- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben geldim tatlı aşeriyorum onun dışında dışarda uçuk bir yemek yemedik. Zaten küçük sürekli ağladı büyük oyun parkındaydı gözümün önünden ayırmeyım diye ona baktım benmi yemeği yedim o mu beni yedi anlamadımm.
Kızlar ya benim oğlum 4 yaşında. Dışarda görsem acırım resmen. Oyun alanında bütün çocuklar çıkmış tek kalmış. Top havuzuna oturmuş topla oynuyordu. Biz burdayız dedim. Arkamdan boynu bükük baktı. Süresi dolmuş çık demişler kapıya çıkmış boynunu bükmüş beni bekliyor. Küçük bebeğim ağlamasa çocuğumun haline oturup ağlayasım geldianneliğimdemi sorun var çocuğumu çokmu eziyorum bilemiyorum sürekli boynu bükük canım sıkılıyor
Ezik bir çocuk olmasını istemiyorum eşim ve ben en büyük çocuğuz. Eskinin yetiştirme şartları malum bizim gibi basık olsun istemiyorum yırtık olsun birazCanım bence çok kendini suçlama bazı çocuk biraz daha sessizdirKızkardeşimin ikizlerden erken olanı hep küçük emrah modunda hatta ilk zamanlar acaba kardeşim farkında olmadan kızamı daha çok ilgi gösteriyorum diye kendini suçladı ama sırf oğlanada ilgi gösterse hep aynı çocuk. İçten gelen birşey
Benim küçük kızımda 4 yaşında ama maşallah cadı çok yırtık hatta fazla yırtıkdaha dün gece arkadaşa dedim kız daha şimdiden ergen 2 seneye kalmaz menapozlular gibi olur diye
Erkekler kızlara nazaran biraz daha çekingen ama emin ol bir iki sene sonra en geç düzeli heleki anaokuluna yada okula başlayıp arkadaş edininceBenim yeğenler okula başladı ve inan erkek olan şu anda çok daha iyi durumda ama arada yine o Emrah moduna geçiyor ( tabi okulda hiç öyle bir durumu yokmuş )
Gel canım yakına beklerim şekerim severim ben misafiri ama kimse gelmedi nedenseSelam kızlar nasılsınız geçmişi okudum geldim
Sabah serviste uyudum okuyup yazamadım size Pazartesi sendromu ne de olsa:)
Haftasonu da evde temizlik vardı eşimle bayağı bir yorulduk sağolsun cok yardımcı
Pazar gunu de alışveriş vs gecti
Bu hafta büyük oğlum 5 yasına giriyor normalde 30 Ekim ama 29 Ekim tatil olduğu için Çarşamba günü kutlarız sanırım
Haftasonu fazla kaçırdım diyemem ama
Sosisli sandviç yedim zararlı olaraktan
Sabah tartılacaktım unuttum yarın sabah tartılırım artık
Benim de Esim kılo konusunda pek desteklemiyor 80 olda gel diyor inanmıyor bana arada kacamakları mı gördüğü için tabii
Sonra bir de estetik olmak zorunda kalacaksın sarkan deriler yuzunden diyor
Ne yapayım derim sarkacak diye zayıflamayayım mı
Yst adayların ne güzel yakınsınız manevi destek de olursunuz birbirinize hem de ikiniz de dukan yapıyormışsunuz ne güzel ya süper
Bugun bir firma bana pasta göndermiş bugünkü kaçamağım da bu oldu
Yeşil çay içmedim bugun su 2 Lt yi geçmiştir
Hala spor yok ne zaman ekleyeceğim acaba...
Misafiri seviyorsan yarın kahvemi içmeye gelirim musait olursan canım okuldan erken gelcem yarın özelden numaranı yaz bana tanisalimGel canım yakına beklerim şekerim severim ben misafiri ama kimse gelmedi nedense
Çok güzel. Ben perşembe sp yapmam gerekmiyor ama yapsammıMenüm
sabah
2 Yumurta
peynir
2 dilim dukan ekmek
1 kaşık dukanell a
öğle
tavuk sote
yoğurt
akşam
dukan Pizzacı yarısı yapmayı beceremedim
şu 1 lt ancak oldu
Sen emzirdigin için guclendirme mi yapıyorsun canım ben seyir evresindeyim ve meyve yok en çok o koyuyo[/QUOTE][QUOemziren için post: 37505020, member: 318272"]Çok güzel. Ben perşembe sp yapmam gerekmiyor ama yapsammı
ÇıkmadınızmıHaydi kahve keyfine...
Yok canim geldigimde uyuyordu kizimysgeldiğimde 37512921 .!.:Çıkmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?