- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
günaydın kızlar dünki menüm
sabah
domates salatalık
peynir
salam
2 tane yulaflı puaça
öğle
yumurta peynir
ara
yarım tabak kıyma kavurma
karnıbahar
ayran
akşam
yarım tabak et sote
dün bi tartılayım dedim moralim bozuldu kilom aynı çıktı maalesef acaba hala regl olmadım ondan mı kilo veremedim yada şişim artık böyle düşünerek moral bulmaya çalışıyorum.inşallah cumartesi gününe kadar 500 gr vermiş olurum
maaşallah canım azmine hayranımŞekersiz Keyif Kahvemi bir güzel hüplettim sonrada 5.ci Wall sit denememi yaptım ( bu sefer 1 dakikada az fazla dayanabildim) üzerine birde 100 x İp atladım
Şimdide Titreşim kemerimi bağlayıp Pc başına oturdum
O göbek eriyecek başka yolu yok ( sıkıyorsa erimesin)
selammmm bende bi uyuşukluk bi tembellik var ki anlatamam beni koltuğa koysunlar akşama kadar oturcam orda buraya gelip sizi görünce hareketleniyorum bende özellikle ceco 6da uyanıyo aman Allahım
adayaren şimdi güneş tutulması var bugün sanırım ondan dolayı vücut şişiyomuş ödem topluyomuş bilmiyorum doğrumu bu ama öyle okumuştum bide reglisin ondandır kilon sıkma canını
menüm
sabah
1 yumurta
1 domates
maydonoz
5 zeytin
saat 4
birazcık üzüm
1 dilim ekmek
patlıcan salatası
10 badem
bizde öyleydik kardeşimle didişirdik annem kızıncada 2miz aynı tarafta olup annemı sinir ederdikSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Geberiyorum yorgunluktan resmen ama hala işim bitmedi küçük cadı sağ olsun
Nerden aklına geldiyse tutturdu ille bebek küvetimde salonun ortasında yıkanacağım diye
Anam ne dediysek yok inadı tuttu babası kılıklı
Öğlende bir başladı tuturmaya akşamlık yemeğimizi yiyene kadar ( 16:30 gibi yedik cadı 14:30da başladı )
Ağlayıp durdu o arada da ablası bunu bir güzel hırpaladı aklı sıra terbiye edecek
Bİrine Allah aşkına rahat bırak diye yalvarmaktan öbürüne Peygamberini seversen bir sus demekten bir hal oldum ama yok ikiside inat deli ettiler beni
O arada ablasıda demezmi işte yok onu çok şımartıyorsun falan diyetamam kızım neolur sus artık başım ağrıdı dediysemde yok makineli gibi bir yandan kardeşine sayıyor bir yandan bana
En son kardeşini itip yere yaptıştırınca resmen çıldırdım ve ikisine de temiz bir fırça attım
Büyük cadıda o ara tam arkadaşı kapı geldiğinde bana demezmi 18 yaşıma gireyim evi terk edeceğim diye
Hayatımda yapmadığım şeyi yaptım ve ona arkadaşının yanında s... git ararsam şerefsizim dedim
Sonrada oturdum tabi kendimi kötü hissettim çünkü hiç yapmadığım şeydi
Dün Annemlerde de aynısını yaptılar yine sabırlar ne olur yapmayın kızım bak deden anannen rahatsız olucak dedim ama banamısın demedi yine büyük cadı ( sanırım kardeşini hala felaket kıskanıyor)
Babam hatta en son kızım sen nasıl dayanıyorsun bunların bu haline ( çünkü normalde sizde bilirsiniz ikiside çok sakinlerdir hani didişirler ama asla birbirlerine zarar vermezler ama dün o ona o ona saldırıp durdular birbirlerineufak cadı bile bir ara saçını başını yollacağım senin diye ablasına saldırdı )
Ay güleyimmi ağlayayım mı şaşırdım
Ufak cadı sussun diye sonunda salonun ortasına kovayla su taşıyıp küvetini doldurdum sonrada o sakinleyip oynarken eşimi arayıp anlattım adam gülüyor resmen iki gündür ikiside bir tuhaf diyeonada bir fırça attım ulen hep dışardan bakıp gülüyorsun herşeyle ben ilgileniyorum diye
Akşam gelince ben konuşurum ikisiylede dedi
Ablamız biraz evvel geldi dışardan ( arkadaşıyla apartman içinde oturup sohbet etmişler )
Hiç sanki o evden çıkana kadar edepsizlik yapan kız değil
Bİrşey olmamış gibi Anneciğim yok işte yıkadınmı kardeşimi salonda falan demeler hatta arkadaşlarıyla haftaya Avmye gitmek istiyormuşda Anneciğim sende gelirmisin yoksa arkadaşımın annesi izin vermez demeler
Anam bu çocuklar cidden bana kafayı yedirtecekler
İnanın şu anda sanki hiç kapışmamış gibi iyiler
Dip dibe oturup Tv izliyorlarEşşek evlatlar benim sinirlerimi iyice bozup sonrada böyle kuzu moduna geçmiyorlarmı sinir oluyorum ama en azından çabucak barıştılar bu kez
bizde öyleydik kardeşimle didişirdik annem kızıncada 2miz aynı tarafta olup annemı sinir ederdik
bi ablam yada kız kardeşim olmasını çok isterdim hep özenirim 2 3 kız kardeş olanlara çok şanslı çocukların büyüdüklerinde güvenebilcekleri bi omuzları olcak hep
İyi akşamlar 8, takımın şekerleriii
Monicim başımız sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun babacığının rabbim sizlere sabır versin inş
Cecommm bu hafta listeye yeni girecek üyyeniz varmı bitanemmm
***8.Takım 384.ETAP***
Moni(102,7/ / /% )
Ceco34(115,8/ / / % )
Berkuras(99,2/ / /% )383.etapta kilo bildirmedi yüzdesi ikiye bölündü
Diamond14(62,6/ / /% )
Adayaren (71,6/ / /% 0)377.etapta ayrılan üye geri döndü yüzdesi 7 ye bölündü
Mavı_gunbatımı(63,0/ / /%)378.etapta ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü
8.Takım Ortalaması %
Cecomm mavi günbatımı ve adayaren izinlilermiş listeye gireceklermi bilemediğim için ben yine de hazırladım şayet girmeyeceklerse listeden sileriz tatlım turuncu sanırım haftaya girecekmiş girmek isterse onu da ekleriz kuzum herhangi birşey olursa yarın 13,00 e dek evdeyim tatlım bildirimleri erken yaparsanız paylaşırız gitmeden sonra hastahane işim var dışarda olsam bile netten ulaşırım tatlım yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inş başarılar dilerim
Yok canım ama yeni kana ihtiyaç var hemde acilinden
Ellerine sağlık canım inşallah herkes gelirde iyi bir bildirim çıkartırız Ayşemin hatrına
Canım adayarende bir sonraki hafta bildirim yapacak diye biliyorum ben
Mavi günbatımıyla ilgili bir bilgim yok ama sanırım büyük ihtimal oda bildirim yapar ( yapmazsada dediğin gibi sileriz ) Ayşem zaten izinli
Ya Geçen gün bu takım işleriyle ilgilenen biriydi sanırım takıma yeni arkadaşlar alın diye yazmıştı acaba ayşe gelince mi o işi yapsak yoksa ben şu takımlara girmek isteyenlere bir dalıp bir kaç kişi çekip alsammı bu tarafa
YOksa halimiz harap bu hafta 2 - 3 kişiylede liste vahim olur yine ceza yeriz mazallah
teşekkür ederizz yardımız ve güzel dilekleriniz içinCecomm mavi günbatımı ve adayaren izinlilermiş listeye gireceklermi bilemediğim için ben yine de hazırladım şayet girmeyeceklerse listeden sileriz tatlım turuncu sanırım haftaya girecekmiş girmek isterse onu da ekleriz kuzum herhangi birşey olursa yarın 13,00 e dek evdeyim tatlım bildirimleri erken yaparsanız paylaşırız gitmeden sonra hastahane işim var dışarda olsam bile netten ulaşırım tatlım yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inş başarılar dilerim
teşekkür ederizz yardımız ve güzel dilekleriniz için
çok güzel canım devam et 600 gr da hiç fena değil bence.bende yarın tartılacağım ama hala regl olmadım dün test aldım ama yapmaya fırsatım olmadı bugün eve gidince yapacağım.yarın tartıda - görürü müyüm bilmiyorum çünkü şişlik hissediyorum inşallah bir kaç yüz gram da olsa ibre oynar.Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa misliyle sizlere nasip etsin ve şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlerin geçmiş günahlarını bağışlasın, Cennetinde de bir araya gelmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Sabah yine şükür erkenden uyanabildim. Dün bütün gün nasıl yorulduysam artık gece anına uyumuşum ama sabah bile her yerim ağrıyarak uyandım
Tabi benim peşimden küçük cadıda uyandı ve ne dediysem uyumadı hatta sabah sabah yine salonun ortasında dünki gibi yıkanacağım diye tutturdu
Anam Aydanmıdır yoksa nedendir anlamadım çocuk 360 derece huy değiştirdi birden
1 saat ağladı durdu sonrada baktı benden tepki görmüyor hala olmaz diye inat ediyorum oturdu tabletinden çizgi film izliyor cadı
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Bir iki güne kalmaz regl olacağım için ben sonuçtan memnunum dün birde strestenmidir nedir kabızlık yaşadım
Başlangıç; 124.5
Geçen hafta; 115.8 kg
Bu hafta; 115.2 kg
Giden; - 600 gr
Toplam giden; 9.7 kg
Spor; her gün 100 x ip atlama, 5 gündürde 1 x Wall Sit
İnşallah bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirm yapacağım inanıyorum
evet ben haftaya bildirim yapacağım inşallah bu hafta izinli sayın beniadayaren haftaya bildirim yapacaksa sileriz kuzumm ben her ihtimale karşı yazdım listeye bitanem cuma zayıflama yarışmalarına katılmak isteyenler başlığı varya oraya katılmak isteyen olursa davet edersin 8, takıma
en azından takım hareketlenir sen başarırsın cecom takım kuralları zaten ilk sayfada yazzıyor kabul edenlerle devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?