Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnmm teşekkürlerŞenizazracım iyi olmana sevindim inşallah tahlillerinde bişey cıkmaz canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ara öğünler nerde bakiiimbu günkü listemi yazayım bu gün misafirim vardı kahvaltıya düzensiz oldu ama neyse
KAHVALTI bir dilim karpuz biraz ekmek ve peynir
AKŞAM birtabask bulgur pilavu bir kase cacık
sabah bir saat akşam bir saat yürüdüm yani 2 saat yürüyüş
2lt su 2 şişe soda hepsi bu
saol cnmmcnm çook geçmiş olsun lütfen kendine dikkat et rabbim acıl şifa versin:Saruboceq: sen merak etme inşallah kilo vermiş olarak bildirimlerimizi yaparızz:Saruboceq:bu arada bende fazla giremedim bende hastaneye gidiorum böbreklerle uğraşıyorum cuma sonuç göstercem rabbim bütün hastalara şifa versin :Saruboceq:
cezanı kendin vermişsiin onun için yollmıyorum oklavakötükedihüsobugün yediklerimi yazayım sabah bir küçük kase sütlaç yedim ve 9.30 da spora gittim 12 de ewe geldim misafirim gelicekti biraz kaçırdım ama gün benim için kapandı ceza olarak akşam yatmadan 50 mekik çekerimklava:
klava: bu arada suyumu fazlasıyla içiyorum :1hug:
saol ilteriiimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaptanım geçmiş olsun tekrar iyi olmana sevindim inşallah tahlillerinde güzel çıkar
tmm cnmm aldın tlf numu değilmiigeçmiş olsun güzelim....
kaptanım ben sana msj çekebilirim kilo bildirimi için...
kaptancığım toparla kendini....:umursamaz:
neden ii hissetmiyorusuun cnm bnmvereliniortakkaydirigubbakcemile5iyi akşamlar kıslarrr nasılsınız....
ben pek ii değilimmmkendimi iyi hissetmiyorumm...
bugünkü yediklerim:
sabah dil peynirli domatesli çavdar ekmeğine tost.
ara : kuru kayısı + hayıt çayım
öğlen nesfit meyvalı korn flakess..
ara kuru kayısı hayıt çayım
akşam = yeşil mercimek çorbası + 1 çorba kaşığo hünkar beğ. + salata
gün içinde 1 saat yürüyüş + 2.5 lt su.
nereye gittin beni bırakıp
bugün de aynı yanlışı yaptım...çikolatalı nesfiti oldukça fazla yedim..bir paketi 4 günde bitirdim...2.paketi var onu açmıcam...umarımmmmm....
sabah nesfit yedi.
öğle z.fasulye salata ve kavun
akşamı henüz ayarlamadım..