• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takimca nazara mı geldik ne :KK43:
Gecen hafta birincilik başımızı mi döndürdü anlamadım :KK66:
Bende maalesef öğlene 2 tane de olsa patates kizartip yedim :olamaz::olamaz::olamaz:
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadım :( tabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum ;)
Yarında saf Protein ;)

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim :KK61::KK200::KK200::KK200:

O zaman hemen şöyle anlaşma yapalim :KK66:
Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterim :KK66: yazmadigina göre bir taneleri kalmamissin :KK66:

Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz :KK66:

:KK17::KK17:
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.:cry:cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum. :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Şekersiz olanlarından olsaydı bari :KK43:
Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa :KK66:

Bende maalesef öğlene 2 tane de olsa patates kizartip yedim :olamaz::olamaz::olamaz:
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadım :KK43: tabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum :KK66:
Yarında saf Protein :KK66:

Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterim :KK66: yazmadigina göre bir taneleri kalmamissin :KK66:

Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz :KK66:

Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa :KK66:
Balığın yanında rakı diyenlere karşı ben de kolaciyim...aylardır mahzun mahzun bakıyordum bu sefer hüplettim valla. Bir günlük uğraşacağım yarın yulafa devam :eğlence:

Balığın yanında rakı diyenlere karşı ben de kolaciyim...aylardır mahzun mahzun bakıyordum bu sefer hüplettim valla. Bir günlük uğraşacağım yarın yulafa devam :eğlence:

onlarin ki raki balık bizimki roka balık ablacım 😀 şalgam ilede efsane oluyor

:KK17::KK17:
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.:cry:cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum. :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Hakettim cnm ver oklavayi veerr

Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadım :KK43: tabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum :KK66:

Bugun hep disaridaydim cok yorgunum. Yaticam birazdan. Yarin 30dk fazladan sporumu yaparim kaptanim :KK52:

Evet bebem...günlük bildirim yapmayı ihmal etmiyoruz. Hani eskiden kalkar hatta geç kalkar öğleye doğru kahvaltı yapardın ya....bı de bize yazardin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Aah ahh bendeki bu gevşeklik olmasa neler yapıcamda.. yarın başlıyorum inşallah bildirimlere

Normaldi canım...ama sen de patatesi gommuşsun maşallah...firinla diyecem de fırın yok diyeceksin şimdi...iki pazar dışarıda yemeseniz bir davul alırdiniz bak....geçici olarak en azından....ablaliktan kaynanaliga soyundum sayende :sinirli:
onlarin ki raki balık bizimki roka balık ablacım 😀 şalgam ilede efsane oluyor
Şalgam da güzel olur ...hazirlari sevmiyorum...şöyle ev yapımı apaci olacak ki.....
11.30
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk peynir
Bol maydanoz

13.00
Sade kahve
1 kuru kayisi

17.00
1 kase tarhana corbasi
Salata

Spor
300 ip atlama 60
22 dk cardio 77
60 squat 12

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus
Az olmuş ama dayanabiliyorsan sıkıntı yok....bogazimizi tutmadan olmayacak bu iş...
Bugünün menüsü Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

sabah
omlet
salatalık domates

ara öğün
kahve

ara öğün
muz

akşam
çorba
salata

2 saat yürüyüş
. Dilancim güzel bir menü...günlük takip edebilmemiz için bize yardımcı ol bildirimini ihmal etme canım. Afiyet olsun.
Aah ahh bendeki bu gevşeklik olmasa neler yapıcamda.. yarın başlıyorum inşallah bildirimlere
Gevşek gevşek davranma bı daha....gözüm menülerinde bekliyorum ...

Son düzenleme:
Hakettim cnm ver oklavayi veerr

Bugun hep disaridaydim cok yorgunum. Yaticam birazdan. Yarin 30dk fazladan sporumu yaparim kaptanim :KK52:

Tamamdır canım valla bende yarın yapacağım bugün evle uğraşın kaldı benim ceza da ;) ama aksamlık sırf tavuk göğüs yedim ;) az dengelensin diye ;)

Normaldi canım...ama sen de patatesi gommuşsun maşallah...firinla diyecem de fırın yok diyeceksin şimdi...iki pazar dışarıda yemeseniz bir davul alırdiniz bak....geçici olarak en azından....ablaliktan kaynanaliga soyundum sayende :sinirli:
Şalgam da güzel olur ...hazirlari sevmiyorum...şöyle ev yapımı apaci olacak ki.....
Az olmuş ama dayanabiliyorsan sıkıntı yok....bogazimizi tutmadan olmayacak bu iş...
. Dilancim güzel bir menü...günlük takip edebilmemiz için bize yardımcı ol bildirimini ihmal etme canım. Afiyet olsun.
Gevşek gevşek davranma bı daha....gözüm menülerinde bekliyorum ...

Valla çok uzun zamandır dışarda yemedik ailecek ;) ya huyum tukureyim hep kendi ihtiyaclarimi ikinci plana atiyorum yoksa dediğin gibi firinda daha hafif olurdu en azından ;)
Bakalım ay başında bizimki şu meşhur tazminatini bir alsın da bu aksam da eşime dedim hemen fırın alıyorum en azından firinda yaparım çoğu şeyimi de sağlıklı olur en azından ;)
Mesela arkadaşım genelde farklı sebzeleri ufak ufak doğrayıp fırın poşetine koyup baharatlayip fırına veriyor ve haşlamadan çok daha lezzetli oluyor ;) eeee antin kuntin deneyeceğim bir ara :D sonra fırında mücver yaparım bir ara ;) guvecte bir şeyler yapmayı da severim ♡ hani devamli lazım olan bir şey sonuçta ;)

Tamamdır canım valla bende yarın yapacağım bugün evle uğraşın kaldı benim ceza da :KK66: ama aksamlık sırf tavuk göğüs yedim :KK66: az dengelensin diye :KK66:

Valla çok uzun zamandır dışarda yemedik ailecek :KK66: ya huyum tukureyim hep kendi ihtiyaclarimi ikinci plana atiyorum yoksa dediğin gibi firinda daha hafif olurdu en azından :KK66:
Bakalım ay başında bizimki şu meşhur tazminatini bir alsın da bu aksam da eşime dedim hemen fırın alıyorum en azından firinda yaparım çoğu şeyimi de sağlıklı olur en azından :KK66:
Mesela arkadaşım genelde farklı sebzeleri ufak ufak doğrayıp fırın poşetine koyup baharatlayip fırına veriyor ve haşlamadan çok daha lezzetli oluyor :KK66: eeee antin kuntin deneyeceğim bir ara :KK70: sonra fırında mücver yaparım bir ara :KK66: guvecte bir şeyler yapmayı da severim ♡ hani devamli lazım olan bir şey sonuçta :KK66:
Aynen diyetisyene vereceğine fırına yatırım yap....

Kızlar Lilimam Lilimam Arkadaşımızın katıldığı şerbetli tatlar yarışmasına oy kullanmayanlar varsa hadi bir el ativerin ♡♡♡♡♡
Kadayıf Dolmasiyla katıldı malum takım olarak destegimizi esirgemeyelim ♡
Lilinin Profilinden ulaşabilirsiniz linkine ;)

İyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum

hoşgeldin azracim

Bugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak:KK43:

Back