Teşekkürler ablacımLiliş canım senin de hayırlı olsun tatlına baktım
Meryem aşkolsun cola mı içtin kardeşim nasıl yaptın bari meyve suyu içeydin gıda alırdın en azından kaptanım patates hemde iki tane mi şimdi Biz size ceza mı ve rcek mişiz
Merhaba canım. Hoş buldum. Diyetisyenle çalıştığım dönem benim için alt sınırı 60 kg olarak belirlemişti. Kemik yapım da biraz ince olduğu için 65 azMerhaba Azra... hoşgeldin aramıza, profilinde boyunun 1.78 olduğunu görüyorum maşallah manken gibisindirama o boy için 65 biraz az değil mi? 70 senin için alt sınır bence yani 73 falan da sende şahane durur
Ben 1.68 boyundayım benim için bile 60 çol zayıf denebiliyor sen benden 10 cm uzunsun yani bilemedim bence 60 ta hasta gibi durabilirsinMerhaba canım. Hoş buldum. Diyetisyenle çalıştığım dönem benim için alt sınırı 60 kg olarak belirlemişti. Kemik yapım da biraz ince olduğu için 65 az
Ben 1.68 70e raziyken hem deBen 1.68 boyundayım benim için bile 60 çol zayıf denebiliyor sen benden 10 cm uzunsun yani bilemedim bence 60 ta hasta gibi durabilirsin
AynenBen 1.68 70e raziyken hem de
Insallah cnmGünaydın bu Arada herkese
Bugün çok heyecanlıyım tartı günü yaklaşıyor ondan herhalde
Bulamiyorum motivasyon içinde olmana sevindim zaten dün dünde kaldı bugün yeni bir gün yola devam
Ay inşallah güzel sonuçlar alırız
34-36 bedende ben kendimi daha iyi hissediyorumBen 1.68 boyundayım benim için bile 60 çol zayıf denebiliyor sen benden 10 cm uzunsun yani bilemedim bence 60 ta hasta gibi durabilirsin
Kemik yapın inceyse 60dır doğru. Benim kemik yapım kalın mesela ne kadar zayıflasam (aslında kilo da alsam) görüntüm çok değişmiyor. Ben senden 5 cm kısayım ah ah keşke 65olsam bu aradaMerhaba canım. Hoş buldum. Diyetisyenle çalıştığım dönem benim için alt sınırı 60 kg olarak belirlemişti. Kemik yapım da biraz ince olduğu için 65 az
Aynenumutluanne olan Ayşe de çok karşıydı 60 a
69.9 iyidirValla bende 1.68 im hedefim 65
Ama 70e de hayır demem
Bir taraftan avantajlı bir durum biraz da. Sen kaç kilosun? Uzun süredir mi diyettesin?Kemik yapın inceyse 60dır doğru. Benim kemik yapım kalın mesela ne kadar zayıflasam (aslında kilo da alsam) görüntüm çok değişmiyor. Ben senden 5 cm kısayım ah ah keşke 65olsam bu arada
Aynen ben suan ona goz diktimO da olur
Psikolojik sınır
Zumba videosu ne indirdin?gecen ben de indirdim bi hevesle actim begenmedim izlemeden indirmistim simdi de aradim aradim guzel birsey bulamadimCok guzel spor ve zumba videolari indirdim. Kizlar yatsada yapsam heveslendim izlerken
Hasibe banada yer var mıdır burada :)Cok guzel spor ve zumba videolari indirdim. Kizlar yatsada yapsam heveslendim izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?