- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Ona iyi baktım kilo aldırdım ben :)İyi bari canim benim kesimde kilo alma derdinde ben vermeye calisiyordum o almaya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona iyi baktım kilo aldırdım ben :)İyi bari canim benim kesimde kilo alma derdinde ben vermeye calisiyordum o almaya :)
Allah rahmet eylesin başın sağolsunSelamün aleyküm
Aminn inşallah...Allah cümlenizden razı olsun çok teşekkür ederim canlarım.
Malesefki babacımı kaybettim hepimiz için çok ani oldu ,hala inanamıyorum.
Nurlar içinde yat babacım mekanın cennet olsun inşallah aminnn...
Bizimki almiyor onun yediklerini ben yesem eski kilolarima cikarim kesin :)Ona iyi baktım kilo aldırdım ben :)
Canim bugun birini davet etmistim buraya gelmedimi.suan kac kisisiniz.takimlarin uye ihtiyaci bitince bir takim kürmak istiyorumBizimki almiyor onun yediklerini ben yesem eski kilolarima cikarim kesin :)
Yok canm gelmedi bugün kimse firsat buldukça bende bakiniyorum ama siz benden hizli davraniyorsunuz masallah inşallah kurarasin canm takiminiCanim bugun birini davet etmistim buraya gelmedimi.suan kac kisisiniz.takimlarin uye ihtiyaci bitince bir takim kürmak istiyorum
Şuan listede 4 kişi var biri bu haftada bildirimde bulunmazsa 3 kişi kalacak 2 kişide deneme süresinde suan canimKacheln kisisiniz
Okula yemeğe gelicem :)canım evde tavuk köftesi yapıp pişirip okula götürebilirsin
normal köfte olur,2 yumurta haşlarsın olur,
kıyma kavurursun evde olur
tavuk haşlarsın,
zaten protein gününde çok acıkmıyo insan.
diğer günlerinde de sebze meyve eklenecek gayet iyi bence keşke bende 60 larda olsaydımda böyle kolay bi diyet yapsaydım.
ama diğer günlerde şuna dikkat edeceksin protein miktarın sebze miktarının en az iki katı olmalı.ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı..
bende okuldayım ama yalnızım hem müdürüm hem öğretmen
okula ocak aldım
buzdolabı getirdim içinde ne arasan var öğle aralarında pişirip yiyorum evimde bu kadar malzeme yok :))
canım şu tavuk suyuna nasıl yoğurt çorbası yapılıyo tarifini alabilir miiyim
kuru fasülye mi :O özel bir anlamı olmalı :)Merhaba kızlar :) ben dukan express e yarın başlıcam çünkü yarın 2saat dersim var evdeyim:) sporada günlük 20dk ayıracam. Çünkü yürüyemiyorum direksiyom çalışıyorum dışarda bugünde dikkat etcem kendime :) sabah peynir ve çay içtim öğle okulda ne çıkarsa akşamda çok az kurufasulye yicem. Bugün bizim nişanlımla 8.ay dönümümüzde :) her ayın 4ünde kuru fasulye yiyoruz:))
Evet ben demiştim kurufasulye severm diye. Oda yapıp beni davet etmişti. O gün bizim ilişkimizde başladı:))kuru fasülye mi :O özel bir anlamı olmalı :)
Arkadaş hamile olduğunu söylerken aşkım fasülyemiz olacak demiş. Eşide yanına pilav yap yiyelim demişEvet ben demiştim kurufasulye severm diye. Oda yapıp beni davet etmişti. O gün bizim ilişkimizde başladı:))
Oda güzelmiş yaaa:)Arkadaş hamile olduğunu söylerken aşkım fasülyemiz olacak demiş. Eşide yanına pilav yap yiyelim demiş