- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum Kıyamam. Oğlum uyurken işe gidiyorum ben fark etmiyordu gittiğimi ama şimdi peşimde yapışık ikiz gibiyiz. Gideceğim diye ödü kopuyor bebeğimYok canim geldigimde uyuyordu kizim
Dukanda bulgur varmı ?Kısıra gel Kısıra dukan kisiri bunlar![]()
Çok geçmiş olsun canım ateşim sebebi neymiş pekiSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dün inanılmaz yorucu bir gün geçirdim tabi bir okadarda yüreğim ağzıma geldi
Tam benim çakma elti ve görümcemle oturup iki sohbet ederken ( daha yarım saat olmuştu onlar geleli hatta ilk çayları koyacakken ) Annem ağlayarak telefon açtı koş yetiş baban fena oldu diye
Onları öylece evde bıraktığım gibi kotumu giyip cantamıda aldım kendimi dışarı attım hatta giyinirken eşimide aradım yetiş diye
Ben tabi bizim lanet bayırı çıkana kadar eşim arabayla öte mahalleden anında gelmiş sağ olsun.
Babacığımın meğer sabahtan beri ateşi varmış ama annem hadi birazdan geçer diye soğuk kompres falan yapmış, benim misafirimin geleceğini bildiği içinde haber vermemiş baştan ama sonra babam sayıklayıp kendinden geçmeye başlayınca oda doğal olarak tutuşmuş
Zar zor merdivenleri indirdi eşim babama destek olarak ve anında soluğu hastanede aldık
YOlda babamda bir titremeler falanda başlayınca zaten Annem iyice dağıldı ( tabi bende )
Hastaneye vardığımızda 40.2 derece ateşi vardı
Anında tahlillerini istediler ve 2 ufak ateş düşürücü serum peşpeşe bağladıktan sonra birde serum bağladılar.
Ne olur ne olmaz diye de göğüs filmi istediler hani ciğerlerinde birşey varmı diye
Adamcağız iyice kendinden geçmişti ilk gittiğinde ama şükür toparlandı
Sırf annemin ve babamın morali düzelsin diye babamı tekerlekli sandalyeyle oradan oraya götürürken hep muzurluk yapmaya çalıştım hadi bakalım Attaaa diyoruz senle falan diye
Yine iyisin bak işte sana özel araba aldım, yok işte 3 diyince koşmaya başlıyayım mı falan diye devamlı muziplik yapmaya çalıştım biraz rahatlasın diyeçok şükür hali daha iyi olduğu için rahatlamanın vermiş olduğu muziplikti sanırım ama annemde en azından daha sakin davranmaya başladı ondan sonra
Tabi geç saatte ancak eve geldik ve ne zamanki koltuğa oturdum o zaman ne kadar yorulduğumu anladım
Eşime bile dedim ulen regl sancısından geberip evde hareket edemeyen ben hastanede öyle bir koşturdum ki hiç belimin ağrısını yada yorgunluk hissetmedim o an
Bugün yine annemlere uğrayacağım, durumu iyise eşimle Eminönüne gideceğiz eksik birşeyler almaya birde kendime boncukluk malzeme almaya ( kendimde yapıp satmayı düşünüyorumda ) dönüştede tabi yine Annemlere giderim yoksa içim rahat etmez
Bu hafta hiç doğru dürüst buralarda olamadım ama görüyorsunuz bir günde olsa bana rahat yok ( sağlık olsunda nasılsa oda olur )
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla vakit ayırabilirim buralara![]()
Banu benim boncuk kolyelerim var ama annem netten model çıkardı. Resim eklemeye çalışırım
sinirlerim bozuldu kızlar dün tok karnıma tarıldım yine geçen haftakiyle aynı çıktım.halbuki regl de oldum ve bittim.acaba yaptığım birkaç kaçamak mı engel oldu.artık cumartesiye kadar saf protein yapacağım![]()