- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Takimca nazara mı geldik ne ![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Gecen hafta birincilik başımızı mi döndürdü anlamadım![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bende maalesef öğlene 2 tane de olsa patates kizartip yedim![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadım
tabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Yarında saf Protein![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
O zaman hemen şöyle anlaşma yapalim![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterim
yazmadigina göre bir taneleri kalmamissin ![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Şekersiz olanlarından olsaydı bari![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Gecen hafta birincilik başımızı mi döndürdü anlamadım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bende maalesef öğlene 2 tane de olsa patates kizartip yedim
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Yarında saf Protein
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim![]()
O zaman hemen şöyle anlaşma yapalim
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterim
Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum.
![]()
Şekersiz olanlarından olsaydı bari
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa