harikasınnnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hesapta akşam yemeğinden hemen sonra damlayacaktım ama eşimin halasına çaya geleceğimize dair söz verdiğimizi unutmuşum
Sağ olsun nerede kaldınız diye telefon açınca şimdi çıkıyorduk kapıdan dedik ve kendimizi gerçekten anında sokağa attık
Yine çayın yanına birşeyler hazırladı ama kusura bakma halacığım ben 8den sonra ağzıma lokma koymuyorum heleki işlenmiş gıda hayatta tüketmem dedimBugünüde hasarsız atlattım çok şükür
İnşallah yarın karşılığınıda görürüm
Tabi anında dışarı çıkınca mutfağı öyle bıraktım ve hemen girişmeden ( malum yatma saatim geliyorerken kalkma niyeti olduğundan ) hem yediklerimi paylaşayım hemde sizlere bir bakayım dedim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1247022 Eki Görüntüle 1247023
Öğlen mevlütte sadece 2 kaşık kadar tavuktan yedim bir tanede ayran içtim oda evsahibinin hatrına
Gün içinde de yine 2.5 litre kesin suyumu geçmişimdir
Sabahı iple çekiyorum desem yeridirUmarım karşılığını güzel alırımda daha bir motive olurum
Günaydın arkadaslar
Dün regl de oldum bu hafta sadece 400 gr gitti yavaş yavaş gidiyor ama en azından gidiyor diyorum uzun ve meşakkatli bir yol bu sabır lazım toplamda 5 kılo vermiş oldum ki araya Bayram ve tatil girdi 2,5 ayda. Yani ortalamam haftada yarım kiloya geliyor
Buna şükür diyorum hiç olmazsa almadan yarım yarım gitse de olur
Günaydınn hayırlı cumalar şekerler
Banummm harikasın bitanem maşallah sana
Bizde seni çok seviyoruz canım benimiçi dışı bir,güzel insan
Arzum sanada maşallah tatlımİkili rakamları gördün bu çok büyük bir başarı
Canım seni resmi listeye eklersem ceza alırız ortalamamız çok düştüğü için ,o sebeple resmi listede izinli görünmeye devam edeceksin ama,paylaşıma ve kilo vermeye ve kilo bildirmeye devamGeçen hafta 71.6
Şimdi 72.9
4 haftadır bildirimde bulunmuyordum maalesef 1.5 kilo almışım bana istediğiniz cezayı verin arkadaşlar.((
Geçen hafta 71.6
Şimdi 72.9
4 haftadır bildirimde bulunmuyordum maalesef 1.5 kilo almışım bana istediğiniz cezayı verin arkadaşlar.((
Canım benim çok teşekkür ederimAynen canım dediğin gibi yavaş yavaşda olsa gidiyor kilolar
Ayşenin dediği gibi 2li rakamlara düşmek bile büyük başarı üstelik artık eminim daha azimli olacaksındır o 3lü haneleri görmemek için
İnşallah bende doğum günüme kadar ( şubatta ) 2li haneleri görürüm çünkü geçen sene kendime söz vermiştim bir dahaki doğum günümde büyük fark yaratmış olacağım diye ( gerçi o zamanlar obezite cerrahisiyle ameliyat olmayı düşünüyordum ve nasılsa kesin gitmiş olur kilolar diyordumama şükür ona gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde kilolarımdan kurtuluyorum üstelik gerçektende oturup yemek yediğimde zevkle yiyorum ve karşılığınıda alıyorum )
Sanada günaydın Ayşem
Çok sağ ol bunda gerçekten sizlerin payı özelliklede senin payın çok büyük
Eğer sen şu ameliyat işinden beni vazgeçirmeseydin belki şu anda ameliyat günü bekliyor olacaktım ve ameliyat sonrasındada ömrümün sonuna kadar işkençe çekecektim kuş kadar yiye yiye
Sen beni gerçekten bir kardeş gibi görüp bak biz bunu başarabiliriz ne olur şunu aklından çıkar demeseydin inan işlemleri yaptırmaya başlıyacaktım o ara ama şükür senin gibi yüreği güzel bir insan var hayatımda da ben belki ömrüm boyunca pişman olacağım birşeyi yapmaktan son anda vazgeçtim
İnan şu anda aklımın ucundan bile olmadı yaptırırım düşüncesi geçmiyoraksine kendime her zamankinden çok güveniyorum ve inanıyorum biraz daha kilo verip sporada başlarsam çok daha güzel sonuçlar alacağım.
Önümüzdeki yaz benim için gerçekten süper bir hayatın başlangıçı olucak
Canım benim çok teşekkür ederim
Evet bitanem sen benim kızkardeşimsin ve ben sana gerçekten çok inanıyorumİnan eğer seni ameliyatlık görseydim yine bunu bir ablan olarak sana ameliyat ol banum kurtul derdim ama senin benden sadece 10 kilo kadar fazlan var ve bu asla ameliyatlık bir kilo değil.ve en önemliside asla o kiloda görünmüyorsun bu çok önemli bitanem Bildiğin gibi,Sendeki azmi isteği ve başarmayı benim gibi 80 lerdeki kızlar da görüyor ve biliyor biz hep yanındayız Azminde en ufak bir katkımız varsa ne mutlu bize Aynı şekilde sende beni dürtükleyip kendime gelmemi sağlıyorsun her umutsuzluğa düştüğümde tutup elimi çıkarıyorsun iyiki varsın iyiki seni tanımışım ayrıca seni gerçkten görüp tanımış olmaktanda kendimi özel hissediyorum diğer kızlar çatlasın Bende her seferinde bir daha deniyorsam sen ve sizlerin sayesinde hepinizden rabbim razı olsun ,hayır dilekleriniz kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?