Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok saol cnm geldim sağ böbreğimde taş oluşumu başlamış ve idrar yollarında iltihab varmış bol bol su iç dedi bende zaten fazla fazla içiyorum dedim 10 15 bardak olsun dedi buna şükür diyelim allah bütün hastalara şifa versin şimdi gidip kahvaltı yapayımm :kahve:
geçmişler olsun tekrar canım bencede bol bol su iç suyun çok faydası varmış böbrek taşına daha doğrusu su herşeye çok faydalı
SLM KISLAR....

BEN GELDİM...DÜN YOKTUMM KARDEŞİMİN KEP TÖRENİNE GİTTİK..KİLO BİLGİMİDE ÇOK KISA BİR ZMN OLDUĞU İÇİN İLTERE MESAJ ATABİLMİŞTİM...TAM BİLGİ VERMEYİP SİZİ BİRAZ ZORLAMIŞIMM ONUN İÇİN ÖZÜR DİLERİM...

BU ARADA ÇOK SEVİNDİM TAKIMA ALINDIĞIMM İÇİN.....İLTERCİĞİMM SAĞOLSUNN İLGİLENMİŞŞ AYRICA TEŞEKKÜR EDERİMMM....

İLTEERRRR MARATONA BAŞLIYORUZZ ONA GÖRE....

BU ARADA HAFTADA 6-8 KG. VERMEK ÇOK ZARARLI BU ŞEKİLDE KENDİNİZE EZİYET ETMİŞ VE BEDENİNİZE ZARAR VBERMİŞ OLURSUNUZZ O YÜZDEN BUNA KATILMIYORUMMM.. :olmaz:.HAFTADA EN FAZLA 2 KG. VERMEK NORMAL AMA FAZLASII ANORMALL....GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLSUNN TEMİZ OLSUN KALICI OLSUN HANIMLAR DİME AMA.... :lepi:
tamam cnaım başlıyoruz maratona ben bu stresle nasıl başlarım bilmiyorum ama başlıyacam yani
bende karşıyım o diette yaa 1 hatfa yapılsa tamam belki ama yok yaa öyle hergün hergün sadece meyve suyu imkansız yani

Bir de Osmaniye gelmiş,
Vay hemşom hoşgeldin diyorum,
Ben de Osmaniyeliyim kıs,
Hatta bugün Osmaniye den geldim,
Sen Osmaniye de mi yaşıyosun?
İlterin arkadaşı olduğuna göre, bebek istiyosun doğru mu?
İlter yakında burayı bebek sahibi olmak isteyenlerin topiğine çevirecek;))
Gelin güzelim gelin,
Bebek olmadan kiloları verip bi sabitleyin,
Yoksa sonra çoooook zor olacak
nasılsında bildin yaaa evet arkadaşım bebek istiyor
yok kız burayı hamile kalmak isteyenlere cevirmiyelim yoksa vay halinize burayıda kapattırırız vallahi biz sırnaşık şey
günaydın ilter nasılsın
günaydın selmacım sen nasılsın cnaım ben iyiyim bitanem opuyorumnanaktan

SLMMM KIZLARRRR

NASILSINIZ BUGÜN ıNŞ. ıYıSıNıZDıR....

BEN DE ıŞTE BıR UYKUSUZUMM ONUN DIŞINDA ıYYıYıMMM....ÇOK ŞÜKÜR.....

BUGÜN SABAHTAN BERı HENÜZ BıŞı YEMEDıMMM BıRAZ MıĞDEMı ÜŞÜTTÜM DÜN SANIRIMM MıĞDEM BULANIYOO BıRDE HALEN ADET OLAMADIĞIMM ıÇıN AĞIRLIK VAR ÜSTÜMDEE O YÜZDEN DAHA YEMEDıMM SADECE HAYIT ÇAYIMI ıÇTıMM SU BıLE ıÇEMıYORUMMM....

SıZ NELER YAPTINIZZ BEN BıR ESKıLERı OKıM GELıYORUMM ....

YAA SERAYCIĞIMM
EVETT GEÇEN HAFTA PEK ıı DEĞıLDıMM ASLINDA FAZLA YEMEDıM AMA ADET HALA OLAMADIMM BıRDE TUV. ALIŞKANLIĞIMM MI NE DEĞıŞTı ONDANN ÖYLE GELDı TARTII...SEVıNME YANı HEMENN :lepi:

iyiyim ilter dün cok yemiştim şimdi sadece domates salatalık yiyorum kahvaltı olarak bu gün başladım aşırı sıkmaya bakalım
canım bende pazar günleri kendimi tutamıyorum acıkcası ama hafta içi kolay oluyor bende bugün sıkı şekilde başladım baklaım allahım sonuna kadar böyle götürsün

evet ben zaten tutmuyorum cünki hafta sonları zor oluyor dayanamıyorum yemeden şimdi hafta ici cok sıkacagız takım olarak birazdan kendime yemek yapacagım karar vereyim ne yapacagıma öylende onu yerim akşam cok hafif birşeylerle geciştiririm artık

kızlar kaptanımız yok nerede acaba

cnmm burdayııımopuyorumnanaktan
geldiim gayrııkaydirigubbakcemile4
cumartesi akşamdan dayımnoğlullarıyula mersine gttk pazar günü denzdeydiik kaydirigubbakcemile4
sabah geldiim heryerim ağrıyooor şu an başım dönüyoorkafamçokkarıştı
ama çook merak etiim burayıı
bi geçmişe bakiim geliim hmn:delphin:

Back