Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm ilk yanışıım birde çook beyaz tenliyiimhoş geldin kaptanım dün çok yakıcı bir güneş vardı bende aynıyım ama okadar çok değil
daha önce yandığım için çok canım yanmıyor
en azında cvp yazdın yardımcık olayı için thanksopuyorumnanaktanhoşgeldin kaptanımmmm....geride pek bir sayfa yokk fazla birikmemişş dime...ah biz ahhh...kafamçokkarıştıklava:
klava:
valla kaptanımm ben işteyim çalışıyorum yapardım ama giriş çıkış saatlerim belli olmuyorrrr...o yüzden büyük bir sorumluluk alamamm....beni mazur görürmüsün.... :1shok:
valla selmacığım işyerindeyimmm kestirirsem onlarda beni keserler...ama içim uyuyoo vallaa....birde bu hafta kdv nin son günü işte yoğunnn....eve atsam kendimi ii olacak... mirmirmirmir
valla kaptaniçem al bendende okadar bende çok yanmışım dün birde beya tenliyim hemen kızarıyorum ıstakoz gibi...:roflol:
zaten aklımda bi kaç kişi var ilterciim ma sorayım dediim yinede CADIARZUyardımcılık öcü olmadığını biliyoruz kaptanımda bence eskilere yakışır onlar yapsınlar demi ama mesala selma :)
selam arkadaşlar,
haftasonu sarosdaydım. denize girmedim, gölgede oturdum.
yeme işini biraz kaçırdım
bu sabah: 1 simit
ara: sütlü neskayfe
öğlen: şimdi 1 kase çorba içeceğim o kadar.
sağlık orucunu değiştirerek de olsa kendime göre yapıcam. sanırım yarın başlıyacağım.
kızlar ben bu işlerden hic anlamam anlasam yaparım ama malesef