Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar takımdaki yeni arkadaşları hala tam olarak tanıyamadım ben yaa,
Haftaya da ayrılacam zaten.
ben gelinceye iyice değişmesin kadro sonra

Azracım dr. son olarak ne dedi?
Şimdi ne yapman gerekiyormuş?
Geçmişe baktım ama tam anlamadım,

Canel arkadaşımızın böbreğinde sorun varmış geçmiş olsun diyorum,

Bu hafta da pek bişey çıkmamış bizim takımdan.
Ama olsun, yavaş yavaş ama kalıcı gitdin kilolar.
Ben de tartılamadığım için azra ya sabit geçmesini istemiştim
ama aslında 0,5 kilo vermişim.
Haftaya inş. 60 olup aranızdan ayrılmak istiyorum.
Hedefim tekrar dönünceye kadar idealime yani 54 e ulaşmak.
Olmazsa yine devam edecem.
Ama 54 olursam koçluk yapmaya başlayacam ki o zaman vay halinize)

Bir de Osmaniye gelmiş,
Vay hemşom hoşgeldin diyorum,
Ben de Osmaniyeliyim kıs,
Hatta bugün Osmaniye den geldim,
Sen Osmaniye de mi yaşıyosun?
ılterin arkadaşı olduğuna göre, bebek istiyosun doğru mu?
ılter yakında burayı bebek sahibi olmak isteyenlerin topiğine çevirecek)
Gelin güzelim gelin,
Bebek olmadan kiloları verip bi sabitleyin,
Yoksa sonra çoooook zor olacak

Kızlar ben hala alıntı yaparak yazamıyorum,
O sebeple okuduktan sonra yazacaklarımı unutuyorum,
Kusuruma bakmayın,
Azracım inş. dr. doğru teşhisi koymuştur ve bundan sonra kullanacağın ilaçlarla istediğin kiloya ve sağlığına kavuşursun.

Selma sen ne çok temizlik yapıyosun yaa
Yap yap bitmiyor güzelim bu işler
Kendini çok yorma.
Ne çok yazmışım, şimdi okurken sıkılacaksınız.
Tamam çıkıyorum,
By by

Son düzenleme:
iyi akşamlar kıslar nasılsınız bakalım ben üzgünüm yaa eltimleri köye yolladık minik bi kızımız var çok üzdü beni giderken onu çoook özlüycem yaaaaaaa:gitme::gitme:bugün yediklerimi yazayım olağan bi pazar sabahı kahvaltısı yaptım öğlen bişi yiyemedikk malum yolcularımızı yolladık telaştan akşam tavuklu patates yemeği ve az pilav ekmeksiz yedim bir tane de gofret yedim :1shok:kafamçokkarıştı

slmm kıslarrr

bugün hiç girmemişş hatun demeyim diye bir girim slm verim dedim...çok yorgunumm kaydirigubbakcemile denizdeydim bugünnn biraz fazla yanmışımm birazda fazla yüzdüm sanırımmm yorulmuşummm....yatacağım birazdannn bugün deniz havasından biraz yedimmm ama p.tesiden itibaren ayarlarım kendimiiii...halen hastalanmadımm onun stresini yaşıyorummm mutlu olmaya çalışıyorumm inş... herşey yoluna girerer....hepinizi öpüyorum....Şeniz

günaydın seray böyle giderse işimiz kötü demek arka sayfadayız hı iyi yaptın el atmayla ben olmasam zaten hep arka sayfada kalırızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1hug: artık burası daha aktif bir topic olacak sayemizde.
İstikrarlıyım valla, yıkacam ortalığı.kaydirigubbakcemile3

bencede zayıflıyacağım diye kendini paralamak çok yanlış.
Yavaş yavaş fekat ama kalıcı kilo verip, milleti paralamak daha mantıklı değilmi?

Sevgili rakibem, bakıyorumda ipin ucunu bırakmıyorsun, gezip tozup yinede mesajını yazıyorsun. Ama bu haftaki performansını heççç beğenmedim söyliyim. Bir haftada 2.5 kg verip, rehavete kapılmak yok öle.yerimseniben

Ben bu sabah normal pazar lahvaltısı yaptım, aslında diyet kahvaltısından fazla kaçırdığım 3 dilim kızarmış sucuk ve 1 çay kaşığı reçeldi, o da fazla sayılmaz.
arada 1 kahve 1 burçak yedim.
Öğlen makarna salatası yaptım ama tuz ve mayonez koymadım. Zaten makarnayı sosları falan kalorili yapıyor, onun için rahatsız olmadım.
Akşam ise 2 dilim esmer ekmek, peynir ve karpuz yedim.
1 saatten fazla yürüdüm.:lepi: Bol ter attım,
Yarın da işlerim çok, dolanmaktan fazla yemeye vaktim olmaz...
Sabah yazabilirsem yazarım, olmadı akşam mutlaka uğrarım..sırnaşık şey
Herkeslere iyi geceler....

iyi geceler uykum kactı bende burdayım bu gün cok yedim piknikteydik o yüzdende rahatsız oldum ve yatamıyorum şimdi

SERAY Sendemi burdasın iyi geceler nasılsın aslında bu gün bizde denize davetliydik ama gitmedim cok pislik oluyor deniz dönüşü ama malesef piknige davet ettiler hayır diyemedim

İLAYBAŞAK hoşgeldin gercekten ya benim işlerim hic bitmiyor cevremde yani eşim dostumda rahatsız bu durumdan ama ne yapayım hastalık işte temizlik yapmadıgım günler piskolojim bozuluyor inanki

cok yedim kızlar cok klava:klava:klava: şu an midem cok rahatsız yediklerimden dolayı yazmayayım yediklerimi hele içtigimasitli içeçekleri duysanız inanamassınız 10. 15 bardak içtim söylemesi ayıp ama gercek:kedi::kedi::kedi:

Kızlar günaydın..
Bugün çok işim var, akşama ancak tekrar yazabilirim sanırım..
Selmacım gece kimse yok diye bir daha bakmadım topiğe, görmedim mesajını o yüzden.
Çok yemeseydin keşke, mideler küçüldü, rahatsız ediyor tabii.kaydirigubbakcemile3
Ben bu sabak kepek ekmeği üstüne peynir sürüp yedim, sadece 1 dilim, canım sıkkın bişey yemekte yapmakta istemiyorum onun için çay bile yapmadım, suyla ekmemk yedim, kürek mahkumları gibi.yerimseniben
Herkese iyi günler, az yemekler...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…