- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar
Ben de servisteyim işe gitmece
Hayır çalışmasam da evde sıkılacağım
2 doğum iznimde de sıkılmıştım işe başlayınca da dünya var demiştim
Ama çalışmak da zorunluluk olunca zor geliyor
Günaydın kızlar.yine geldim okula birazdan derse gireceğim.inşallah çok verimli bir gün olur benim ve öğrencilerim için. kilo konusuna gelince tartılmaktan korkuyorum.galiba çok kilo aldım neyse cuma sabahı tartuılıp sonucu bildiiririm.herkese işlerinde kolay gelsin...
Selam kızlar
Yarın tartı günü unutmuyoruz paylaşımları
Bende de bi tembellik anlamadım istanbul bana yaramadıHiç bişey yapasım yok şurayada yazamadım ne zamandır şimdide biri kolumu tutuyo gibiyim yazmayayım diye
Şu saat oldu daha mutfağı bile toplamadım ayyy
Beslenme durumuma gelincede 10 gün tatilde çok dikkat ettim en küçük bir kaçamağım olmadı ve her gün yüzdüm vede yürüdüm
İstanbula döndüğümde ise bu durum tam tersine döndü
Eşim geldiğim gece yemekte pilav ve karışık kızartma yapmıştıHadi bir kereden bişe olmaz vede kırmıyım dedim yedim amanin o yiyiş devam ediyorum Yani döndüğümden beri ne su içiyorum nede sağlıklı besleniyorum ne bulursan ye modundayım havalarda yağmur rüzgar yürüyüşede başlamadım
Ne olacak benim halimmmmm
Banucummm canımmm Allah kolaylık versin malesef aynı durumları bende yaşıyorum,annem ve babam sağılsunlar diğer çocuklarına bişe diyemezler hep ben koşturururm her şeye hastalık dert hep banadır ama iyi güzel bişeyler oluncada haberim bile olmaz nedenseEn basiti eylül ilk haftası düğün vardı bana mutlaka gidilcek dediler günlerce,tabii tüm düğünlere ben götürüyorumya milleti topalyıp tek tek evlerinden ve yine aynı şekilde tek tek evlerine bırakıyorum Eşimde gece nasıl dönücen o yollardan o saatte deyip gitmemi istemedi düğünde beykoz tarafındaydı.bende annemi arayıp eşim Çok uzak olduğu için benim gitmemi istemiyor ama siz giderken bende gelirim dedim (iki erkek kardeşim var ve ikisininde arabası var)ben arabayla gitmicem diyince oçokkk önemli düğün birden önemini yitirdi ve kimse düğüne gitmedi tabi bende gidemedim
Ve ne hikmetse benim arabam hariç herkesin arabası benzin yakıyor benimki suyla çalışırİlk kez arabasız gittim erdeke kardeşim gidiyor zaten arabayla diye. Aman allahım ne kıymetli arabaymış öyle ,kirlenir ,benzin yakıyo , aman dokunmayalım bişe olur diye diye beni bayılttılar Ama ayşenin arabası su yakar hiç kirlenmez Amann neysee Özetle seni çokkk iyi anlıyorum tarlım napalım kaderimiz çekicez
canım sen düzenli paylaşımda bulunup kilonu zamanında bildrecekmisin ve tabi en önemlisi düzenli kilo verecekmisin her hafta? ona göre listeye tekrar alıcam biliyosun 2 haftadır izindesin.GÜNAYDIN KIZLAR yarın tartılma günü büyük bir sürprizle karşılaşacağımı biliyorum inşallah çok kilo almamışımdır.herkese kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?