Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sız gecen carsamba gelmıstınız ya o hafta cuma bıldırımde bulunmadınız deneme suresınde oldugu ıcın o cuma ıle bu cuma 2 cuma olmus oldu o yuzden bu hafta kılonus 2 ye bolundu , haftaya oyle bı durum olmayacak ılk hafta oldugu ıcın bu sekılde oluyor tatlımcanım kilosu 2 ye bölündü ne demek bir de ben de regl olmak üzereyim belim ağrımaya başladı akşam inşallah haftaya cuma daha çok eksi göreceksin benden
kız sen dukanın güçlendirmesini yapmıyor muydun ne zaman ayça kaya ya geçtin :)Valla gülşencim ben Ayça KAYA nın 5333 diyetini yapıyorum 6dan sonrada bişey yemiyorum gayette güzel hatta ben bir öğün tahıl yerine yulaf kepeği kullanıyorum.
canım hedefın kac kıloya dusmekgünaydın kızlar
78,5-77.4=1,1
(1,1/78,5)*100
%1,4
bu 5-3-3-3 ne oluyo canım açıkılar mısın biraz peki dukana göre daha mı kolay bir diyet çünkü ben meyve yemek istiyorumValla gülşencim ben Ayça KAYA nın 5333 diyetini yapıyorum 6dan sonrada bişey yemiyorum gayette güzel hatta ben bir öğün tahıl yerine yulaf kepeği kullanıyorum.
Canım kk da 4333 olarak başlığı var. 5tahıl 3et 3meyve 3sütCanım biraz anlatabilir misin o diyeti çok merak ettim?
evet başlangıç öyle de geçen haftayı baz almıştım ben hesaplarken
eğer 2 gün içinde kiloda değişiklik yoksa bişeyleri yanlış yapıyorsunuz yazıyormuş kitapta. okumadan yapılan diyet bu kadar oluyor :)
Semra kaynananın dediği daldan dala atlıyorum.kız sen dukanın güçlendirmesini yapmıyor muydun ne zaman ayça kaya ya geçtin :)
Canım o zaman güçlendirme oluyor iştehala karar vermiş değilim dukanı bıraksammı içinde meyve olan başka bir diyete geçsem mi offf
meyve yememek çok kötü çünkü gün içinde canınız tatlı istiyo meyve yemek de tatlı isteğini köreltiyo.o zaman şöyle yapayım hatice nin dediği 4333 kuralını dukana uyarlayıp içine de meyve koyayım.ekmeğim yine yulaf kepeğinden olsun.sebzeyi ayça kaya serbest diyor ben dukana göre 1 gün sebze yeyim bir yememyim zaten hergün et ürünlerinden tüketiyorum.süt yoğurt ve ayranı da 3 porsiyon tüketeyim.3 porsiyon da meyve var. ohh yaa.tamam bu işi tutttum ben .haydı rastgele.