Aleyküm selam banucum hoşgeldinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hava kapatıp ufak ufak atıştırmaya başlayınca parkta ancak 2 saat oturup dönebildim
Annem yine sağ olsun Termosunu kapıp gelmiş acık havada içtik sütlü kahvelerimizi
Benim kuzuda iyi koşturdu artık gece kesin erkenden baygın düşer
Birazdan akşam yemeği için mutfağa gireceğim inşallah ama önce sizlere bir bakayım dedim
inşallah ablam bi daha ki doktora gittiğimde sorucam bakalim daha öncede yapiyordum platesi zatenİlk üç ay çok normal canım bulantılar sonra geçecektir inşallah
Platesi önerirse doktorun çok güzel olur
Tam yazıyodum müdüremAyşemmmmm saklanma bakayım
Nerde senin bugünki menünsabahkinki İGde gördüm ama akşamdan hiççç iz yok
Tam yazıyodum müdürem
I nstagramın ne gibi avantajları var üye değilim de merak ettim resim eklemeye falan yarıyor diye biliyorumHarikasın canım
Bu arada ben İGde yayınladıktan sonra akşam burada yayınlayacağım zaman laptobtan instagramı açıyorumoradaki resme gelip büyütüp arka plan resmini göster diyorum ve farklı kaydet diyerek kendi bilgisayarıma kayıt ediyorum sonrada url la falan uğraşmadan direk buraya atabiliyorum
Karışık görünüyor ama çok basit
gunaydin ablacimGünaydın şekerler
Güzel bir gün olsun hepimize ben dışarı çıkıyorum fırsat buldukça cepten yazmaya çalışırım öpüldünüzzz
gunaydin canim tebrik ederimGünaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah:)
Bu sabah gene tartıldım 98,6 geldi:) gecen Cumartesi 100,5 ti super ya inşallah böyle devam ede bilirim gerçi bu ara midem nane molla az da yediriyor bana ama olsun değil mi öyle ya da böyle tartı eksik gösteriyor mu gösteriyor
Eylül'de umarım iyi kılolar veririz
Hepinizi öpüyorum aksam serviste gene uğrarım serviste ya da aksam vakit bulursam giriyorum iş çok yoğun bazen cocukları esimi aramayı bile unutuyorum gün içinde neyse sevgiler selamlar benden size
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir maydanoz
Öğlen domates soslu makarna kavun
Ara bir parça browni biraz kuruyemiş latte
Aksam
5 küçük parça cevizi sucuk
Bugun pek sağlıklı olmadı ama midem kötü diye böyle oldu;(
İ
I nstagramın ne gibi avantajları var üye değilim de merak ettim resim eklemeye falan yarıyor diye biliyorum
Annecime gittim canımcım yazlıktaydı yeni döndü ,beraber tekrar gitmeye karar verdik yarın nasipse gidiyoruz ben bu sene gidememiştim iş güç telaş derken.Moni sabah sabah nerelere gidiliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?