. Smoothie ağırlıklı bir gündü. Ama diğer günler de katı yiyecekler de var.
Sabah 8:30
SABAH SMOOTHİE’Sİ
(3 TANE KURU HURMA + 1 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN+ 200 ML LAKTOZSUZ SÜT + 200 ML SU + 1 TATLI KAŞIĞI CHİA TOHUMU + 1 ÇAY KAŞIĞI KETEN TOHUMU+1 TATLI KAŞIĞI YULAF KEPEĞİ)
Ara 11:00
10 yaprak marul ve 2 kivi
Öğle 13:00
ÖĞLEN SMOOTHİE’Sİ
(1 YEŞİL ELMA + 200 ML SU
+ 200 ML LAKTOZSUZ SÜT + 1 TATLI KAŞIĞI TOZ TARÇIN + 1 TATLI KAŞIĞI CHİA)
ARA 16:00
7 zeytin, 2 ceviz, 5-6 dilim salatalık
AKŞAM 19:00
AKŞAM SMOOTHİE’Sİ
200 GRAM ISPANAK+ 2 DAL KEREVİZ SAPI + 1 AVUÇ MAYDANOZ + 2 YAPRAK TAZE NANE + 1 TATLI KAŞIĞI CHIA TOHUMU + 200 ML KEFİR + 1 TATLI KAŞIĞI LİMON SUYU+ 1 KÜÇÜK DİLİM TAZE ZENCEFİL
Spor: sabah 30 dk yürüyüş, akşam 1 saat tempolu yürüyüş
Detoksa ek olarak günde 3 fincan çay içiyorum
Elhan
Ne bilim belki netten indirmiştir dedim hatta ben sağdan sola düşünüp bu çocuk niye küçülmüş dedimCanım eltisinin fotoğrafı değildir herhalde![]()
Ay çok pardon ya bilmiyordum. Smoothie içeriklerini direkt dosyadan kopyalayıp attığım için değiştirmemiştim. Dur deneyeyim bakalım değiştirebiliyor muyumBüyük harfle yazmak yasak canım, konudan konuya değişiyor mu bilmiyorum![]()