• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insan 1 gunde +1.2 gelir mi :KK57::KK61:
Insallah cumaya kadar gider :dua:

Bol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o ;)

Günaydın
Umarım çocuk iyidir aklım kaldı hem kadında hem çocukta
Bazı erkekler ne garip ne bencil ve ne kalpsiz

Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim ;)
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor :(

Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Moralini sakin bozma canım ;) ben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün ;)

Bende şimdi kahvaltı ettim. Gece çok acıkıyorum ben , belki de erken yediğinden
Yine saat 10 civarı gözüm döndü
Bu sefer havuç ve 3-4 kuru erik yedim ama kesmedi . Birde eşim sürekli blrşey yiyo sinir oluyorum :63:
Neyse kazasız belasız atlattım
Bugün çok işim var ama ilk spor yapacağım
Spor alışkanlığını oturtmam lazım

Kolay gelsin canım sana ;)

çok geçmiş olsun canım inşallah çocuğun önemli bir şeyi yoktur insanlar bunu anlamıyorlar eşler boşanabilir ama annelikten babalıktan boşanılmaz çocuğun hastalığının önemli önemsiz diye bir durumu olabilirmi sorumsuz insanlara sinir oluyorum

Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustu :( çocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu :(
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus ;)

Bol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o :KK66:

Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim :KK66:
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor :KK43:

Moralini sakin bozma canım :KK66: ben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün :KK66:

Kolay gelsin canım sana :KK66:

Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustu :KK43: çocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu :KK43:
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus :KK66:
Ne kadar uzuluyorum soyle seyleri duyunca.malesef esimin de babasi vefat etmis annesi tarafindan 2 yasinda birakilmis yillar sonra gelmis ama ne fayda evlenmis 2 cocugu olmus simdi de varla yok arasi.sorsan cok seviyor ama kuru seviyorumla olmuyor.

Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustu :KK43: çocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu :KK43:
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus :KK66:

Allah ıslah etsin ne denebilirki

Bugün yediklerim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 8 : 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Öğle 12: tavuk ızgara, salata
Ara15.30 15 badem, 1 bardak kefir
Akşam az evvel yedim : 8 kaşık barbunya, 1 dilim ekmek
Saat 8 civarı 1 meyve planım var acıkırsam havuç vs de yiyebilirim 🤗
Yeşil çay 2 kupa içtim
Spor yaptım bildirmiştim

Bugün yediklerim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 8 : 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Öğle 12: tavuk ızgara, salata
Ara15.30 15 badem, 1 bardak kefir
Akşam az evvel yedim : 8 kaşık barbunya, 1 dilim ekmek
Saat 8 civarı 1 meyve planım var acıkırsam havuç vs de yiyebilirim 🤗
Yeşil çay 2 kupa içtim
Spor yaptım bildirmiştim
Nevracim tavuğu akşama barbunyayi öğleye alsaydın turnayı gözünden vururdun. Vücut baklagilleri akşam bu bana lazım olur diye çok harcamiyor...öğle yediğinde akşama kadar enerji ihtiyacında kullanıyor... karbonhidrat oranı yüksek çünkü...tavuk zaten protein onu yağ olarak saklamiyor kas vs yapımında değerlendiriyor program böyle çünkü...bı dahakine öyle yap tamam mı canım. Acikirsan meyve olarak başka alternatif var mı havuçtan başka..onun da şeker oranı biraz daha fazla. Ayva yeşil elma armut gibi....bı de tarçın dök üstüne...Afiyet olsun tercihlerin güzel...kaçamak yok....çok umitliyim senden...:KK19:

Bi suuredir yokum yeni kural mı geldi :)
Evet bebem...günlük bildirim yapmayı ihmal etmiyoruz. Hani eskiden kalkar hatta geç kalkar öğleye doğru kahvaltı yapardın ya....bı de bize yazardin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Eline sglik cnm cok guzel olmus

Hasibecim mens siskinligidir üzülme,sonuçta sen dikkat ediyorsun..

Umarim daha fazla gecikip seni strese sokmaz döngün

Ilk defa bugun dikkat etmedim bir ara acaba mi diye onun stresinide yasadim. Yok anam yok ben dir tane daha doguramam. Allah evlatlarima omur versin. Cocuk hasretiyle yananlar bir an evvel kavussunlar bebelerine insallah.

Günaydın canım 💕 moralini bozma bir iki kilo bu dönemde fazla çıkıyor :KK66:

Benim hic olmazdi boyle. En fazla 1 gun gecikirdi ondada hic siskinligim olmazdi hatta bazen eksi gelmeye devam ederdim. Ondan moralim bozuldu.

Bol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o :KK66:

Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim :KK66:
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor :KK43:

Moralini sakin bozma canım :KK66: ben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün :KK66:

Kolay gelsin canım sana :KK66:

Cuma birak eksi gormeyi sabit gelirsem bile ucarim

Benim hic olmazdi boyle. En fazla 1 gun gecikirdi ondada hic siskinligim olmazdi hatta bazen eksi gelmeye devam ederdim. Ondan moralim bozuldu.

Bulamiyorum Bulamiyorum
Benimde 1 kez 7 gun gecikmistide,ne kadar uzulmustum.ozmn kizim 8aylikti😞.daha cokk kucuk nasil abla olsun diye aglamistim😊ama oldum sukur 7. Gunde.banada hic olmazdi,en gec 2 gunden gelirdi.merak etme kontrol yontemin kesinse olursun regl😊
Bulamiyorum Bulamiyorum

Nevracim tavuğu akşama barbunyayi öğleye alsaydın turnayı gözünden vururdun. Vücut baklagilleri akşam bu bana lazım olur diye çok harcamiyor...öğle yediğinde akşama kadar enerji ihtiyacında kullanıyor... karbonhidrat oranı yüksek çünkü...tavuk zaten protein onu yağ olarak saklamiyor kas vs yapımında değerlendiriyor program böyle çünkü...bı dahakine öyle yap tamam mı canım. Acikirsan meyve olarak başka alternatif var mı havuçtan başka..onun da şeker oranı biraz daha fazla. Ayva yeşil elma armut gibi....bı de tarçın dök üstüne...Afiyet olsun tercihlerin güzel...kaçamak yok....çok umitliyim senden...:KK19:
Canım çok teşekkürler dikkate alacağım uyarılar süper ❤️
Yeşil elma yiyeceğim havuç yerine
Valla bende çok çabalıyorum umutlu olmak istiyorum kendimden canım 🤩🥰

Bulamiyorum Bulamiyorum
Benimde 1 kez 7 gun gecikmistide,ne kadar uzulmustum.ozmn kizim 8aylikti😞.daha cokk kucuk nasil abla olsun diye aglamistim😊ama oldum sukur 7. Gunde.banada hic olmazdi,en gec 2 gunden gelirdi.merak etme kontrol yontemin kesinse olursun regl😊
Bulamiyorum Bulamiyorum
Olcam cnm insallah biraz daha kahverengi geldi. Insallah yarina sokulur

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim :KK61::KK200::KK200::KK200:

seni yalançııı😀😀 Meryem ablam mi attı resmi
:KK14: hem de nasıl...çok ısrar etti hatta tehdit şantaj bile var...söylersem bütün sirlarimi açiklayacakmış ...:skandal:

:KK17::KK17:
Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim :KK61::KK200::KK200::KK200:
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.:cry:cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum. :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

Back