- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum.
hem de nasıl...çok ısrar etti hatta tehdit şantaj bile var...söylersem bütün sirlarimi açiklayacakmış ...
Balığın yanında rakı diyenlere karşı ben de kolaciyim...aylardır mahzun mahzun bakıyordum bu sefer hüplettim valla. Bir günlük uğraşacağım yarın yulafa devamTakimca nazara mı geldik ne
Gecen hafta birincilik başımızı mi döndürdü anlamadım
Bende maalesef öğlene 2 tane de olsa patates kizartip yedim
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadımtabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum
Yarında saf Protein
O zaman hemen şöyle anlaşma yapalim
Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterimyazmadigina göre bir taneleri kalmamissin
Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz
Şekersiz olanlarından olsaydı bari
Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa
Balığın yanında rakı diyenlere karşı ben de kolaciyim...aylardır mahzun mahzun bakıyordum bu sefer hüplettim valla. Bir günlük uğraşacağım yarın yulafa devam
Hakettim cnm ver oklavayi veerr
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum.
Takimca nazara mı geldik ne
Kaç gündür istiyordu canım sonunda dayanamadımtabi Size verdiğim cezayı önce kendime veriyorum
Yarında saf Protein
Sen menüyü paylaşma bugunluk ama kesinlikle yarım saat fazladan spor isterimyazmadigina göre bir taneleri kalmamissin
Yarında hiç karbonhidrat tüketiliyor ve akşam mümkün olduğu kadar hafif kapatıyoruz
Ben normalini hiç icemiyorum resmen şerbet gibi geliyor diğerini de kırk yılın başı çok içim yanarsa
Aah ahh bendeki bu gevşeklik olmasa neler yapıcamda.. yarın başlıyorum inşallah bildirimlereEvet bebem...günlük bildirim yapmayı ihmal etmiyoruz. Hani eskiden kalkar hatta geç kalkar öğleye doğru kahvaltı yapardın ya....bı de bize yazardin
Normaldi canım...ama sen de patatesi gommuşsun maşallah...firinla diyecem de fırın yok diyeceksin şimdi...iki pazar dışarıda yemeseniz bir davul alırdiniz bak....geçici olarak en azından....ablaliktan kaynanaliga soyundum sayendeTakimca nazara mı geldik ne
Yarında saf Protein
Şalgam da güzel olur ...hazirlari sevmiyorum...şöyle ev yapımı apaci olacak ki.....onlarin ki raki balık bizimki roka balık ablacımşalgam ilede efsane oluyor
Az olmuş ama dayanabiliyorsan sıkıntı yok....bogazimizi tutmadan olmayacak bu iş...
. Dilancim güzel bir menü...günlük takip edebilmemiz için bize yardımcı ol bildirimini ihmal etme canım. Afiyet olsun.Bugünün menüsüElhan
sabah
omlet
salatalık domates
ara öğün
kahve
ara öğün
muz
akşam
çorba
salata
2 saat yürüyüş
Gevşek gevşek davranma bı daha....gözüm menülerinde bekliyorum ...Aah ahh bendeki bu gevşeklik olmasa neler yapıcamda.. yarın başlıyorum inşallah bildirimlere
Hakettim cnm ver oklavayi veerr
Bugun hep disaridaydim cok yorgunum. Yaticam birazdan. Yarin 30dk fazladan sporumu yaparim kaptanim
Normaldi canım...ama sen de patatesi gommuşsun maşallah...firinla diyecem de fırın yok diyeceksin şimdi...iki pazar dışarıda yemeseniz bir davul alırdiniz bak....geçici olarak en azından....ablaliktan kaynanaliga soyundum sayende
Şalgam da güzel olur ...hazirlari sevmiyorum...şöyle ev yapımı apaci olacak ki.....
Az olmuş ama dayanabiliyorsan sıkıntı yok....bogazimizi tutmadan olmayacak bu iş...
. Dilancim güzel bir menü...günlük takip edebilmemiz için bize yardımcı ol bildirimini ihmal etme canım. Afiyet olsun.
Gevşek gevşek davranma bı daha....gözüm menülerinde bekliyorum ...
Aynen diyetisyene vereceğine fırına yatırım yap....Tamamdır canım valla bende yarın yapacağım bugün evle uğraşın kaldı benim ceza daama aksamlık sırf tavuk göğüs yedim az dengelensin diye
Valla çok uzun zamandır dışarda yemedik ailecekya huyum tukureyim hep kendi ihtiyaclarimi ikinci plana atiyorum yoksa dediğin gibi firinda daha hafif olurdu en azından
Bakalım ay başında bizimki şu meşhur tazminatini bir alsın da bu aksam da eşime dedim hemen fırın alıyorum en azından firinda yaparım çoğu şeyimi de sağlıklı olur en azından
Mesela arkadaşım genelde farklı sebzeleri ufak ufak doğrayıp fırın poşetine koyup baharatlayip fırına veriyor ve haşlamadan çok daha lezzetli oluyoreeee antin kuntin deneyeceğim bir ara sonra fırında mücver yaparım bir ara guvecte bir şeyler yapmayı da severim ♡ hani devamli lazım olan bir şey sonuçta
İyi geceler kızlar
İlk sayfada ki kuralları okudum ve kabul ettim
Aranıza katılıp ben de bu zayıflama sürecimi daha kolay bir hale getirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?