hmmm market yumurtası beni de alerji yapıyordu bitanemm ama köy yumurtası tüketince bir sorun olmadı bulma imkanın yoksa 1 ad yerli muzda yiyebilirsin miniklerden yumurta yerine o da tok tutar cnm
Peki akşam yediğim patates o normal mi patateste kalorili diye biliyorum . Öğlen lavaş fazla oldu ama dürüm yaptım yerken iyiydi :) salata öğüdü aklımda Tamamdır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
köy yumurtası diğerine göre daha iyi geliyor bana da ama kaşıntı maalesef devam ediyor. Ama muz ile ilgili bir sıkıntım yokmuzla devam erim bir de ekmekleri kepekli veya çavdarlı yaparsam daha iyi olacak sanırım
normal olmadığını biliyorsun bebişimmm
ekmek yersen muz yok tatlımmmmekmek yemeği bırakamıyorsan beyaz ekmek yerine tam tajhıllı seç cnm inş birgün bırakırsın
Günaydın kızlar...
Bu mesajı gören uygun zamanında 25 squat yapmakla yükümlüdür!!!Dün kahvaltılıkla geçirdim günümü ama sanırım ekmeği abarttım.
Günaydın kızlar...
Bu mesajı gören uygun zamanında 25 squat yapmakla yükümlüdür!!!Dün kahvaltılıkla geçirdim günümü ama sanırım ekmeği abarttım.
Gunaydin kizlaar ☀️
Bayram bitti misafirler gitti diyete son surat devam ha
Bayramda yagli degil de sekerli seyleri cok cok abarttim 1-2 hafta hic sekerli bisey yemicem o yuzden
Ne kadar zamandir yazmadim bilmiyorum cok uzun degildir umarim kusura bakmayin
Yeni katilanlar var merabaa 😚
Hahah bu cok iyi olmus beni kaldirdin yerimden valla
tatlım 6 aydan fazla süredir takıma uğramadığından kurallar gereği diskalifiye edilmişsin 361. Etapta.takıma tekrar dönebilmen için paylaşım alanında diğer takım kaptanlarına oylamaya sunmam gerekiyor kabul ederlerse yarışabilirsinMerhaba takıma tekrar dönebilir miyim kaptanım
800 kcal az değil mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar fıstıklar
afiyetolsun cnm menün süper inş zamanla sabahki o ekmeklerin yerini yumurta alır
öğlen lavaş fazla olmamışmı kuzumm:26: akşamki pilav kararında onda sorun yok muhtemelen pirinç olduğu için üzüldün ama 2 dilim ekmek çok tatlım akşam mutlaka salata bulundurun öğünlerinizde bu illaki klasik salata olmak zorunda değil yeşil mercimek salatası börülce salatası deniz börülcesi buğday salatsı tavuklu peynirli salatalar yapabilirsiniz kendi zevkinize göre
sıkma canını zamanla menüler süper olacak inanıyorum hepinize
Arzucum aynı yaştaymışızhiç merak etme kilolar gidince tüm hastalıklar gidiyor ben karatay yaparak verdim fakat öncesinde şeker ilacı kullanıyordum şimdi o hastallık bitti şükür herşey düzelecek öncelikle inanmalısın ve pozitif cümleler bu konuda çok etkili
ilk sayfadaki kuralları okuyp kabul edersen neden olmasın cnm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?