- 4 Eylül 2011
- 19.340
- 68.792
- 798
Kaysıyı komposta şeklinde tüket canım.Allah korusun cnm ilik su falan iciyorum kuru kayisi yiyorum düzelir inş ya
HIM o zaman cıs olarak bi aşure var menunde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaysıyı komposta şeklinde tüket canım.Allah korusun cnm ilik su falan iciyorum kuru kayisi yiyorum düzelir inş ya
HIM o zaman cıs olarak bi aşure var menunde :)
Tamam canm yarin öyle yapayimKaysıyı komposta şeklinde tüket canım.
Canim ilknoglumda cok cektim ben kayisi ile hallettim bol bol komposto yedimYa ben bu kabizdan nasil kurtulucam
Ben normal elimde kuru kayisi seklinde yiyordum ama yarin kompostu yapicam canm bu bi haftadir başladı ya demir hapiyla alakali diye düşünmeye basladimCanim ilknoglumda cok cektim ben kayisi ile hallettim bol bol komposto yedim
Sarmısak çayıda iyi geliyormuş. Çok darda kalırsan sabah zeytin yağı ye tam buğdayla yada çavdarla. Aç karnına. Dara düşme.Tamam canm yarin öyle yapayim
Sağol canim TSK ederimSarmısak çayıda iyi geliyormuş. Çok darda kalırsan sabah zeytin yağı ye tam buğdayla yada çavdarla. Aç karnına. Dara düşme.
Aynen canm daha önce sorunum yoktu cunkuEvet demir yapar. Siyaha boyar bide.
Kusura bakma canım neyi sormustunolabılır canm gulsene sordum ama bı cevap vermedı
Yarın sp mi ps miKızlar cuma sabahın 71.0 olmalıyım dua edin bana
Su sıralar aslında yalnız kalmak istiyorum okuldan çok sıkıldım geçen sene sadece 4 ay görev yaptım gerisinde hep rapor luydum galiba birden ise başlamak ağır geldi[/QUOTE]UOTE="yst38, post: 37641678, member: 318272"]Bu aralar çok yanlız kalmışın gibi geldi merak ettim
Kusura bakma canım neyi sormustun
inş olursun canm çarşamba hatmi demiştim ya gündüz plakaya gore 30 dan büyükse nasip okunuyor diye sormustum cnmKızlar cuma sabahın 71.0 olmalıyım dua edin bana
Yarın sp mi ps mi
valla bilmiyorum canım programı izlemediminş olursun canm çarşamba hatmi demiştim ya gündüz plakaya gore 30 dan büyükse nasip okunuyor diye sormustum cnm