- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Metabolizman simdi tam gaz calisiyordur canm canim ohh miss topik inş hep boyle gider de canlaniriz kiz o cacik mi bugün canim cektide yoğurtta yok evde salatalik ta yarin alip yapicam sabahtan TVde gordum canim çekti:)
Sağol kuzum benim Allah razi olsun kiz evde bi babaannem var o da nerden alir hem konuda gonderemem kiz utanirim yarin market alisverisi yapicam o zaman alirim dedim artikOyyy kıyamam kuzum valla yakın olaydın hemen sana eksik olan malzemelerini getirirdim. Kız yarını bekleme evdekilere söyleseydin eminim bir yerler açıktır daha
İyi aksamlar canmşimdilik iyi akşamlar ben birazdan çıkıcam :) yarın görüşmek üzere..
Herkes isine ne geliyor sa onu yapıyor canım ben mesela dukan yapıyorum 3 haftadır 3 kilo verdimTeşekkür ederim gülşen hoşbulduk evet aynı kilolardayız.
Genel olarak takımın bir beslenme şekli var mı yoksa herkes kendine uyanı mı yapıyor
Can ben de aylardir yapiyordum 9 kg verdim ama surduremiyorum hep protein cok yordu beni ayri yemek yordu kepek hesaplamak yordu bir haftadir birakmis durumdayim.kızlar belki akşam menümü bildiremem şimdiden bildireyim
sabah
2 yumurta
peynir
1 dilim dukan ekmek
öğle
5 tane yavuk nuget yağsız
3 kaşık yoğurt
biraz peynir
1 dilim dukan ekmek
ara
yoğurt yiyeceğim
akşam
Canim dukanin hasini uygulayan benim istersen seni de hemen dukanci yaparim
Haftada bir kg cok iyi maşallahHerkes isine ne geliyor sa onu yapıyor canım ben mesela dukan yapıyorum 3 haftadır 3 kilo verdim
gecmıs olsun canm hafıften benımde agrıyor bugun bı yandan not cıkartıp bı yandan buraya yetısmk ten bıde grıp baslangıcı gıbı bıseyım 2 gundur onun etkısıyle hafıf bı bas agrım varMerhaba kızlar. Bende menüme uydum ama spor yapmadım. Başım ağrımasına rağmen yapacam duş alıp uyucam:))
canım afıyet olsun menuyu butun yazarsan daha ıyı olur tatlım daha rahat goruruz eksıklerıAkşam menüm
Yarim ispanakli gozleme sekersiz cay ve iki yemek kaşığı nohut
Merhaba kızlar. Bende menüme uydum ama spor yapmadım. Başım ağrımasına rağmen yapacam duş alıp uyucam:))
Hepsini izlemedim ama son cüzden sonra 1 diye başlıyordur diye tahmin ediyorumkız ılın plakası 43 benım ; o nasıl olacakkı
Bu aralar çok yanlız kalmışın gibi geldi merak ettimyok canım ben doğma büyüme kayseriliyim ailemde burda eşimin ailesi de neden sordun hayırdır canım ?
olabılır canm gulsene sordum ama bı cevap vermedıHepsini izlemedim ama son cüzden sonra 1 diye başlıyordur diye tahmin ediyorum
Bebeğinin cinsiyeti ne?olabılır canm gulsene sordum ama bı cevap vermedı
ALLAH nasıp ederse erkek canmBebeğinin cinsiyeti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?