tskler canmAnladım canım
71,4/70,9/0,5 kg/0,70
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tskler canmAnladım canım
71,4/70,9/0,5 kg/0,70
köyde kuran kursuna öğrencilerle beni Aşure yemeye davet ettilet.şimdi gitmesem olmaz.öğretmen havalanıyo aramıza karışmıyo derler gitsem aşureye dayanamam napıcam ben ya?![]()
cecommCanım yine sen bilirsin ama git benceufacık bir kase yersen bile bol bol yürüyerek eritirsin nasılsa
maksat gönüller hoş olsun
![]()
Kızlar maalesef benim kilom geçen haftayla aynı
115.8 kg
Neyse haftaya kesin çok daha aşağısını göreceğime söz veriyorum![]()
Yok canım kontrol ettim doğru benim kilom çok olduğundan yüzdem yüksekgunaydın kızlar yenı gelen arkadaslarda lısetedekı arkadaslarda kılo bıldırımı yapıyor
yenı gelen arkadaslar
takıma geldıklerındekı kıloyla suandakı kılosu yazacak,ve hedeflerınızıde yazın kızlar
listedeki arkadaslar nasıl bıldırım yapacaklarını bılıyordur sanırımasagıda nasıl hesaplandıgını yazdım kızlar
eger bu sekılde hesaplarsanız benım ıcın daha makbul gecer
1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
gecen hafta verdıgının yarısından cogunu almıssın kuzum dıkkat aman umıtsızlıge kapılmak yok bu haftaya daha ıı asılıcazve yukarda hesaplama seklını verdım ona gore hesaplayabılırmısın cnm
canım takıma geldıgındekı kılon kactı ve yukardakı gıbı hesaplayabılırsen cok sevınırım
canım takıma geldıgındekı kılon kactı ve yukardakı gıbı hesaplayabılırsen cok sevınırım
377. etapta ayrılmıssın canm rıca etsem kılo yuzdenı yukardakı gıbı hesplaya bılırmısın tatlım400 gram eksıdesın tebrıklerı
tebrıkler canım cok guzel kılo vermıssın rıca etsem yukardakı gıbı kılo yuzdenı hesaplayabılırmısın canım
canım kılo bıldırımınde bulunuyorsunuz deneme suresı bıtımındede lıstedesın ama bu surecte kılo bıdlırımı dahıl butun kuralları yerıne getırıyorsunuz , yukardakı gıbı kılo yuzdenı hesaplayabılırmısın canm
tamm ablam ben hallederım senınkını gorusuruz aklın kalmasın burda
canım hesapta bı yanlıslık var sanırım bı kontrol edermısın
bıldırım yapıyorsunuz tatlım yukarda nasıl oldugunu gosterdım sımdıden tsk ederım![]()
yok yuzdene demıyorum cnm 179 yazmıssınYok canım kontrol ettim doğru benim kilom çok olduğundan yüzdem yüksek
Canım ben yaptım ama yanlış hesapladım galiba. Oda yüzde %1.25 çıktıgunaydın kızlar yenı gelen arkadaslarda lısetedekı arkadaslarda kılo bıldırımı yapıyor
yenı gelen arkadaslar
takıma geldıklerındekı kıloyla suandakı kılosu yazacak,ve hedeflerınızıde yazın kızlar
listedeki arkadaslar nasıl bıldırım yapacaklarını bılıyordur sanırımasagıda nasıl hesaplandıgını yazdım kızlar
eger bu sekılde hesaplarsanız benım ıcın daha makbul gecer
1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
gecen hafta verdıgının yarısından cogunu almıssın kuzum dıkkat aman umıtsızlıge kapılmak yok bu haftaya daha ıı asılıcazve yukarda hesaplama seklını verdım ona gore hesaplayabılırmısın cnm
377. etapta ayrılmıssın canm rıca etsem kılo yuzdenı yukardakı gıbı hesplaya bılırmısın tatlım400 gram eksıdesın tebrıklerı
tebrıkler canım cok guzel kılo vermıssın rıca etsem yukardakı gıbı kılo yuzdenı hesaplayabılırmısın canım
canım kılo bıldırımınde bulunuyorsunuz deneme suresı bıtımındede lıstedesın ama bu surecte kılo bıdlırımı dahıl butun kuralları yerıne getırıyorsunuz , yukardakı gıbı kılo yuzdenı hesaplayabılırmısın canm
tamm ablam ben hallederım senınkını gorusuruz aklın kalmasın burda
canım hesapta bı yanlıslık var sanırım bı kontrol edermısın
bıldırım yapıyorsunuz tatlım yukarda nasıl oldugunu gosterdım sımdıden tsk ederım![]()
kontrol ederım canım bırazdanCanım ben yaptım ama yanlış hesapladım galiba. Oda yüzde %1.25 çıktı![]()
math27(63,5/62,7/0,8/%1,26)Ben pazartesi başladım. 63.5tim sabah aç karnına tartılmayı unutmuştum kahvaltıdan sonra 62.7 idi kilom :) bu hafta 40 dakika spor yaptım hiç su içmedim nerdeyse :)
Ben geçen hafta 108.8 miydim aaaayok yuzdene demıyorum cnm 179 yazmıssın
ona sasırdım suan kı kılon 108,1 dımı
tamam canm duzelttım ama yıne ortalamamız yerlerdeBen geçen hafta 108.8 miydim aaaa
Bugün 107.9 bak ikikere sevindim şimdi
108.8/107.9/0.9/0.82
Valla yapacak bişi yok sıktım sıktım 200gr daha verdim :)tamam canm duzelttım ama yıne ortalamamız yerlerde
evet gittim ayıp olmasın diye 2 yemek kaşığı kadar yedimCanım yine sen bilirsin ama git benceufacık bir kase yersen bile bol bol yürüyerek eritirsin nasılsa
maksat gönüller hoş olsun
![]()
aynen canm %30 un altında sarı kart, nato yemek gıbı cezaları var ınsallah haftaya %30 altında olmayız6 kişiyiz 2 ekside 1 bildirim yok haftaya daha iyi olcak inş. 30 un altında olunca cezamı var
canım yeni gelenler haftaya kadar kesin verirler biz zaten vermeye devam ediyoruz haftaya bence rekor kırarız haydi kızlar hop hop hop6 kişiyiz 2 ekside 1 bildirim yok haftaya daha iyi olcak inş. 30 un altında olunca cezamı var