Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebilidim
Anam yine ikizlerle benim ufak cadı bir araya gelince maşallah beynimi iyice şişirdiler
Zaten öğlene doğru gittik anneme ve benim ufaklık akşama kadar yine bana sardırdı Akşama kadar birlikte oyun oynadık beynim yoruldu ikizlerlede bir olup akşam iyice kudurduklarından
Düne nazaran benim kızlar çok şükür bugün fazla kudurmadılar
Felaket halsizim şu anda ama birazda regl olamamış olmam sanırım bunda etken bir sökülsem rahatlayacağım ama sanırım havalardan biraz dengem şaştı Neyse bir iki güne kadar reglm sökülürde kendime gelirim inşallah
Sağ olasın canım dediğin gibi az olsun öz olsun
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
İnan çok gerginim şu an ( şişlik bakımından ) Regl olmam gerekiyordu ama hala tık yok
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Gece sökülmeye başlarsam bile çok çok mutlu olacağım
Allah razı olsun
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Her fırsatta bekleriz kahve içmeye ve sohbet etmeye
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Çoğu zaman ben buralarda yanlız yanlız takılıyorum malum diğer arkadaşlarımız çalışanlardan bir ben boş gezenin boş kalfası
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
ama inşallah takımıda biraz canlandırır Kaptanımız Moni döndüğünde onu daha bir şenlik havasında karşılarız
Allah razı olsun Ellerine ve emeğine sağlık
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Hakkınızı helal edin sonuçta kendi takımlarınız dururken burayada koşturdunuz Sweetdimplemciğimle birlikte
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Birde şey soracaktım hani yeni arkadaş davet ettiğimizde anında listeye girebiliyorlarmı yoksa iki hafta bekleme süresi varmı yine
![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
hani yeni gelen olursa ona göre açıklama yapalım çünkü Kaptanımız takım biraz canlana kadar kuralları biraz esnetme kararı almıştı en sonda o bakımdan yine sizlerede danışayım dedim sonra Kaptanımız bizim yüzümüzden zorda kalmasın