Ma
masallh büyürmüşsün cocukları benim de 2 erkek biri 5 biri 3,5 40 yaşındayım 32 de evlenince geç kaldı cocuklar
Cocukların hepsi ayrı bir dünya benim büyüğü bu sene anasınıfına başladı cok girişken küçüğü ise ana kuzusu istegi olmasın hemen ağlar bir de sinirli herseye sinirle cevap veriyor uzun ömürleri oldun inşallah...
Günaydın canlarım
Çok güzel bir hava var bugün yine
Bahçede oturuyoruz anacımla ara öğünümde bol incirli oldu babam sağolsun rejimdeyimya zafiyet geçiriyorum onların gözünde ha bire bişeyler yedirme çabasındalar
Sorma banum yav anne baba olmak çok enteresan bişiOhhh ne güzel doğayla baş başa bol oksiyenli keyif
Valla bu ana baba alemyersin suç yemezsin suç
Umarım bol bol yürüyüş yapmaya fırsatın olurtadını çıkar canım günlerin
Çok doğru bir karar vermişsin canım az az gitsin ama kalıcı olsun kilolarKızlar kendime hedef koyuyorum hızlı bir sekilde Zayıflamak istemiyorum bunu yapamıyorum zaten önümde tam 10 ay var haziran ayının sonuna kadar ayda 2 kilo vererek toplamda 20 kilo verecegim kendime güveniyorum
Selam canım ben önce ayda 4 kilodan hesapladım ama ortalama 2 kılo gidiyor ayda insülin direnci olunca kılolar da direniyor en iyi ve mantıklı hedefi koymussun bence umarım hedefine ulaşırsınKızlar kendime hedef koyuyorum hızlı bir sekilde Zayıflamak istemiyorum bunu yapamıyorum zaten önümde tam 10 ay var haziran ayının sonuna kadar ayda 2 kilo vererek toplamda 20 kilo verecegim kendime güveniyorum
sağol bazen diyoruz biz de erken evlenir erken olsalardı 20 yaşarında biz 60 larda olacağız esim de ben de kıloluyuz saglık problemleri de var o zamana ne oluruz diye de düşünüyoruzSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün gece nedense yine deli danalar gibi yatakta döndüm durdumbir türlü uyku tutmadı birde eşim o arada hafif uyanır gibi olunca adamla yatak içinde sohbet etmeye başladım daha doğrus ben konuştum o uyuklayarak ancak hıııı tabi diyip durdu En son saatine baktı ve 03:30'u görünce lan karı yeter çenene tüküreyim sabah işe gideceğim diyip döndü totoşunu
Tabi ona göre geç uyandımdaha doğrusu sabah 8de eşim işe gittikten sonra benim küçük cadı 4 - 5 kere anneciğim hadi kalk dedi 6.cısında uyku sersemi Allah aşkına bir gün rahat ver be dedim oda verdı benimde uykudan uyanmam 11i buluyordu Neyse kahvaltıyla öğle bir oldu bugün
Annemler iki gündür köydeydi dün gece dönmüşler bende bugün onları dolaşmaya gidiceğim bakalım ne yapmışlar hem benim arabayla gitmişlerdi onuda geri alayımgündüz kafamız esince hadi şuraya gidelim diyemiyorum araba olmayınca
ASlında her yere otobüs minibüs var ama çoğu arkadaşım çok ters yerlerde oturuyorlar üstelik ikide çocukla bazen arabayla gitmek hem daha rahat hemde daha uyguna geliyor
Maşallah canım Rabbim inşallah damatlıklarınıda gösterir
Benim büyük ufağına rağmen biraz daha ciddi ve çekingenUfaklık tanımadıklarıyla konuşmaz ama eğer ben yanındayken birine selam vereyim hemen oda kendini tanıtma derdine girer
Aslında sen en güzelini yapmışsınbekarlığın tadını çıkararak Ben hep diyorum Rabbim ne nasip etti bilemem ama ben kızımın benim gibi 19 yaşında evlenmesini istemem hatta kızıma bile diyorum sakın bana o yaşta evleniceğim diye gelme vermem diye iyi yada kötü bir üniversitey bitir mesleğini eline al ondan sonra gençliğinin tadını çıkar, gerçekleştirebileceğin hayallerın varsa gerçekleştir, herşeyi doya doya ama dozunda yaşa ondan sonra evlenki evliliğinde keşkelerin olmasın diye
Çok şükür benim eşim konusunda şanslıyım çünkü kalk gidelim dediğim an saat kaç olursa olsun hadi ben hazırım diyen biri yeterki gezme olsun hele birde uzun yolsa benden fazla hevesliHep diyoruz Rabbim inşallah maddi olanak versin tüm Türkiyeyi gezmek istiyoruz hatta birde Amerika hayalimiz var ( 10 gün tatil için ama tabi o biraz tuzlu )
Evlatlarımızada RAbbim hayırlı eşler nasip eder inşallah ki onlarda ömür boyu çok mutlu ve huzurlu olurlar....Aminnnnnn
teşekkür ederim canım bende de hem insülin direnci var hem de tiroidim az çalışıyor.ama kararlıyım yaza eski gülşen olarak gireceğim.inşallah hepimiz başarırız.Selam canım ben önce ayda 4 kilodan hesapladım ama ortalama 2 kılo gidiyor ayda insülin direnci olunca kılolar da direniyor en iyi ve mantıklı hedefi koymussun bence umarım hedefine ulaşırsın
İnşallah iyi biridir ve bebişine çok özenle bakıyordur kalbini ferah tut görüntüleri izledikten sonrada için daha rahat eder.aynı durumda olsam evin her tarafına kamera yerleştirirdim bende o yüzdende suçluluk duyma çıcuklar konu olunca gerisi teferruat kalıyor.bakıcılarda insan evladı olup gerektiği gibi ilgilensinler .günaydın kızlar yine geldim okula ama aklım evde.kızımı bakıcısıyla yalnız bırakmak zorunda kaldım.ama tabi gizli kameramı koydum.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım.ben evden çıkarken uyuyordu miniğim.eve her dönüşümde anneee deyip boynuma sarılıyo.daha bir bucuk yasında.
Benim de evde bakıcı var 3 senemiz bitiyor daha önce 4-5 bakıcı değiştik. Şimdikine güveniyoruz hem temiz hem iyi ahlaklı cocuklara da iyi bakıyor ama masraf cok hem okul küçüğün yuva bakıcı parası vs ne zaman bakıcı olmadan idare edebilirler acaba ? Ben hiç kamera gereği duymadımgünaydın kızlar yine geldim okula ama aklım evde.kızımı bakıcısıyla yalnız bırakmak zorunda kaldım.ama tabi gizli kameramı koydum.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım.ben evden çıkarken uyuyordu miniğim.eve her dönüşümde anneee deyip boynuma sarılıyo.daha bir bucuk yasında.
günaydın kızlar yine geldim okula ama aklım evde.kızımı bakıcısıyla yalnız bırakmak zorunda kaldım.ama tabi gizli kameramı koydum.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım.ben evden çıkarken uyuyordu miniğim.eve her dönüşümde anneee deyip boynuma sarılıyo.daha bir bucuk yasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?