Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşgeldin kaptanımmmm....geride pek bir sayfa yokk fazla birikmemişş dime...ah biz ahhh...kafamçokkarıştı :oklava::oklava:

valla kaptanımm ben işteyim çalışıyorum yapardım ama giriş çıkış saatlerim belli olmuyorrrr...o yüzden büyük bir sorumluluk alamamm....beni mazur görürmüsün.... :1shok:

valla selmacığım işyerindeyimmm kestirirsem onlarda beni keserler...ama içim uyuyoo vallaa....birde bu hafta kdv nin son günü işte yoğunnn....eve atsam kendimi ii olacak... mirmirmirmir

valla kaptaniçem al bendende okadar bende çok yanmışım dün birde beya tenliyim hemen kızarıyorum ıstakoz gibi...:roflol:

selam arkadaşlar,

haftasonu sarosdaydım. denize girmedim, gölgede oturdum.

yeme işini biraz kaçırdım:(

bu sabah: 1 simit
ara: sütlü neskayfe
öğlen: şimdi 1 kase çorba içeceğim o kadar.

sağlık orucunu değiştirerek de olsa kendime göre yapıcam. sanırım yarın başlıyacağım.

hoş geldin kaptanım dün çok yakıcı bir güneş vardı bende aynıyım ama okadar çok değil
daha önce yandığım için çok canım yanmıyor
bnm ilk yanışıım birde çook beyaz tenliyiim
yaktı bni güneeş:delphin:

hoşgeldin kaptanımmmm....geride pek bir sayfa yokk fazla birikmemişş dime...ah biz ahhh...kafamçokkarıştı :oklava::oklava:

valla kaptanımm ben işteyim çalışıyorum yapardım ama giriş çıkış saatlerim belli olmuyorrrr...o yüzden büyük bir sorumluluk alamamm....beni mazur görürmüsün.... :1shok:

valla selmacığım işyerindeyimmm kestirirsem onlarda beni keserler...ama içim uyuyoo vallaa....birde bu hafta kdv nin son günü işte yoğunnn....eve atsam kendimi ii olacak... mirmirmirmir

valla kaptaniçem al bendende okadar bende çok yanmışım dün birde beya tenliyim hemen kızarıyorum ıstakoz gibi...:roflol:
en azında cvp yazdın yardımcık olayı için thanksopuyorumnanaktan

yardımcılık öcü olmadığını biliyoruz kaptanımda bence eskilere yakışır onlar yapsınlar demi ama mesala selma :)
zaten aklımda bi kaç kişi var ilterciim ma sorayım dediim yinede CADIARZU
selam arkadaşlar,

haftasonu sarosdaydım. denize girmedim, gölgede oturdum.

yeme işini biraz kaçırdım:(

bu sabah: 1 simit
ara: sütlü neskayfe
öğlen: şimdi 1 kase çorba içeceğim o kadar.

sağlık orucunu değiştirerek de olsa kendime göre yapıcam. sanırım yarın başlıyacağım.

sağlık orucu hususna dikkat et aman adaşıımyerimseniben

kızlarrr bence beraber bir sağlık orucı yapalımmm ama bizimki farklı olacakkk...sadece sebze ve meyva yiyerekk ....bana katılann varmıı

1 hafta yapalımm cumaya kadar...6 öğünlükk yine olsunn 3 öğün meyva 3 öğün sebze ve salata yiyelimm hayvansal hiç bir gıda tüketmedenn buna süt yoğur peynir yumurtada dahillcumaya kadar olur mu...

neslihancım
1- kayfesiz duramıyom. işyerinde mutlaka içiyorum. ama azıcık kayfe koyuyorum bol süt ve su.

2- ben de senin gibi sadee meyve ve sebze yiyeyim diyorum. yarın başlıyacağım. sadece meyve suyu çok zor. ama domates, salatalık, meyve ile yaparım. işyeirnde bir arkadaşımla bugün başlıyacaktık ama ben meyve getirmediğimden yarın başlıyacağım.o başladı.

Back