az daha gayret az daha gayretkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsogünaydın arkadaşlar bneim buğun çok işim var hemen bildirimimi yapıp gidecem kusura bakmayın
sabah tartıldım 72,5 geldim yine iyi geldi bu hafta yediklerime göre ( ama ishal oldum kesin onun etkisi var ) çaktırmayın rejim felan değil yani bu 200-300 gr sebebi
günaydın bende kg söyleyeyim 80 900 olmuşum
günaydın canım neslihan 165 bana msj attı grubkilomu yazarmısın diye kardeşinin mezuniyet töreni varmış kilosu 82.00 başlangıç kilosunu bilmiyorum ama bulurum şimdi sanailterciim günaydıın cnmm
günaydın canım neslihan 165 bana msj attı grubkilomu yazarmısın diye kardeşinin mezuniyet töreni varmış kilosu 82.00 başlangıç kilosunu bilmiyorum ama bulurum şimdi sana
tamam canım söylerim ama o gelip okur zatentmm cnm verdiği değer ve önmm için ayrıca teşekkür ettiğimi sölersin onaa.s.
tamam canım söylerim ama o gelip okur zaten
beni yarı yolda bırakmaz iki eli kanda olsa gelir canım benim yazar yani sen merak etme a.s.
buldum kaptanım geçen hafta cuma 82,300 müşbizim cadı kız 300 gr vermişiltercim ama bnan şuan lazım olan
onun başlangıç kilosu
eğer bulabilrsen çook sevneceem:1hug:
buldum kaptanım geçen hafta cuma 82,300 müşbizim cadı kız 300 gr vermişklava:
utandırmaz kapranım utandırırsa ben gider kafasını kırarım sırnaşık şeysırnaşık şeyklava: klava: klava: klava: klava:
listeside ne kadar güzel di oysa kii
ayrıa bu takıma verdiği önm ve bol paylaşımı için
bu hafta neslihanı takıma alıyoruum
öncedende yazdığım gibi bol paylaşım yapan bnm yanımda kazanır
bakın bu arkadaşımz 300gr vermiiş
ama daha önce ki bol paylaşımını ayrıca bu sabah iki taşın arasındaa girip de kilosunu yazışından dolayı kaptanlık insiyatifimi kullanarak takıma alıyoruumyerimseniben
inşallah utandrmaz bni
utandırmaz kapranım utandırırsa ben gider kafasını kırarım sırnaşık şeysırnaşık şey
geçen hafta çok huızlı kilo verdi sanırım o yüzden bu hafta fazla veremedi birden hızlı yapınca metobalizma biraz zorlanmış olabilir bence amam daha dikkat li olması gerekecek bende tabiii bende 2 haftadır tökezledim yaaa olmuyor böyle neslihanla biz hızlı şekilde başlıyayım haftaya kaptanımızın yüzü gülsün demi ama
ben çıkıyorum işlerimi haledeyim sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?