- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım evde tavuk köftesi yapıp pişirip okula götürebilirsinBenn önce yapmştım normal dukan ama bu daha rahat gibi geldi bana :)
Köfte iyi fikir haftanın 3günü okuldayım öğle arası zaten :))canım evde tavuk köftesi yapıp pişirip okula götürebilirsin
normal köfte olur,2 yumurta haşlarsın olur,
kıyma kavurursun evde olur
tavuk haşlarsın,
zaten protein gününde çok acıkmıyo insan.
diğer günlerinde de sebze meyve eklenecek gayet iyi bence keşke bende 60 larda olsaydımda böyle kolay bi diyet yapsaydım.
ama diğer günlerde şuna dikkat edeceksin protein miktarın sebze miktarının en az iki katı olmalı.ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı..
bende okuldayım ama yalnızım hem müdürüm hem öğretmen
okula ocak aldım
buzdolabı getirdim içinde ne arasan var öğle aralarında pişirip yiyorum evimde bu kadar malzeme yok :))
Sadece yürüyüş yeter mi plates yapsam mı peki. Hava soğudu yürüyüş yapmam zor olur artıkcanım evde tavuk köftesi yapıp pişirip okula götürebilirsin
normal köfte olur,2 yumurta haşlarsın olur,
kıyma kavurursun evde olur
tavuk haşlarsın,
zaten protein gününde çok acıkmıyo insan.
diğer günlerinde de sebze meyve eklenecek gayet iyi bence keşke bende 60 larda olsaydımda böyle kolay bi diyet yapsaydım.
ama diğer günlerde şuna dikkat edeceksin protein miktarın sebze miktarının en az iki katı olmalı.ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı..
bende okuldayım ama yalnızım hem müdürüm hem öğretmen
okula ocak aldım
buzdolabı getirdim içinde ne arasan var öğle aralarında pişirip yiyorum evimde bu kadar malzeme yok :))
ben valla hiç spor yapamıyorum evlenince ne demek istediğimi anlayacaksın.eve gidince kızım ve yemek yapmak bütün vaktiimi alıyo.spor yapmamama rağmen 3 haftada 3 kilo verdim bile çok şükür:)Sadece yürüyüş yeter mi plates yapsam mı peki. Hava soğudu yürüyüş yapmam zor olur artık*
İşte bende şimdi nişanlımla beraber yaşıyo gibi bişeyim. O kendi evine yatmaya gidiyo sadece :)anlıyo gibi bişeyim şimdilik:)))ben valla hiç spor yapamıyorum evlenince ne demek istediğimi anlayacaksın.eve gidince kızım ve yemek yapmak bütün vaktiimi alıyo.spor yapmamama rağmen 3 haftada 3 kilo verdim bile çok şükür:)
hele bir çocuk yap hayatınızın % 99 u değişecek :)İşte bende şimdi nişanlımla beraber yaşıyo gibi bişeyim. O kendi evine yatmaya gidiyo sadece :)anlıyo gibi bişeyim şimdilik:)))
O zaman 15saat derse girip evde oturcam :))hele bir çocuk yap hayatınızın % 99 u değişecek :)
bugun bende cok kotu seyler yedım ve suan asure yıyorumBugün akşam ve sabah listemdekileri yedim ama öğleyin okulda aşırı yağlı bi yemek vardı. Pilav ve tatlı vardı. Pilavla doymadığım için tatlıda yedim((
Bebişin var arada kaçamak yap canım ya :))bugun bende cok kotu seyler yedım ve suan asure yıyorum
yedıklerım bebıse yararlı olsa canım keskede yapck bısey yok bugun boyle oldu :)Bebişin var arada kaçamak yap canım ya :))
Olmuş artık yapacak bişe yok canım:)))yedıklerım bebıse yararlı olsa canım keskede yapck bısey yok bugun boyle oldu :)
aynen tatlım :)Olmuş artık yapacak bişe yok canım:)))
Ben abur cubur yemeden duramazdım bu sene eylülden bu yana yemiyorum :)aynen tatlım :)
baya zaman olmus masallah ınsallah dahada uzun sure yemezsın cnmBen abur cubur yemeden duramazdım bu sene eylülden bu yana yemiyorum :)
Arada nişanlım alıyo öyle geliyo aklıma cips çikolata:))baya zaman olmus masallah ınsallah dahada uzun sure yemezsın cnm
zaten hep eslermız baltalıyor bızım dıyetlerı :))Arada nişanlım alıyo öyle geliyo aklıma cips çikolata:))
Kesinlikle neyseki oda kilo derdine düşmeye başladı :))zaten hep eslermız baltalıyor bızım dıyetlerı :))
İyi bari canim benim kesimde kilo alma derdinde ben vermeye calisiyordum o almaya :)Kesinlikle neyseki oda kilo derdine düşmeye başladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?