Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rabbim insallh seninde yuzunu guldurur cnm.gecmis olsun

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eşimi işe gönderdim kaldı ufaklık büyük kızda bugün evde doktora gidip kan sonucunu doktora götüreceği için Bakalım ona kakalayabilirsem kızı o götürür kardeşini okula olmadı bana kalacak

Birde okuldaki çocuklardan biri sünnet olmuştu Öğretmen ve bir kaç veliye Annesine kahve içmeye gidip hediyemizi vereceğiz
2 ders ingilizce var o arada ogretmenimiz boşta

İyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum

Aramıza hoşgeldin canım inşallah hedefe varana kadar hep birlikte hoş sohbet ederek devam ederiz ♡
Bu arada bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu, 39 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır takımın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en yüksek kilosu bende ama inşallah bende verip hedefe ulasacagim

Canım geçmiş olsun ama lütfen umitsizlige kapılma inan bende de durum aynı hatta o zamanki doktor ancak tüp bebekle ikinciye hamile kalabilirsin diyordu İlk duyduğumda sanki hiç çocuğum yokmuş gibi günlerce uzulup aglamistim ve en sonunda eşim ya boşver sen git pko için tedavi ol olmadı tüp yaptiririz demişti Tam tedaviye başlamadan 2 gün önce lekelenme olunca acaba pkoyla alakali kötü bir şey mi oldu derken hamile olduğumu öğrendim o zaman beni tedavi edecek doktor inanamadı imkansız diyip durdu ama Rabbim ol derse olur sonuçta demiştim ♡♡♡♡

Sende zayiflamaya odaklandı ve stres yapma nasip ne zamansa mucizen sana gelecektir ♡♡♡♡♡ dualarımız seninle

İyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum
Hoşgeldin başarılar diliyorum
Ben Nevra bu arada 46 yaşındayım bende yeni katıldım hep beraber başaracağız inşallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Dun sanki hic yasanmamis bugun sanki ilk kez basliyormus gibi motivasyonum var. Meryemi yedircem simdi sonra kendime kahvalti hazirlicam.

Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin

Canım geçmiş olsun
Allahım tez zamanda muradına erdirsin moralini bozma sadece
Tedavine başlarsın hayırlısıyla da moral önemli
Bende bu yollardan geçmiş biri olarak yazıyorum inan çok iyi anlıyorum seni

Günaydın bu Arada herkese
Bugün çok heyecanlıyım tartı günü yaklaşıyor ondan herhalde
Bulamiyorum motivasyon içinde olmana sevindim zaten dün dünde kaldı bugün yeni bir gün yola devam
Ay inşallah güzel sonuçlar alırız

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar benim spor cumartesi yüzme bi saat 60.4=240 pazartesi Çarşamba 50 dk Step 50+50=100.3=300 şuan böyle dünkü menüm sabah sele zeytinleri 8 den fazlaydı bi kk kaşar 1, 5 omlet yarım dlm ekmek ikindi kereviz li havuçlu sebze salata bi yumurtalı sebzeli melemen yarım kase yoğurt
Çay yaban mersin kuru üzüm beyaz leblebi su bi litre civarı spor dün Step vardı bugün sabah yayla çorba zeytin iki haşlanmış yumurta bi çay kaşığı pekmez yarım dlm ekmek bu ara zeytin aşkım depreşti bi de çayın y a nında kuru meyveler kilo sabit görünüyo yok bide vericekmiydim bu menülere vucut alıştı az yemeye daha zor gidiyo şoklama yapmak lazım bakıcam yada verme durursa bile azimle açılır diye düşünüyom hasibe öyle ilk 10 kilo güzel gidiyo asıl azim İşte bundan sonra bu kilolar inşallah gidecek yağları altında ki o saklı sağlık ve fit duruş bizi bekliyo çok tepkiler alıyorum olumlu yönde bi kere yaşımı en fazla 37 falan zannediyolar çok mu erken evlendiniz diyorlar daha bu kadar vermeyle demek devam la inşallah neler neler eşim hiç önem vermiyomuş gibi görünüyordu ama verdikçe onunda ne kadar mutlu olduğunu gördüm

Günaydın kızlar. Ben kendimi toparlayamadım bir türlü. Hastalığım da çok arttı. İnşallah biran önce iyileşir sahalara dönerim.

Rabbim şifa versin canım ♡♡♡

Şuan ilk amacım zayıflama sonrada tedavilerin birine başlcam ama dün resmen bir yıkımdı benim için hem hayla düşüğün tamamlanmaması hem bu durum mafetti beni resmen

Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz ben de çok faydasını gördüm bu grubun sağlığına yeniden kavuştu adeta ilk menüler de pilav ve ekmeği aynı anda yiyodum hatta
Sefanur çok geçmiş olsun canım sen hiç ümidini kaybetme bazen sebepler susar yanlız dua duyulur sen güzel düşün ben de bu konuda çok fazla güzel örnek ler gördüm çocuğum olucak diye çocuk evlat edinip sonra hamile kalan bile var sen güzel bi şekilde tedavini devam ettir gerekli şartları yerine getir sonra Tevekkül ve dua canım hakkında hayırlısı olsun

Liliş canım senin de hayırlı olsun tatlına baktım
Meryem aşkolsun cola mı içtin kardeşim nasıl yaptın bari meyve suyu içeydin gıda alırdın en azından kaptanım patates hemde iki tane mi şimdi Biz size ceza mı ve rcek mişiz

Gecmiş olsun Allah büyüktür canını sıkma vardır bi hayır. İnşallah beklemeden uğraşmadan gelir bebeğin. Stres yapma kendimize zarar veriyoruz stres yaptıkça

selam hatunlar yarın tartı var inşallah güzel bir onun alırım alırız bugün çok çok hafif beslenelim de yarın güzel sonuçlar görelim

İyi günler
Tanıştığımı çok mutlu oldum hepinizle
Ben de kısacası kendimi tanıtayım. İsmim Azra. 22 yaşındayım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve Londra’da yaşıyorum.
Sürekli kilo alıp veren biriyim. İstediğim kilolara inip koruma döneminde sınıfta kalıyorum. Çok fazla kilolu biri değilim ama takıntı haline dönüştürdüm bunu biraz da maalesef.
En son geçen yıl diyetisyen eşliğinde 8 kg verdim ama sonra tatil falan derken yarısından fazlasını geri aldım.
Bu sefer yazın da yaklaşmasıyla daha da motive oldum.
Şimdi ilk hafta bir diyetisyenden aldığım bahar detoksu listesiyle başlayacağım bu hafta. Haftaya da eski listelerime göre besleneceğim.

Merhaba Azra... hoşgeldin aramıza, profilinde boyunun 1.78 olduğunu görüyorum maşallah manken gibisindir ama o boy için 65 biraz az değil mi? 70 senin için alt sınır bence yani 73 falan da sende şahane durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…