Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Kaç gündür yoğunluktan fenalık geldi
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Bİr yandan Babamı sık sık dolaşıyoruz, bir yandan ev, bir yandan kızların gönlü olsun ve bir yandanda şu lanet boncukları bitireceğim diye bende ne düzen kaldı ne birşey
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Dün yoğunluktan akşam doğru dürüst su bile içemediğimi fark ettim
Tabi bunun tartıyada yansıyacağı belliydi
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
İsteksiz ve üzgün bir bildirim olacak benim için ama Allahın izniyle yarından itibaren tekrar eski düzenime döneceğim
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Pazarteside kızın geçikmiş doğum gününü kutlayacağız ( arkadaşları gelsin diye bir hafta geciktirdi ama bu seferde hepsi dershaneye gitmemiz lazım demişler oda tabi sinir oldu
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
iptal et işte diyoruz onada yanaşmıyor
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
bakalım artık bugün benim ağzıma bile sürmeyeceğim pastanın siparişini vereceğiz yinede
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
olmadı zaten akşamı akrabaları toparlıyacağız onlarla kutlanır olur biter
)
Şu boncuk işide iyice canımı sıktı hani eşimin dediği gibi milletin şeyine uğraşmaktansa kendime yapıp satarım çok daha iyi
Hatta şimdiden ben yaptıktan sonra satacak yeri bile buldum
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
tabi önce oturup bir kaç ay yavaş yavaş yapıp depolamam lazımki toplu mal verebileyim
Neyse lafı uzatmadan berbat bildirimime geleyim
başlangıç: 124.5 kg
Geçen hafta: 115.2 kg
Bu hafta; 115.6 kg
Gelen; 400 gr ( ödem olduğunu ümit ediyorum )
Toplam giden; 8.9 kg
İlk hedef: 110 kg
spor; oda neymiş
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
bu hafta sadece koşturmaca ve 1 kere 1 saat yürüyüş
Söz veriyorum bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirim yapacağım