Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

11 e kadar hamsiyi bekliceem sonra bildrm yapcaam
birde arkadaşlar
haftaya başkcıım izne ayrılacak onun için bana bi yardımcı lazııım
çizelge olauyı basit
zaten genelde bn yapıyoruum
ama bazen vaktim olmuoo öğleden sonra evde olmuyoruum
ve 6.takımn yani kardeş takımmzn listesini kontrol edemiyoruuz
onun için sizlerden biri gönüllü olarak bana yardım etmesini istyoruum
gönüllü çıkmazsa da bn seçecem sonuçta bu iş bi şart
aslında diğer takımlarda herkes biliyoor bu çizelgeyii ve kaptann işi baya bi kolaylanmış oluyoor
ama bnm sizden isteiğim bu değil
sadece bi yardımcıı istiyoruum
halen kimse istemiyormu:umursamaz::umursamaz:

ben takıma yazamdım atııldımmı bilmiyorum ama fisfisfis ben gecen cumadan bu cumya ykadar 73.400 den 72.900 e düsmüşüm . :1rolleyes:
cnm hm geç kaldıın hmde paylaşımn az
haftaya bunları düzeltrsen takıma grblrsn ancavereliniortak

canım takımdan atılmamışındır üzülme kilo verdiğinede çok sevindim
ama sen bu hafta daha erken kilo bildirimde bulun birazdaha fazla katılım yap ozaman kaptanımız seni afeder ve takıma alır canım benim
teşşküerler cnmm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
doğru cvpyerimseniben
Selamlar....
Ben bu hafta başlamıştım.
Çok fazla giremedim çünkü, hastalık, mevlüt falan derken evde fazla bulunamdaım.
Yemek düzenimede fazla dikkat edemedim tabii bu arada.
Geçen cuma 81 dim, bu hafta sadece 80.300 olabilmişim.
Sonuçta 700 gr da olsa verdim ama önümüzdeki hafta daha çok vereceğime söz veriyorum.
İnşallah takımda kalabilirim.
Bugün eşim yurtdışına gittiği için bu saate kaldım. Onun içinde bir özür dilerim.:kedi:
tmm seryacıım senn içinde bu üsteki geçerli
haftaya belli olcaksınz
bakın neslihan165 hepinzden en son takıma başvurdu bu hafta grdii
çook bişey değil
bnnm istediğim bol payalşım brde 5 dak buraya grp saat 12 den önce kilonu yazmak:delphin:

kızlar slm..sabah bağlandığım gibi bağlantı koptu..91 sonucum..ama geç kaldım galiba..sorry:((
ahhh hamsiim ahhhh:delphin:
canım yaa..geçmişi okumadan hemen yazdım ama geç kalmışım..haftaya böyle devam edersem 2 kilo düşmüş olurum..ozaman birinci oluruz inşallah..91im çünkü şuan..
kızma neolur..pcnin hatası..b.sayardanmı netten mi bilmiyorum burdada yeni başladığımdan kimseyi rahatsız etmek istemiyorum,pek soramıyorum....inşallah en kısa zamanda eve internet alırız..
öpüyorum..affet beni azracım..
:çok üzgünüm:
haftaya rekor bekliyorum senden :hooray:
okeyyerimseniben

slm kızlar yaa kaptanım kusura bakma sporda olduğum için göremedim mesajını yazmıştım 12 de döneceğimi sabah aklıma gelmedi başlangıç kilomu yazmak:utangac: kusuruma bakma kahvaltı yapmadan gittim gelince duş alıp bir kase mısır gevreği yedim su içtim şimdi doktora gidiyorum kaptanım sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah herkese hayırlı cumalar :1hug:
tmm
siz yeniler bu haftaki gidişatınıza göre belli olcaksınzkaydirigubbakcemile4
ya takımdasınz ya da dahil olamıyacaksınz mafoldumben
üste yazdım ne istediğimiizemuszemus

kaptan bir arkadaşım gelecek osmaniye diye büyük ihtimalle oda zayıflamak istiyor boş yerimzi vamrı bilmiyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim

bakalım bakalıım bi gelsiinbuyrunnnnnnnnn
azimlimii pekii ilterciimkaydirigubbakcemile2

8. TAKIM * *109.ETAP** YEDıNCıSı
selma12 ( 81,8 ) / 80,9 / 0,9 / 1,10% )
azrasıla ( 99,2 ) / 99,0 / 0,2 / 0,20% )
azra_sila ( 115,7 ) / 115,7 / 0,0 / 0,00% )
llaybasak ( 61,5 ) / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
üzgünkız ( 65,5 ) / 64,0 / 1,5 / 2,29% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 92,0 / 0,0 / 0,00% )
ilterçakir ( 72,7 ) / 72,5 / 0,2 / 0,28% )
neslihan165 ( 82,3 ) / 82,0 0,3 0,36% ) yeni üye

8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 670,7 ) / 667,6 / 3,1 / 0,46% )

kızlar yedinci olmuşuz
diğer takımlarda çook iidi bu hafta
yoksa bzmkiside kötü bi sonuç değildi

yine bu hafta takım birincisi 7.takım o sağlık orucunu yapmışlar yine ve
bireyselde de yine 7.takım silmiş süpürmüüş
hayalgözlü arakdaş iki haftada 10 buçuk kilo vermiiş
ama bnce sağlıklı değiil silviya(2.takımn kaptanı) bi yazı yazmıış katılıyoruum
eğer hayalgözlü 100 kg üzeri olsa normal 2 haftada 10 kilo vermesii(bana göre değil ama yinede nese derdm ozmn)
hayalgözlü arkadaş 86 dan 75 düştü sanıyoruum2 haftada
üinşalalh sağlığıyla oynamıyordr

Son düzenleme:
doktor kontrlümü anlatayıım kızlar
kandaki insülin (şeker ) oranım fazla çıktıı dr ailede şeker hastası varmı die sordu
bnde iki halam var dediim
eğer bnmde kilomu düşüremeyeceğim zmn bi şeker hastası olcağımı söledii
onuın içiin yine raporla xenical vardı
sabah akşam 1er saat yavaş ama tempolu yürüyüş dedii tabii ki de diet eğer bunları yaparssan emnm zayıoflarsın dedii
birde eşeker ilacı verdii bu da iştahımı kesckmiş
haftaya raporum çıkcak çarşamba günüü
ondan sonra doktorumn dediklerine a dan z ye uyacam
bu sefer bu bnm için son şan kafama taktıım bitii

kandaki insülin (şeker ) oranım fazla çıktıı dr ailede şeker hastası varmı die sordu
sabah akşam 1er saat yavaş ama tempolu yürüyüş dedii tabii ki de diet eğer bunları yaparssan emnm zayıoflarsın dedii

Canım işte en çokda bu yüzden kilo vermemiz lazım.
Bende de hipertansiyon oldu doğumdan sonra, ama kalıcı olup olmaması benim elimde, kilo verirsem muhtemelen geçicekmiş, dr. öyle dedi.
Ama ben inşallah demiyorum, vericem diyorum ve daha öncede yaptım.
Kızımdada 6 ayda 78 den 61 e düşmüştüm. Herşey yiyerek, ama kalorilileri çooook az, kalorisizleri bol bol yiyerek ve sabah akşam 7 şer km. yürüyerek kilo verdim ve geri almadım.(6 yıl)
Ama son 3 yıldır kiloluyum, bu arada hamilelikde yaşadım, ama artık bitti, vericem ve geri almıyacağım kesinlikle. 6 ay sonra başarı öykümü yazdığımda bunu göreceksiniz.:lepi:

Bu arada bir önceki mesajda yazdığına katılıyorum.
2 haftada 9- 10 kilo çok sağlıksız..:olmaz:

Canım işte en çokda bu yüzden kilo vermemiz lazım.
Bende de hipertansiyon oldu doğumdan sonra, ama kalıcı olup olmaması benim elimde, kilo verirsem muhtemelen geçicekmiş, dr. öyle dedi.
Ama ben inşallah demiyorum, vericem diyorum ve daha öncede yaptım.
Kızımdada 6 ayda 78 den 61 e düşmüştüm. Herşey yiyerek, ama kalorilileri çooook az, kalorisizleri bol bol yiyerek ve sabah akşam 7 şer km. yürüyerek kilo verdim ve geri almadım.(6 yıl)
Ama son 3 yıldır kiloluyum, bu arada hamilelikde yaşadım, ama artık bitti, vericem ve geri almıyacağım kesinlikle. 6 ay sonra başarı öykümü yazdığımda bunu göreceksiniz.:lepi:

Bu arada bir önceki mesajda yazdığına katılıyorum.
2 haftada 9- 10 kilo çok sağlıksız..:olmaz:
bunları da verceemz cnm vereceez

günaydıın herkese güzel bir hafta sonu diliyoruumsositososito

bakalım bakalıım bi gelsiinbuyrunnnnnnnnn
azimlimii pekii ilterciimkaydirigubbakcemile2
canım istekili bir arkadşaımız ama şu aralar biraz gerginliği var adet döneminde ayrıca geçtimi gelecek ben yine haberdar ederim seni

canım geçmişler olsun zaten amacımız belliydi kilo vermek şimdi daha dikkatli şekilde yoluna devam et sana bende söylemiştim o şeker ilaçını gerçekten bir çok kişide işe yarıyor glokhane vb birşey olması lasım bir çok kişi bununla diet + sporla kilo verdi vucutdun şeker direncini kırıyormuş kilo vermeyi kolaylaştırıyor iyi birşey bence aksatmadan iç canım baya faydası var inşallah sende görürüsün faydasını canım benim a.s.

canım istekili bir arkadşaımız ama şu aralar biraz gerginliği var adet döneminde ayrıca geçtimi gelecek ben yine haberdar ederim seni

canım geçmişler olsun zaten amacımız belliydi kilo vermek şimdi daha dikkatli şekilde yoluna devam et sana bende söylemiştim o şeker ilaçını gerçekten bir çok kişide işe yarıyor glokhane vb birşey olması lasım bir çok kişi bununla diet + sporla kilo verdi vucutdun şeker direncini kırıyormuş kilo vermeyi kolaylaştırıyor iyi birşey bence aksatmadan iç canım baya faydası var inşallah sende görürüsün faydasını canım benim a.s.
bitsin gerginliği gelsin aramızakaydirigubbakcemile5
kulanacam işte
haftaya çarşamba rapor çıkcak
bu sefer gtcek bu kilolar

bu arada herkese günaydınlar nasılsınız 8 takım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kıslarrrrrrrr şimdi doktora gidiyorum kahvaltı yapmadım gelince artık bakalım gene mısır gevreği yiycem artıkk şu tahlillerde temiz çıksa bi ohhh diycemmm kaptanım sanada çokk geçmiş olsunnn bugün sporda gidemedim doktor yüzündenkafamçokkarıştı

günaydın kıslarrrrrrrr şimdi doktora gidiyorum kahvaltı yapmadım gelince artık bakalım gene mısır gevreği yiycem artıkk şu tahlillerde temiz çıksa bi ohhh diycemmm kaptanım sanada çokk geçmiş olsunnn bugün sporda gidemedim doktor yüzündenkafamçokkarıştı
günaydın canım sanada allah kolaylık versin geçmiş olsun inşallah tahlillerin güzel çıkar canım a.s.

günaydın canım sanada allah kolaylık versin geçmiş olsun inşallah tahlillerin güzel çıkar canım a.s.
çok saol cnm geldim sağ böbreğimde taş oluşumu başlamış ve idrar yollarında iltihab varmış bol bol su iç dedi bende zaten fazla fazla içiyorum dedim 10 15 bardak olsun dedi buna şükür diyelim allah bütün hastalara şifa versin şimdi gidip kahvaltı yapayımm :kahve:

saol cnm teşekkürler sanad ageçmiş olsuunopuyorumnanaktan

kızlar bugün çok işim var..yarın malum bir hafta kadar yurtdışına çıkıyorum..
bir hafta yokum..bugün yine yoklamaya çalışırım...
tmm cnm mesajını aldııım
güle güle git gel allah emanet ol
hayırlı yolculuklar:gitme:

çok saol cnm geldim sağ böbreğimde taş oluşumu başlamış ve idrar yollarında iltihab varmış bol bol su iç dedi bende zaten fazla fazla içiyorum dedim 10 15 bardak olsun dedi buna şükür diyelim allah bütün hastalara şifa versin şimdi gidip kahvaltı yapayımm :kahve:

cnm çook dikkat et :1hug:
böbrek çook önmlii aman haaa.s
doktor şimdi ialç vermştr onları saati saatine iç tmm cnmmmkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar...
Bende sabah geç kahvaltı ettim, kepekli ekmek, peynir, 3 zeytin ve çay içtim.
Spora başlayamadım ama birazdan işe dükkana gitcem, 2 çocukla yollarda daha fazla kalori harcadığım kesin. Spor yapmıştan çok ter atıyorum. Hoş sporada başlamak istiyorum en kısa zamanda. O da olcak inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.
Evet suyu çok fazla içmelisinki idrarla atabilesin taş ve kumları.
Çok sancı yapar, umarım kolay geçirirsin.

SLM KISLAR....

BEN GELDıM...DÜN YOKTUMM KARDEŞıMıN KEP TÖRENıNE GıTTıK..KıLO BıLGıMıDE ÇOK KISA BıR ZMN OLDUĞU ıÇıN ıLTERE MESAJ ATABıLMıŞTıM...TAM BıLGı VERMEYıP SıZı BıRAZ ZORLAMIŞIMM ONUN ıÇıN ÖZÜR DıLERıM...

BU ARADA ÇOK SEVıNDıM TAKIMA ALINDIĞIMM ıÇıN.....ıLTERCıĞıMM SAĞOLSUNN ıLGıLENMıŞŞ AYRICA TEŞEKKÜR EDERıMMM....

ıLTEERRRR MARATONA BAŞLIYORUZZ ONA GÖRE....

BU ARADA HAFTADA 6-8 KG. VERMEK ÇOK ZARARLI BU ŞEKıLDE KENDıNıZE EZıYET ETMıŞ VE BEDENıNıZE ZARAR VBERMıŞ OLURSUNUZZ O YÜZDEN BUNA KATILMIYORUMMM.. :olmaz:.HAFTADA EN FAZLA 2 KG. VERMEK NORMAL AMA FAZLASII ANORMALL....GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLSUNN TEMıZ OLSUN KALICI OLSUN HANIMLAR DıME AMA.... :lepi:

Back