Canım bence çok kendini suçlama bazı çocuk biraz daha sessizdir
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Kızkardeşimin ikizlerden erken olanı hep küçük emrah modunda hatta ilk zamanlar acaba kardeşim farkında olmadan kızamı daha çok ilgi gösteriyorum diye kendini suçladı ama sırf oğlanada ilgi gösterse hep aynı çocuk. İçten gelen birşey
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Benim küçük kızımda 4 yaşında ama maşallah cadı çok yırtık hatta fazla yırtık
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
daha dün gece arkadaşa dedim kız daha şimdiden ergen 2 seneye kalmaz menapozlular gibi olur diye
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Erkekler kızlara nazaran biraz daha çekingen ama emin ol bir iki sene sonra en geç düzeli heleki anaokuluna yada okula başlayıp arkadaş edinince
Benim yeğenler okula başladı ve inan erkek olan şu anda çok daha iyi durumda ama arada yine o Emrah moduna geçiyor ( tabi okulda hiç öyle bir durumu yokmuş )