- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
yok canım ya bi önceki halime bak bi de şimdi ay giibi duruyo şimdi yüzümgülşen yüzünden vermesen çok sevimli olmuş böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya bi önceki halime bak bi de şimdi ay giibi duruyo şimdi yüzümgülşen yüzünden vermesen çok sevimli olmuş böyle
cecom dıkkat et kendıne aman dıyeyım nazarmı degdıkı aman canm okut kendıneKızlarrrrrrrrr ya bana ne oluyor anlamıyorum
Tansiyonum mu düştü şekerim mi bilmiyorum ama felaket uyuşuk hissediyorum şu anda kendimi
Aksilik sabah eşimin tansiyonu çok yüksekti diye tansiyon aletini adamcağızın yanına verdim arada tansiyonunu ölçsün diye şimdide ben yamuldum
Karatayada uygun beslendim sabah hatta öğlende acıkma hissi olunca 1 avuç ceviz ve 1.5 mandalina yedim açlık hissi olmasın diye
Acaba yediğim mandalina yüzünden mi öğle oldum diyeceğim ama sanmıyorum çünkü onu yiyelide çok oldu hani ondan olsaydı ( şekerim fırlamış olsa anında tepki verirdi bünye tecrübeyle sabit )
Hastamı olacağım ne
Bu arada Cuma sabahı için doktor randevumuda aldım sabah 8.30a
Bakalım ne çıkacak sonuç olarak
Hazır gitmişken birde şu sol göğsümü bir mıncıklatayım bir haftadır koltuk altıma vuran hafiften bir ağrı var ağır birşey taşıdığımı düşündüm ama 2 - 3 gün geçmeyince huylandım belki dahiliye doktoru beni yönlendirir birşey varsa ( sonuçta ben elle kontrol ettiğimde bir fark pek hissedemiyorum ama onlar anlar sanırım )
cok gecmıs olsun canm dıkkat et kendıneİyi akşamlar arkadaşlar. Biraz rahatsızım gece ateşle uyandım, hala kendime gelmiş değilim,
yarına hipotiroid için doktor randevum var nasıl gideceksem
Bugünkü menüm
KAHVALTI
tereyağlı yumurta
1 dilim ekmek
Öğle
2 mandalina
Akşam
Tarhana çorbası
Yaprak sarması
Murat Göğebakan ne demişti neredesin ay yüzlüm :)yok canım ya bi önceki halime bak bi de şimdi ay giibi duruyo şimdi yüzüm
cok gecmıs olsun canımKaçgündür küçüğüm hasta
Sağol canım sınavın nasıl geçti?cok gecmıs olsun canım
gayet guzeldı canım uygulamaydı o yuzden korkuyordum ama sınavı 100 le kapadım cok sukur can egrısınde bı sıkıntı yasamam artık can egrısı derdı var bıde bızdeSağol canım sınavın nasıl geçti?
Kaçgündür küçüğüm hasta
bızımkı gec bıle kaldı kardesımın bıttı bıle benım daha haftaya baslıyor bu uygulama yaptıgı ıcın rken yaptı sadeceVizeler ne çabuk başladı ya
Ne okuyordun canımbızımkı gec bıle kaldı kardesımın bıttı bıle benım daha haftaya baslıyor bu uygulama yaptıgı ıcın rken yaptı sadece
fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım ben uzatmazsam 4. senemNe okuyordun canım