Kızım bu kadar spora nasıl bu kadar kalori ile dayanabiliyorsun valla bravo sanaBugunku Menucugum:
Kahvalti:
-1 bardak domates suyu 50kcal
Ogle:
-Yagsiz sebzeli dana eti 250kcal
Ara:
-Yesil cay
Aksam:
-Domates corbasi 150kcal
Gece:
-Yesil cay
-Atistirma 150kcal
2lt su
2 bardak yesil cay
45dk yuruyus
45dk voleybol
20dk samba
45dk yuzme
50 squat
Toplam Alinacak Kalori:600KCAL✔️
Seninle aynı kilodayiz boyun kaç acaba ve kaç beden giyiyorsun alt ve ust
Evet kızlar resimleri paylaşmak benim de hoşuma gitti. daha da motive ediyor sanki, sizinle paylaşacağım diye zararlı birsey yemeği engelliyor olumsuz yorumlar almamak için
Arzu' dan sevgiler.
Ve günlerden cuma nihayet hafta sonu geldi servisteyim umarım hafta sonu fazla kacırmayız
Arzu' dan sevgiler.
Boy 1,58 benim sıkıntım alt kısmım basenlerim var o yüzden normalde m beden olurken basenden dolayı large oluyor üst bedenim medium canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmiş olsun musfikaa
Arzu' dan sevgiler.
Kızım bu kadar spora nasıl bu kadar kalori ile dayanabiliyorsun valla bravo sana
Arzu' dan sevgiler.
şu resimlerde niye tepetaklak oluyo bilmiyorum
Tesekkr ederm hala midem cok fena bişey yiyemedm bugün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Musfika bugun nasilsin??
-Android mobil cihazdan gönderildi-
sırf resim çekip paylaşıcam diye özeniyorum yoksa nerdeee kim uğraşcakBayıldım kahvaltına moni
Arzu' dan sevgiler.
aynen katılıyorumHata yapmıyorsun da Dream sabretmek lazım bu işte biliyorsun uzun vadeli iş biz cok sabırsız sihirli değnek olsa da zayıflasak ama yok malesef belki biraz kalori artırman iyi olabilir vücut kıtlığa düştüğünü farkzedip yakmazmış ya
Arzu' dan sevgiler.
evet bende tekrar okuyunca biraz öyle olmuşyazdıklarının tamamını okudum, gördüğün bir rüyayı anlatır gibi olmuşsun :))
-Android mobil cihazdan gönderildi-
tatlım onlar kesen sütten eşimin süzerek yaptığı lor gibi bişiO küçül topikler ne moniii 🙈çokoşş görünüoo
çok geçmiş olsun tatlımDaha iyiyim tesekkür ederm bgn ymk yemeyi planlıormm ama yynce cok fena oluorm 😰
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?