- Emoji Skoru
- 84.406
- Puanlar
- 798
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamın aleyküm kizLarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sağlık ocağına gittikten sonra sınıftan bir veliye rastladim
Hatun bir gece öncesinden beri evladına uğraşıyor ( cocugun bacaklarına lekeler çıkınca acile götürmüş kilcar damarları catliyor ondan demişler ) hatta gözetim altında tutulması hastanede yatması gerek demişler ama sonra eve gondermisler
Eşinden de boşandığı için tek koşturuyor ( eski esine haber vermiş ama pis önemli bir şey değildir diye gelmemiş bile )
Onu teselli edip birde yol gostereyim derken öğlen oldukızı da okuldan alıp gelince sersem gibi oldum ( kafam takıldı çocuğa )
Sonra da zaten az iş yapıp mutfağa girince yorulmusum erkenden yattım![]()
sonundaoldu bebeğim ne verdiysek onu istiyoruz çocuklardan ...tek sorumlulukları ders çalışmak bu yaşta...onu da yapmıyorlar kizdiriyorlar beni..
kantaron zor geliyorsa bol kuru yemiş ye... müthiş enerji veriyor. Fındık içi, Antep fıstığı ama kavrulmuş değil ha...çiğ kaju...unutma bunları....bol bol ye...çabuk hamile kal...gel burada hamilelik muhabbetleri yapalım inşallah.
eşinin ev bakmasina çok sevindim...sen de bul göster..neye dikkat ettiğini görsün... Allah gönlüne göre güzel bir ev nasip etsin. Biz de Antalya'daki evi satıp daha büyüğünü almayı hayal ediyoruz emekli olunca. Eşim şimdiden bakıp favorilerine ekliyor daha üç yilimiz olmasına rağmen... Umut güzeldir ...hiç belli olmaz...bakarsın daha erken almaya karar verir. Sen hamileliğe yoğunlaş...enerji topla ...
![]()
Günaydın Sara hoşgeldingünaydın bu arada hepimize güzel bir gün olsun![]()
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım hem ev hem çocukHehe senin verileni isteyeceğinden şüphem Yok da gençlik zor
Bu kadar denk gelir. Normalde kuruyemiş sevmem ama dün aldım çiğ badem kaju fıstık. Şifa olsun ne diyimyeni ev mi bayılırım en sevdiğim. Eşim biliyor fikrimi ben temiz fayans ve beyaz mutfak isterim gerisi sorun değil
bu arada hamilelik için de kocaman amin hayırlısıyla.
Günaydın ablacımGünaydın
Umarım çocuk iyidir aklım kaldı hem kadında hem çocukta
Bazı erkekler ne garip ne bencil ve ne kalpsiz
Günaydın canımGunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen![]()
Geçmiş olsun canımDöndüm canım iyi geçti yorucu oldu yalnız. Şimdi bayağı hastayım.
Bir de rejim yapmadım tabi o fena oldu.
Ahh canım çok saol senin de gönlündekini verdin inş Rabbim kuzumRabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım hem ev hem çocuk![]()
Günaydın kaptaniçemSelamın aleyküm kizLarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sağlık ocağına gittikten sonra sınıftan bir veliye rastladim
Hatun bir gece öncesinden beri evladına uğraşıyor ( cocugun bacaklarına lekeler çıkınca acile götürmüş kilcar damarları catliyor ondan demişler ) hatta gözetim altında tutulması hastanede yatması gerek demişler ama sonra eve gondermisler
Eşinden de boşandığı için tek koşturuyor ( eski esine haber vermiş ama pis önemli bir şey değildir diye gelmemiş bile )
Onu teselli edip birde yol gostereyim derken öğlen oldukızı da okuldan alıp gelince sersem gibi oldum ( kafam takıldı çocuğa )
Sonra da zaten az iş yapıp mutfağa girince yorulmusum erkenden yattım![]()
Amin cankuşummmAhh canım çok saol senin de gönlündekini verdin inş Rabbim kuzum![]()
Harikasın cnm liste bahane kilo vermek şahane. Geldin 7 ler. İnş ben de sık sık geleceğim. Aynı ben de durum stabilNeyi buraya atamazsın bebişim
Aldım kabul ettim güneşini gecemi aydınlattı canım çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için![]()
Ederim şekerim sevdiklerimi merak etmeyim mi hem Meryem sultan seni çok övdükiiizliloş niye o kadar merak ettin beni![]()
NasiiiiHarikasın cnm liste bahane kilo vermek şahane. Geldin 7 ler. İnş ben de sık sık geleceğim. Aynı ben de durum stabil![]()
Günaydın canım sana daGünaydın ablacım![]()