Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ya yaninda olasim geldi iki firt cekerdim sendenMerhaba kızlar
Ohh Türk kahvemi yapıp mutfağa geçtim cigarami yaktim kızımı uyuttum deymeyin keyfime
hatice madem dukanciyiz tarifleri paylaşalım ve bir gün mutlaka evime bekliyorum kayseri ağzı değil haa :) ben Yıldırım betazitta oturuyorum sen hangi semttesin
Bunlari analari nasil alistirmissa öyle giderler Canim.Güzelim erkeklere ben daraldım beni dışarı çıkar demediğin sürece akıl etmezler hadi aşkım bunaldın çıkalım demeyi ben genelde aşkımmmmmmmmm diye uzatınca hayırdır yine ne istiyorsun der bende sıkıldımmm derim oda iyi bari hazırlanda çıkalım der
Yoksa benimkide hafta içi bir kaç akşam arkadaşıyla görüşür, 2 - 3 haftadırda cumartesi sabahı arkadaşlarının iş yerine gidip orada kahvaltı ediyor ( dün söylendim ulen hafta içi zaten yemek yemiyoruz bir arada ben erken yediğim için bari cumartesi pazar yiyelim dedim sabah bir baktım kahvaltıyı kendi hazırladı )
Anlıyacağın al birini vur ötekine ama seviyoruz işte
Ya nereye gitsem milleti kaciriyom.ama 7500 kelime gunluk konusma kotami dolduramayacagim mi yani
Yok canım ben bu köye yeni atandim burda ilk senem tanımıyorum o kisiyiYok canım ebeyim ben. Hülya vardı orda tanıyormusun köyün ebesiydi. Sizin oranın müdürüydü galiba akmescite geçti. Otobüste sık sık görürüm. Ama adını bilmiyorum
Ayrıldı onlar. Ay sevindim ama. Biraz daha adapte olayım dukanoturmasına çağrırım seni :) sen çalışıyorsun sonuçtaYok canım ben bu köye yeni atandim burda ilk senem tanımıyorum o kisiyi
Gelmez miyim canim tabi gelirim hem tanismis oluruz bende seni cagiririm cocuklarin yaslari kacAyrıldı onlar. Ay sevindim ama. Biraz daha adapte olayım dukanoturmasına çağrırım seni :) sen çalışıyorsun sonuçta
Büyük 4 yaşına girecek küçük 4 aylık.Gelmez miyim canim tabi gelirim hem tanismis oluruz bende seni cagiririm cocuklarin yaslari kac
HosbuldukAa ne güzel hoşgeldiniz
O dert bende de var malesefBen telefondan giriyorum yavaş biraz
Tursu su tutuyor diye Pek yemiyorum.ama Menü güzel fairer olsunYağsız patlıcan oturtma yaptım. Yanunda salata veta turşu 1 dilim tam buğday ekmeği
Dukana yorum yapamiyorum.insallah cumaya dukanla tarti yuzunu guldürürBugünki menüm
Sabah dukan tost yumurta domates salatalık biber çay.
Öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği kıyma sote yoğurt su
Yarım yeşil elma biraz dukanella
Akşam 1 tam buğday ekmeği fırında patlıcan oturtma yoğurt turşu