Rabbim insallh seninde yuzunu guldurur cnm.gecmis olsunBugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak
İyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum
Bugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak
Hoşgeldin başarılar diliyorumİyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum
Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinBugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak
Canım geçmiş olsunBugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak
Günaydın kızlar. Ben kendimi toparlayamadım bir türlü. Hastalığım da çok arttı. İnşallah biran önce iyileşir sahalara dönerim.
Şuan ilk amacım zayıflama sonrada tedavilerin birine başlcam ama dün resmen bir yıkımdı benim için hem hayla düşüğün tamamlanmaması hem bu durum mafetti beni resmenSelamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe gönderdim kaldı ufaklıkbüyük kızda bugün evde doktora gidip kan sonucunu doktora götüreceği için Bakalım ona kakalayabilirsem kızı o götürür kardeşini okula olmadı bana kalacak
Birde okuldaki çocuklardan biri sünnet olmuştu Öğretmen ve bir kaç veliye Annesine kahve içmeye gidip hediyemizi vereceğiz
2 ders ingilizce var o arada ogretmenimiz boşta
Aramıza hoşgeldin canıminşallah hedefe varana kadar hep birlikte hoş sohbet ederek devam ederiz ♡
Bu arada bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu, 39 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır takımın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en yüksek kilosu bende ama inşallah bende verip hedefe ulasacagim
Canım geçmiş olsun ama lütfen umitsizlige kapılmainan bende de durum aynı hatta o zamanki doktor ancak tüp bebekle ikinciye hamile kalabilirsin diyordu İlk duyduğumda sanki hiç çocuğum yokmuş gibi günlerce uzulup aglamistim ve en sonunda eşim ya boşver sen git pko için tedavi ol olmadı tüp yaptiririz demişti Tam tedaviye başlamadan 2 gün önce lekelenme olunca acaba pkoyla alakali kötü bir şey mi oldu derken hamile olduğumu öğrendim o zaman beni tedavi edecek doktor inanamadı imkansız diyip durdu ama Rabbim ol derse olur sonuçta demiştim ♡♡♡♡
Sende zayiflamaya odaklandı ve stres yapmanasip ne zamansa mucizen sana gelecektir ♡♡♡♡♡ dualarımız seninle
Gecmiş olsun Allah büyüktür canını sıkma vardır bi hayır. İnşallah beklemeden uğraşmadan gelir bebeğin. Stres yapma kendimize zarar veriyoruz stres yaptıkçaBugün benim için çok zorlu ve üzücü bir gündü doktor kontrolüm vardı düşük yapalı 1.5 ay olmasına rağmen degerlerim hayla normale dönmemiş ve pko sadece Sag yumurtalığımdaydı şimdi sagıda soluda komple sarmış ve tedavisiz hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor ayrıca smeer testi de yapıldı onun sonucu da 20 gün sonra çıkacak
Merhaba Azra... hoşgeldin aramıza, profilinde boyunun 1.78 olduğunu görüyorum maşallah manken gibisindirİyi günler
Tanıştığımı çok mutlu oldum hepinizle
Ben de kısacası kendimi tanıtayım. İsmim Azra. 22 yaşındayım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve Londra’da yaşıyorum.
Sürekli kilo alıp veren biriyim. İstediğim kilolara inip koruma döneminde sınıfta kalıyorum. Çok fazla kilolu biri değilim ama takıntı haline dönüştürdüm bunu biraz da maalesef.
En son geçen yıl diyetisyen eşliğinde 8 kg verdim ama sonra tatil falan derken yarısından fazlasını geri aldım.
Bu sefer yazın da yaklaşmasıyla daha da motive oldum.
Şimdi ilk hafta bir diyetisyenden aldığım bahar detoksu listesiyle başlayacağım bu hafta. Haftaya da eski listelerime göre besleneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?