Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah geç uyandım sonrada kahvaltı falan diyene kadar öğleni yaptık kızçelerimle
Anneme geçtim ve birlikte sarma sardık
Hazır gitmişken tabi akşam yemeğine de kaldım
Kızkardeşime ısrar ettiğimiz halde kalmadı cadı yemeğetabi cumartesi akşamı çocukların doğum günü var pazarteside tatile çıkacaklar ve daha yapılacak bir sürü işi varmış
Bu arada tatilden söz açılınca benim yine bu sene tatile doyamadığımla ilgili serzenişlerimi dinlediler
Kızkardeşimde ulen millet sezonluk ev kiralıyor bizde kiralasak ya seneye diye vergi gazı bana
Eşim gelir gelmez bende konuyu açtım bak baldızınla çılgın bir projemiz var diye ( çılgın çünkü onun ikizleriyle benim ufaklık bir araya gelince paso kavga ederler ve biz buna rağmen 2 ay bir yerlerde ev kiralıyalım diyoruz)
Tabi eşim hemen ben seni bilmediğim yerde bırakmam diye tutturdu
Ancak halamların o tarafa Akçaya tamam derseniz olur deditabi kız kardeşim büyük ihtimal orayı istemeyecek ama acıkcası zaten onunla 2 ay orada kalma ithimalimiz çok zayıf sonuçta onun eşide büyük ihtimal izin vermez Bakalım ilk fırsatta onlarla da bir araya geldiğimizde bu konuyu konuşuruz çünkü artık her sene sadece 14 gün tatil beni kesmiyor isyan bayrağını açtıracaklar bana
Ama hayat çok kısa, sağlıklı olduktan sonra böyle fırsatlar kaçırılmamalı, inanın sonra insan o kadar çok ah keşke diyor ki!
Evlilik kurumuna olan içsel tepkim ister istemez eşlere karşı olan bu sorumluluktan dolayı oluyor zannedersem.
Bence güzel bir fikir, Akçay da güzeldir.İyi bir tatil havası sağlık ve diyet için birebir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?